Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, xavier είπε

τα subsriber business models ειναι καταδικασμενα να αποτυχουν τοσο στο σινεμα οσο και στο gaming...Τουλάχιστον οταν έχει να κανει με καινουριες παραγωγές...Δεν μπορουν να το υποστηριξουν...Για την αξιοποιηση παλιου περιεχομενου, που έχει χάσει την αγοραστικη του αξία, είναι μια χαρά...Απο την αλλη, απο τη στιγμη που θέλουν να αγοράζεις τα καινούρια προιόντα, δεν μπορουν να δωσουν και υπερμετρο value προσφέροντας ολοκληρους τους παλιούς καταλόγους...

Όπως το netflix μπαινει μέσα κάθε χρόνο και βασίζεται σε δανεικά κεφάλαια για να συνεχίσει να παραγει νεο περιεχόμενο, το ιδιο κανει και η MS, που έχει τα δικά της κεφάλαια να το υποστηρίξει...

τα οφελη της ms απο το office δεν ειναι απο τις πωλησεις σε χρήστες, ατομικά . Απλά δεν θέλει να φύγει κανένας απο το μαντρί και μαθουν οι χρήστες να χρησιμοποιούν εναλλακτικές, ώστε να αναγκαζονται ολες οι εταιρειες να χρησιμοποιούν το MS office πακέτο...

Στο Netflix γενικότερα το business model τους είναι ότι θέλουν η κάθε σειρά/παραγωγή να κάνει απόσβεση σε 4 χρόνια. Ειδικά βέβαια η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και πολύ υπέρ της για 2 λόγους, αφενώς εκτινάχθηκαν οι νέοι συνδρομητές λόγο καραντίνας, αφετέρου τα κόστη των παραγωγών έπεσαν πολύ για τον ίδιο λόγο. Έχει 30% περισσότερα καθαρά κέρδη αυτό το τρίμηνο σε σχέση με Πέρυσι. Σίγουρα πάντως δεν έχει χασούρα, δεν ξέρω που την βλέπεις τη χασούρα που λες (είμαι ανοικτός σε διάλογο με links), αλλά το ότι έχει χρέος (κάποια δις, δεν είναι και λίγα) δε σημαίνει πολλά. Ακόμα και να δανείζεται όπως λες, δεν είναι κακό με δεδομένο ότι υπάρχει ένα στιβαρό business model από πίσω. 

Βέβαια μένει να δούμε πώς θα της βγει στο μέλλον γιατί μπαίνουν και άλλοι παίκτες στην αγορά. 

Όπως σε ΟΛΑ τα συνδρομητικά μοντέλα, το κόστος είναι χαμηλό για την συνολική αξία που παίρνεις, ακριβώς για να σε βάζουν στη λογική του να πληρώνεις σε βάθος χρόνου χωρίς να σε πολυενδιαφέρει. Ειδικά για Microsoft πάντως είναι αστείο να συζητάμε για το business model της. Θα έπρεπε να διδάσκεται (αν δε διδάσκεται ήδη) στα πανεπιστήμια.

Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο WIN μοντέλο απ'το να παρέχει συνδρομητικές cloud υπηρεσίες (Xbox + Office 365) βασιζόμενη στο ίδιο της το Cloud δηλαδή το Azure. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2020 στις 4:15 ΜΜ, whoever81 είπε

Δηλαδή οι hardcore gamers θα πάρουν το PS5 και όχι το XSX που έχει πιο δυνατό hardware και πρόσβαση σε περισσότερα παιχνίδια; Το αντίθετο νομίζω θα γίνει.

Ολοι την άποψη μας γράφουμε. Εγω εχω ένα ταπεινό PS4 slim π.χ.

hardcore gamers σε θέμα για κονσόλες..

Στο θέμα τώρα, πράγματι άργησε σε σύγκριση με τη MS και πράγματι κάνει κωλοτούμπα με βάση όσα έλεγε, αλλά είναι κωλοτούμπα προς τη σωστή κατεύθυνση οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κράξιμο στα σχόλια.

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.

Μην λέτε χαζομάρες   , οι hardcore έχουν 3 τηλεοράσεις με όλες τις κονσόλες , απλά τώρα δεν έχουν loading screens και δυσκολεύονται στις μεταβάσεις

Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 1:34 ΜΜ, NickTG είπε

Που είναι το περίεργο? 

Στην ύπαρξη της φράσης hardcore gamer και της λέξης κονσόλα στην ίδια πρόταση.

Ελπίζω τώρα να σε κάλυψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...