Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκάθαρα SE αντί για 7. Το έχω και εγώ και το συνιστώ αν προτιμάς το μέγεθος, το σχεδιασμό του και το touch id.

Είμαι και εγώ κατά του face-id το οποίο είναι turnoff για μένα, πέρα από την τιμή βέβαια

Δημοσ.
21 ώρες πριν, HateMe είπε

Και για να στο πω αλλιώς, αν το πάρεις, θα το κρατήσεις και 3-4 χρόνια.

Το 7 και το SE θα το κρατήσεις τόσο; 

Θα κάνεις πάλι ποστ σε 1.5 χρόνο και θα ρωτάς για άλλο κινητό, όπως γίνεται πάντα, και δεν λέω για σένα συγκεκριμένα, αλλά για πολλούς που το κάνουν.

Εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα iphone 😆😆 και γενικα τηλεφωνο πανω απο 300 ευρω, διοτι θεωρω οτι μπορεις να βρεις κινητο σε αυτα τα λεφτα (πχ POCO X3) να κανεις την δουλεια σου πολυ καλα. Για αυτο θεωρω το SE (ισχυε και για το παλιοτερο) ιδανικο για την μαζα που θελουν iphone αφου συνδιαζει τα θετικα της απλ σε νορμαλ τιμη. Αν επρεπε να παρω iphone θα κοιταζα αποκλειστικα το SE κανενα αλλο. Βεβαια η πλαστικουρα (θετικοτατο για μενα) χανει σε γκλαμουρια που ειναι σημαντικο για τους κατοχους iphone.

Οποτε η κοινοτητα λεει SE που το υποψιαζομουν, αλλα ελπιζα να αξιζε λιγο και το 7ρι, αν και υποψιαζομαι οτι θα φαμε ακυρο λογω μουρης. THANKS για την ανταποκριση. 😊

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, koutsis είπε

Παιδιά όταν είπα xr ή 11 είπα μεταχειρισμένο. Αν τσεκάρεις το imei, την υγεία μπαταρίας καθώς και αν δουλεύουν όλα σωστά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Όπως τα λέει ο φίλος από πάνω και μάλιστα θα το ξανά γράψω

Υπάρχουν λίρα100 πωλητές στο insomnia που και άριστο προϊόν σου πουλάνε 

και οι τιμές τους είναι λογικότατες 

Επεξ/σία από userino
Δημοσ.

Mισώ αυτό το "μήλο να' ναι και ό,τι να' ναι". Προφανώς η φίλη σου είναι fangirl αλλά ήμαρτον να σκέφτεται σοβαρά την αγορά ενός iphone 7 το 2020.

Ακόμα και το (επίσης απεχθές για μένα) se 2020 είναι πολύ καλύτερη πρόταση απ' το iphone 7.

Προσωπικά θα προτιμούσα χίλιες φορές να βρω iphone 11 λίγο μεταχειρισμένο από έμπιστο πωλητή του insomnia παρά να έπαιρνα σφραγισμένο se 2020, αν οι τιμές των 2 δεν απείχαν πολύ. 

It's up to her φαντάζομαι αλλά προσπάθησε να την κάνεις να εξετάσει την περίπτωση του 11αριου. Και δεν θα ξηλωθεί πάρα πολύ και μια χαρά σύγχρονη εμπειρία iphone - ios θα έχει (αν εξαιρέσεις μόνο την οθόνη που έτσι κι αλλιώς, κι αυτά που κοιτάζει δεν έχουν καλύτερη).

• Thanks 1
Δημοσ.

θα συμφωνήσω , καλύτερα ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση παρά τηλέφωνο πενταετίας . Μιας και δουλεύω και τα δυο λειτουργικά ανάλυσε της και λίγο τα θετικά και αρνητικά του καθενός , και το ios δεν έχει μόνο θετικά αλλά και αρνητικά (όπως κάθε λειτουργικό εξάλλου) , εκτός κιαν το θέλει απλά για να το έχει και να το δείχνει ....

ΥΓ : Btw , για προτείνετε κανα πρόγραμμα για αυτόματο back up των sms στο ios , όχι imessages αλλά κλασσικών sms .

Δημοσ.
Στις 24/11/2020 στις 11:34 ΠΜ, eko13 είπε

Καλημέρα, 

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με iphone οπότε δεν τα ξέρω καλά. Μια φίλη έχει φαγωθεί να πάρει iphone... Όσο και αν προσπαθώ να την μεταπείσω είναι ανένδοτη. 

Αυτή την περίοδο τρέχει BF με το 7ρι στα 350. Θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση αφού θα πάρει και την νέα αναβάθμιση από ότι είδα. Αξίζει εν έτη 2020-21 να πάρει κάποιος το 7ρι? Ή με κάτι παραπάνω υπάρχουν καλύτερες περιπτωσεις? Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπάρχουν για σόσιαλ χρήση προορίζεται και από ότι διάβασα έχει καλή κάμερα.

Επίσης σε αυτά τα λεφτά καινούριο 7ρι ή πιο νέο μοντέλο μεταχειρισμένο? Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Παρτης ένα οποιοδήποτε android κόλλησε ένα μήλο πίσω και δε θα καταλάβει τίποτα 

Δημοσ.

Όχι δεν σκεφτόταν το 7ρι, εγώ είδα την τιμή και είπα να ρωτήσω αν αξίζει. Είχε 2-3 αντροιντ στο παρελθόν και τώρα έχει ένα ΝΟΚΙΑ 6 και την έχει ταλαιπωρήσει η αλήθεια είναι. Αλλά της λένε οι άλλοι τι καλό το αηφον και θέλει να πάρει και αυτή. Προσωπικά σχεδόν πάντα παιρνω μεταχειρισμένο και σχεδόν πάντα είμαι ευχαριστημένος, 2-3 φορές να το έχω μετανιώσει... Θα δούμε...  Βλέποντας και αγγελίες εδώ καταλαβαίνεις αν είναι καλή περίπτωση... Πχ αν έχει μπαταρία 95%, με κάνα εξάμηνο εγγύηση, από χρήστη 5 χρόνια, με 10 θετικές λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Όχι δεν σκεφτόταν το 7ρι, εγώ είδα την τιμή και είπα να ρωτήσω αν αξίζει. Είχε 2-3 αντροιντ στο παρελθόν και τώρα έχει ένα ΝΟΚΙΑ 6 και την έχει ταλαιπωρήσει η αλήθεια είναι. Αλλά της λένε οι άλλοι τι καλό το αηφον και θέλει να πάρει και αυτή. Προσωπικά σχεδόν πάντα παιρνω μεταχειρισμένο και σχεδόν πάντα είμαι ευχαριστημένος, 2-3 φορές να το έχω μετανιώσει... Θα δούμε...  Βλέποντας και αγγελίες εδώ καταλαβαίνεις αν είναι καλή περίπτωση... Πχ αν έχει μπαταρία 95%, με κάνα εξάμηνο εγγύηση, από χρήστη 5 χρόνια, με 10 θετικές λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...

Πάρε μεταχειρισμένο xr και τέλος. Μην κουραζεσαι πολύ...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Τα 7αρια έχουν θέματα πολλά και στο τέλος καταλήγουν στα σκουπίδια. Τα 11αρια είναι αψεγάδιαστα. Προτίμησε από καλό πωλητή 11αρη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, eko13 είπε

Προσοχή: Στην αγορά τώρα τρέχουν 2 μοντέλα από το κάθε iphone

ένα με κανονικό μεγάλο κουτί που έχει μέσα φορτιστή και ακουστικά κανονικά

και ένα άλλο με το νέο λεπτό κουτί που δεν έχει φορτιστή και ακουστικά μέσα άρα θα της βγει άλλα 40 ευρώ τουλάχιστον να αγοράσει φορτιστή και ακουστικά, αν δεν έχει ήδη.

Επεξ/σία από bioentre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...