Vasmar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, Χρησιμοποιώ τελευταία το recording του xbox game bar για την καταγγραφή διαλέξεων, περίπου ενα δίωρο η κάθε μια. Όμως το μέγεθος του αρχείου .mp4 που προκύπτει είναι τεράστιο, 15 φορές μεγαλύτερα αρχεία από το "κανονικό". Οι δύο ώρες καταγραφής φτάνουν μέχρι και 12GB. Υπάρχει ρύθμιση ώστε να βγάζει μικρότερα αρχεία ή υπάρχει τρόπος αποτελεσματικής συμπίεσης αυτών των αρχείων; Ή εναλλακτικά γνωρίζεται κάποιο άλλο εύχρηστο πρόγραμμα εγγραφής οθόνης; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, σε τι ανάλυση το έχεις? Εγώ που τραβούσα συχνά record της μιας ώρας μου έβγαινε γύρω στα 500MB. Η ανάλυση που τραβούσα ήταν στα 720p, καθώς με κάλυπτε (ούτως ή άλλως στα record γράμματα και σχεδιαγράμματα είχα, δεν φαινόταν κάτι θολό). Εγώ έχω το ocam. Ωστόσο να πω πως κάποιες από τις πρώτες καταγραφές που έκανα, για κάποιο λόγο η ήχος δεν ήταν συγχρονισμένος με το βίντεο, υπήρχε διαφορά 2-3sec. Αλλά δεν ξανα είχα θέμα. Με άλλον που μίλησα μου είπε πως δεν του είχε βγάλει ποτέ θέμα. Μετά η άλλη λύση, είναι το obs. To obs είναι το καλύτερο πρόγραμμα που ξέρω, αλλά δεν είναι το ίδιο απλό με το ocam.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vasmar είπε Παιδιά καλησπέρα, Χρησιμοποιώ τελευταία το recording του xbox game bar για την καταγγραφή διαλέξεων, περίπου ενα δίωρο η κάθε μια. Όμως το μέγεθος του αρχείου .mp4 που προκύπτει είναι τεράστιο, 15 φορές μεγαλύτερα αρχεία από το "κανονικό". Οι δύο ώρες καταγραφής φτάνουν μέχρι και 12GB. Υπάρχει ρύθμιση ώστε να βγάζει μικρότερα αρχεία ή υπάρχει τρόπος αποτελεσματικής συμπίεσης αυτών των αρχείων; Ή εναλλακτικά γνωρίζεται κάποιο άλλο εύχρηστο πρόγραμμα εγγραφής οθόνης; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια. Τα υπάρχοντα πορείς να τα επανασυμπιέσεις με το format factory ή το freemake ή όποιο άλλο πρόγραμμα video convertor θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα