bill_2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας , εδω και μερικές μέρες αργεί να Μπουτάρει το pc μου , κάθε πρωί που το ανοίγω κάνει 30 λεπτα περίπου ! Ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας αν ανοίξει μια φορά μετά αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω κάνει γρήγορα όπως δούλευε κανονικά , πριν μπει στα windows 10 μου βγάζει την οθόνη που βλέπεται ποιο κάτω στην φωτό , στης επιλογές που δίνει “boot” or “ f2” και να τα πατήσω δεν μπαίνει πουθενά !! τι συμβαίνει ; ευχατιστω Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από bill_2
MTX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 καλημέρα , πήγαινε το διά τις ατόπου απαγωγής , βάζε βγάζε πράγματα , ram δίσκους καλώδια cd rom floppy να δεις τι φταίει και το μπλοκάρει * με κλειστό pc εννοείτε έτσι και ένα ένα για να ξέρεις τι αφαίρεσες και έπαιξε , αν παίξει
bill_2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδη ειναι θεμα Hardware εννοεις ? θα το κανω οταν θα παω σπιτι ξανα , δεν ειναι θεμα Windows δλδ ?
Crybal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Κατι "ενοχλει" το bios στο μπουταρισμα. 1.Κανε ενα reset στο bios. 2.Φτιαξε ενα boot usb με το memtest και τσεκαρε τις μνημες. 3,Οταν μπεις στα windows τσεκαρε τον σκληρο με το hard disk sentinel
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Εγώ θα πόνταρα σε κάποιον δίσκο. Αν έχεις παραπάνω από έναν δίσκο ξεκούμπωσε τους και άσε μόνο των windows και δες αν στο ξανακάνει. Αν επιμένει αφαίρεσε και τον δίσκο windows και δες αν δεν σε μπλοκάρει στην post screen και μπορείς να πατήσεις del για να μπεις bios. Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις κάποιο linux live cd/dvd, να το κάψεις σε δισκάκι ή να το μεταφέρεις σε usb και να μπουτάρεις από αυτό χωρίς κανέναν δίσκο και με έναν/όλους τους δίσκους για να δεις αν τελικά φταίει κάποιος δίσκος. 1
acomaedo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, bill_2 είπε Γεια σας , εδω και μερικές μέρες αργεί να Μπουτάρη το pc μου , κάθε πρωί που το ανοίγω κάνει 30 λεπτα περίπου ! Μήπως θέλει Τσάνταλη ή Λαζαρίδη;
bill_2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραια θα τα κανω οσο μπορω ολα αυτα ου ειπατε μόλις παω σπιτι , το θεμα ότι δεν ξανακανει σε ολη την διαρκεια της υπολοιπης ημερας σας λέει κατι όμως ? μια φορα το κανει το πρωι και μετα ολα καλα ,με λιγα λογια απο το βραδυ που το κλεινω περιπου στης 12-1 μεσανυχτα,. μετα της 9 πρωι που το ανοιγω το κανει ! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από bill_2
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν το κλείνεις το βράδυ το βγάζεις και από το ρεύμα; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από micos000
bill_2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, micos000 είπε Όταν το κλείνεις το βράδυ το κλείνεις και από το ρεύμα; οχι !
spectaculator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Αν είναι παλιό, εγώ θα κοιτούσα τη μπαταρία της CMOS.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Αν θέλεις, για να μην βγάζεις δίσκους όταν μπει στα windows κατέβασε και τρέξε το hd sentinel (ας είναι και η trial έκδοση, δεν πειράζει) και δες την υγεία του/των δίσκων ( δεν είπες πάλι αν έχεις έναν η παραπάνω). Θα πρέπει να είναι 100% όλοι. 1 λεπτό πριν, spectaculator είπε Αν είναι παλιό, εγώ θα κοιτούσα τη μπαταρία της CMOS. Γι αυτό ρώτησα αν το βγάζει από το ρεύμα αλλά είπε όχι.
snbblp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Υψηλές θερμοκρασίες σε όλους τους δίσκους, ετοιμοθάνατο SSD. Γρήγορα νέο, αντικατάσταση, και αντιγραφή ότι μπορέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα