Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω μια απορία αλλά νομίζω είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να μπορώ να κάνω κάτι..... λοιπόν να σας εξηγήσω....στο σόι μ έχουμε έναν αδελφό ο οποίος είναι ετεροθαλής και έχει χαθεί, εξαφανιστεί (όπως θέλετε πείτε το)....δεν ξέρουμε τίποτε γι'αυτον ούτε που μένει τι κάνει αν είναι καλά,μόνο αυτά που γνωρίζουμε σαν σόι....ονομα,επώνυμο,ηλικια, χαρακτηριστικά κ.λ.π.....Πως μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βρω κάποιον αριθμό π Μένει αν είναι καλά όπως κάνουν στο πάμε πακέτο...βέβαια εκεί έχουν άδειες εισαγγελέα αλλά και πάλι υπάρχει κάποιος τρόπος φυσικά χωρίς να ανακατευτεί η αστυνομία, ο δικηγόρος που έχουμε στην οικογένεια....μάλλον αδύνατο όπως είπα αλλά τελως πάντων κουβέντα να γίνεται παιδιά... ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να κοιτάξεις και Χρυσό Οδηγό, π.χ. 11888  και αν έχει τηλέφωνο με το ονομα του να φαινεται στον τηλεφωνικό κατάλογο, θα στο πουν.

Δημοσ.

Εάν έχει επίθετο το οποίο είναι μη συχνό και σπάνιο ψάχνετε στο google με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, κάτι θα σας βγάλει εφόσον είναι ενεργός, αν δεν έχει επιλέξει να είναι κρυφό το τηλέφωνο του θα σας τον εμφανίσει και στους καταλόγους της cosmote. Αν είναι από τα άτομα που δεν θέλει να ανοίγει fb και τίποτε άλλο τότε δεν θα βρείτε κάτι, το ίδιο ισχύει βέβαια κι αν έχει επιθετο πχ Παπαδόπουλος. Αν ξέρατε το επάγγελμα του ίσως μπορούσατε να βρείτε ιχνος αλλά με χαμηλές πιθανοτητες. 

Δημοσ.

Σε δημόσιες Υπηρεσίες δεν θα σου δώσουν στοιχεία.

Αν έχεις φίλο ασφαλιστή πας από το γραφείο με κέρασμα και του λες να ρίξει μια ματιά. Το πιο πιθανό θα έχει κάποιο όχημα ασφαλισμένο.

Δημοσ.

Αν έχει εξαφανιστεί θα έχει τους λόγους του. Μήπως είναι καλύτερα να τον αφήσετε στην ησυχία του? Αν ο ίδιος ήθελε να αφήσει ανοιχτούς διάυλους επικοινωνίας θα το έκανε. Προφανώς δε θέλει. Εφόσον είναι αρκετά μεγάλος τότε είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις πράξεις του.

Αν τώρα εξαφανίστηκε με τρόπο που δε δικαιολογείται κάπως ε τότε πρέπει να δηλωθεί η εξαφανισή του στην αστυνομία καθώς μπορεί να κινδυνεύει. Καλό είναι βέβαια να μη πάρει δημόσιες διαστάσεις το θέμα με σεβασμό στο privacy του. 

Πάντως η ιστορία του ακούγεται παρόμοια με τη δική μου. Και εγώ έχω ετεροθαλή αδέλφια και εξαφανίστηκα από συγγενείς κτλ. Αλλά όκ τους άφησα τηλέφωνο και διεύθυνση/περιοχή κυρίως για να αποφύγω να κάνουν κάτι ακραίο για να με βρουν. Θα ήταν πολύ χειρότερο να μου φέρουν αστυνομίες και εισαγγελείς....ο αδελφός θα έπρεπε να το είχε προβλέψει αυτό.  Δυστυχώς θες να εξαφανιστείς και δε σε αφήνουν. Μία σου κοπάνανε επιμέλειες, μία αστυνομίες.... να είναι καλά το lockdown. 

Δημοσ.

Αρα δεν εχει εξαφανιστει, απλα δεν είχατε ποτε σχεσεις με το ατομο αυτο.

Δικηγόρους γιατι ανακάτεψες τόσο πολυ σε καίει να τον βρεις; κατι δεν μου κάθεται καλα.

• Like 1
Δημοσ.

αν ενδιαφερόταν θα είχε κρατήσει επαφές. Δεν είναι ότι δεν ξέρει καν την ύπαρξη σας. Κι εγώ με κάτι συγγενείς δεν έχω καμία επαφή, ούτε με ενδιαφέρει να έχω. Ξέρουν βέβαια που μένω αλλά δε ξέρω εγώ που μένουν αυτοί. Προφανώς ποτέ δε θα τους ψάξω κι ας χαθούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κάποιος που έχει αποκοπεί από συγγενείς και γνωστούς για πολλά πολλά χρόνια και αυτός δεν έχει τη διάθεση να επιστρέψει αν και καμιά φορά μέσα του θα το ήθελε.

Πιθανώς από ντροπή , φοβάται την απόρριψη , πιθανώς να αναρωτιέται αν τον δεχθούν κ.λ.π. Πόσες φορές που έχεις να επικοινωνήσεις με κάποιο φίλο κάποιο συγγενή χρόνια και να έχεις το τηλέφωνό του δεν σχηματίζεις τον αριθμό για πολλούς λόγους. Αν είναι για καλό λόγο εγώ θα έλεγα στον TS να τον ψάξει. Αν είναι έτσι για την πλάκα του ας τον αφήσουν ήσυχο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα και εδώ: https://www.locatefamily.com/index.html 

Πάντα με ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ και ό,τι έγραψε ο papoys από πάνω.

Επεξ/σία από Stam53
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα,έχω μια απορία αλλά νομίζω είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να μπορώ να κάνω κάτι..... λοιπόν να σας εξηγήσω....στο σόι μ έχουμε έναν αδελφό ο οποίος είναι ετεροθαλής και έχει χαθεί, εξαφανιστεί (όπως θέλετε πείτε το)....δεν ξέρουμε τίποτε γι'αυτον ούτε που μένει τι κάνει αν είναι καλά,μόνο αυτά που γνωρίζουμε σαν σόι....ονομα,επώνυμο,ηλικια, χαρακτηριστικά κ.λ.π.....Πως μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βρω κάποιον αριθμό π Μένει αν είναι καλά όπως κάνουν στο πάμε πακέτο...βέβαια εκεί έχουν άδειες εισαγγελέα αλλά και πάλι υπάρχει κάποιος τρόπος φυσικά χωρίς να ανακατευτεί η αστυνομία, ο δικηγόρος που έχουμε στην οικογένεια....μάλλον αδύνατο όπως είπα αλλά τελως πάντων κουβέντα να γίνεται παιδιά... ευχαριστώ!

Κακό πράγμα οι συγγενείς. Χώνονται παντού.

Υ.Γ. Ψάχνεις σε social media

Επεξ/σία από -Dimitris-
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Αν έχει εξαφανιστεί θα έχει τους λόγους του. Μήπως είναι καλύτερα να τον αφήσετε στην ησυχία του? Αν ο ίδιος ήθελε να αφήσει ανοιχτούς διάυλους επικοινωνίας θα το έκανε. Προφανώς δε θέλει. Εφόσον είναι αρκετά μεγάλος τότε είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις πράξεις του.

Αν τώρα εξαφανίστηκε με τρόπο που δε δικαιολογείται κάπως ε τότε πρέπει να δηλωθεί η εξαφανισή του στην αστυνομία καθώς μπορεί να κινδυνεύει. Καλό είναι βέβαια να μη πάρει δημόσιες διαστάσεις το θέμα με σεβασμό στο privacy του. 

Πάντως η ιστορία του ακούγεται παρόμοια με τη δική μου. Και εγώ έχω ετεροθαλή αδέλφια και εξαφανίστηκα από συγγενείς κτλ. Αλλά όκ τους άφησα τηλέφωνο και διεύθυνση/περιοχή κυρίως για να αποφύγω να κάνουν κάτι ακραίο για να με βρουν. Θα ήταν πολύ χειρότερο να μου φέρουν αστυνομίες και εισαγγελείς....ο αδελφός θα έπρεπε να το είχε προβλέψει αυτό.  Δυστυχώς θες να εξαφανιστείς και δε σε αφήνουν. Μία σου κοπάνανε επιμέλειες, μία αστυνομίες.... να είναι καλά το lockdown. 

Εαν είσαι ενήλικος, ούτε αστυνομίες και εισαγγελείς σου φέρνουν ούτε τίποτα. Ειναι δικαίωμα σου να μην δίνεις σημεία ζωής σε άλλους, τώρα αν πάνε και δηλώσουν εξαφάνιση στο ΑΤ, η αστυνομία θα ερευνήσει τι παίζει μήπως πρόκειται για απαγωγή η θάνατο και άλλα παρόμοια, αν σε εντοπίσουν χωρίς να έχει συμβεί κάτι ανακοινώνουν στους συγγενείς ότι ο άνθρωπος ζει και δεν είναι εξαφανισμενος ούτε πεθαμένος χωρίς να ανακοινώσουν αλλα στοιχεία και η υπόθεση κλείνει. 

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είδα πολλές και διάφορες απαντήσεις-γνωμες,θέλω να πω ότι καλύτερα να μην μιλάμε(γράφουμε)εάν δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει πραγματικά και γιατί?...Η λύση βρέθηκε όπως και ο άνθρωπος και κάπως έτσι τελείωσε το όλο θέμα...Απλά το μόνο που είπα και λέω είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ να μην μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε και όπως λέει και μία παροιμία...ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΆ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΜΗΝ ΛΕΣ...

Σας ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...