skiabox Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Βλέπω το iPad Air με 4% μόνο έκπτωση στο Βρετανικό amazon. Να περιμένω black friday για κάτι καλύτερο ή μάλλον δεν θα τα πιάσει αυτά καμία έκπτωση;
aris_rom Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Αν λες για το καινούργιο δε νομίζω να δούμε και καμία μεγαλύτερη έκπτωση από αυτήν που έγραψες. Μακάρι αλλά πολύ χλωμό το βλέπω
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, aris_rom είπε Αν λες για το καινούργιο δε νομίζω να δούμε και καμία μεγαλύτερη έκπτωση από αυτήν που έγραψες. Μακάρι αλλά πολύ χλωμό το βλέπω Ναι για το τελευταίο μιλάω. Εντωμεταξύ βλέπεις τώρα τον προηγούμενο σχεδιασμό, και σε σχέση με τον τελευταίο ξερνάς πραγματικά. Είναι σαν να έχουν τα προιόντα 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους.
aris_rom Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για το καινούργιο και πολύ μου φαίνεται το 4% με τα δεδομένα της Απλ. 😂 Βέβαια είναι ένα προιόν ολοκαίνουργιο οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα βλέπαμε καμία σημαντική έκπτωση, ασχέτως εταιρίας δλδ. Ε ναι καμία σχέση, απλώς μίκρυνε η διαφορά από το προ και πλέον είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσεις σε ποιο από τα 2 να πας Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από aris_rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα