Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με iphone οπότε δεν τα ξέρω καλά. Μια φίλη έχει φαγωθεί να πάρει iphone... Όσο και αν προσπαθώ να την μεταπείσω είναι ανένδοτη. 

Αυτή την περίοδο τρέχει BF με το 7ρι στα 350. Θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση αφού θα πάρει και την νέα αναβάθμιση από ότι είδα. Αξίζει εν έτη 2020-21 να πάρει κάποιος το 7ρι? Ή με κάτι παραπάνω υπάρχουν καλύτερες περιπτωσεις? Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπάρχουν για σόσιαλ χρήση προορίζεται και από ότι διάβασα έχει καλή κάμερα.

Επίσης σε αυτά τα λεφτά καινούριο 7ρι ή πιο νέο μοντέλο μεταχειρισμένο? Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Δημοσ.
3 minutes ago, eko13 said:

Καλημέρα, 

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με iphone οπότε δεν τα ξέρω καλά. Μια φίλη έχει φαγωθεί να πάρει iphone... Όσο και αν προσπαθώ να την μεταπείσω είναι ανένδοτη. 

Αυτή την περίοδο τρέχει BF με το 7ρι στα 350. Θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση αφού θα πάρει και την νέα αναβάθμιση από ότι είδα. Αξίζει εν έτη 2020-21 να πάρει κάποιος το 7ρι? Ή με κάτι παραπάνω υπάρχουν καλύτερες περιπτωσεις? Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπάρχουν για σόσιαλ χρήση προορίζεται και από ότι διάβασα έχει καλή κάμερα.

Επίσης σε αυτά τα λεφτά καινούριο 7ρι ή πιο νέο μοντέλο μεταχειρισμένο? Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αν τη βολεύει το form-factor του 7, ας πάει σε SE (2nd gen) στα 450€. Μετά πάει πολύ ψηλά (XR, 11, 12 mini κλπ)

Το 7αρι μάλλον δεν θα πάρει iOS 15. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν την ενδιαφέρει να το κρατήσει καιρό, εννοείται βάζει άλλα 100€ και παίρνει το SE (το έχουν ρίξει κι αυτό λίγο για BF, κάπου το είδα)
To 7 είναι κινητό του 2016, το άλλο του 2020.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, arispz είπε

Τι budget υπαρχει?

Λογικά κοντά στα 500. Αλλά την έχω ικανή να πουλήσει κάνα νεφρό για να πάρει τα πιο τοπ. Για αυτό λέω vfm. Από ότι καταλαβαίνω μεταξύ ανάμεσα σε 7, 8 και SE. Μεταχειρισμένο θα βλέπατε για πιο οικονομικά?

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

καινουργιο SE η μεταχειρισμενο XS, XR η αν εισαι τυχερος και το 11, προσοχη μονο στο να δουλεύουν face ID (εαν δεν δουλευει σημαινει πιθανη αλλαγη οθονης με κακο ανταλλακτικο) και η υγεια μπαταριας να ειναι πανω απο 90% (πολλοι κράζουν την εφαρμογή για την υγεια αλλα υποδηλωνει πολλα για την χρηση της συσκευης)!!!

Δημοσ.

xs.xsmax, 11άρι  ...για γυναίκα η μικρή οθόνη είναι τρεμπανάλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arispz είπε

καινουργιο SE η μεταχειρισμενο XS, XR η αν εισαι τυχερος και το 11, προσοχη μονο στο να δουλεύουν face ID (εαν δεν δουλευει σημαινει πιθανη αλλαγη οθονης με κακο ανταλλακτικο) και η υγεια μπαταριας να ειναι πανω απο 90% (πολλοι κράζουν την εφαρμογή για την υγεια αλλα υποδηλωνει πολλα για την χρηση της συσκευης)!!!

Τι υποδηλώνει για την χρήση της συσκευής ακριβώς ? 

2 ώρες πριν, eko13 είπε

Καλημέρα, 

XR η 11 λέω εγώ.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Άκυρο. 

Μπα μην το λες, εγώ το αντίθετο βλέπω, όλες θέλουν βολικό μέγεθος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Αν τη βολεύει το form-factor του 7, ας πάει σε SE (2nd gen) στα 450€. Μετά πάει πολύ ψηλά (XR, 11, 12 mini κλπ)

Το 7αρι μάλλον δεν θα πάρει iOS 15. 

Φίλε μου σίγουρα να ΜΗΝ πάει σε 7 αλλά ούτε και σε se. Αρχαίο disign με τεράστια bezels, χωρίς το face id κτλ. Καλύτερα να πάει σε μεταχειρισμένο xr η 11 ανάλογα με το budget για να έχει την κανονική εμπειρία iphone.

Απλά σε μεταχειρισμένο να δει να είναι χρήστης με καλές αξιολογήσεις, να ελέγξεις το imei και φυσικά αν δουλεύουν  όλα σωστά!

Δημοσ.
3 minutes ago, koutsis said:

Φίλε μου σίγουρα να ΜΗΝ πάει σε 7 αλλά ούτε και σε se. Αρχαίο design με τεράστια bezels, χωρίς το face id κτλ. Καλύτερα να πάει σε μεταχειρισμένο xr η 11 ανάλογα με το budget για να έχει την κανονική εμπειρία iPhone.

Απλά σε μεταχειρισμένο να δει να είναι χρήστης με καλές αξιολογήσεις, να ελέγξεις το imei και φυσικά αν δουλεύουν  όλα σωστά!

Δεν διαφωνώ, γι' αυτό και είπα, αν της αρέσει το form-factor του 7. Το face ID δεν το έχω σε μεγάλη εκτίμηση (δεν είναι κακό, εμένα δεν βολεύει) αλλά θα το γνωρίσω τώρα με το mini θέλω δεν θέλω 😜 Για xr και 11 συμφωνώ αλλά έγραψα βάσει του 350 που είπε.

Δημοσ.

Το 11 έχει 580 κάτι στο bestprice.

Ένα κατάστημα απ αυτά τουλάχιστον, είναι αξιόπιστο μιας και έχω κάνει αγορές από εκεί, και συγκεκριμένα iPhone 11 φίλης μου όταν είχε 650.

Εγώ προσωπικά θα έβαζα λίγα ακόμα και θα το έπαιρνα, αντί να πάρω το 7 και το SE και ότι άλλη σαπίλα υπάρχει εκεί έξω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Δεν διαφωνώ, γι' αυτό και είπα, αν της αρέσει το form-factor του 7. Το face ID δεν το έχω σε μεγάλη εκτίμηση (δεν είναι κακό, εμένα δεν βολεύει) αλλά θα το γνωρίσω τώρα με το mini θέλω δεν θέλω 😜 Για xr και 11 συμφωνώ αλλά έγραψα βάσει του 350 που είπε.

Μόλις τώρα, HateMe είπε

Το 11 έχει 580 κάτι στο bestprice.

Ένα κατάστημα απ αυτά τουλάχιστον, είναι αξιόπιστο μιας και έχω κάνει αγορές από εκεί, και συγκεκριμένα iPhone 11 φίλης μου όταν είχε 650.

Εγώ προσωπικά θα έβαζα λίγα ακόμα και θα το έπαιρνα, αντί να πάρω το 7 και το SE και ότι άλλη σαπίλα υπάρχει εκεί έξω.

Παιδιά όταν είπα xr ή 11 είπα μεταχειρισμένο. Αν τσεκάρεις το imei, την υγεία μπαταρίας καθώς και αν δουλεύουν όλα σωστά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για να στο πω αλλιώς, αν το πάρεις, θα το κρατήσεις και 3-4 χρόνια.

Το 7 και το SE θα το κρατήσεις τόσο; 

Θα κάνεις πάλι ποστ σε 1.5 χρόνο και θα ρωτάς για άλλο κινητό, όπως γίνεται πάντα, και δεν λέω για σένα συγκεκριμένα, αλλά για πολλούς που το κάνουν.

Επεξ/σία από HateMe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...