Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σε όλους ..στην άυλη του σπιτιού μου έχω ένα mini hifi της sony οπου το cd σταμάτησε να παιζει και να μην  αναγνωρίζει cd .... Τώρα όμως  έχω μπει στην διαδικασία  να ψαχτω γιατί πρέπει να αγοράσω κάποιο άμεσα, αυτό που έχω κοιτάξει είναι αυτό εδώ της yamaha https://www.skroutz.gr/s/8922714/Yamaha-MCR-B020-Black.html....Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση μέχρι τα 140 ευρώ είμαι διαθετιμενος να την διατιθέμενος !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, life is music είπε

το yamaha δεν αξιζει καθολου ?

Ναι μια χαρά είναι και το yamaha.

Σου έβαλα άλλες μάρκες αφού yamaha είχες δει, για να δεις γενικότερα τι παίζει.

Επεξ/σία από lnwolfgr
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Ναι μια χαρά είναι και το yamaha.

Σου έβαλα άλλες μάρκες αφού yamaha είχες δει, για να δεις γενικότερα τι παίζει.

ειμαι αναμεσα στο yamaha το panasonic και το grudig .....εσυ ποιο θα διάλεγες φιλε ...Αυτο που με νοιάζει είναι να εχει καλο ηχο !

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, life is music είπε

ειμαι αναμεσα στο yamaha το panasonic και το grudig .....εσυ ποιο θα διάλεγες φιλε ...Αυτο που με νοιάζει είναι να εχει καλο ηχο !

Το grudig είναι σίγουρα το ποιο δυνατό σε ένταση, σε ποιότητα ήχου νομίζω το panasonic.

Πάντως ότι και να πάρεις θα είναι οκ για το budget.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Το grudig είναι σίγουρα το ποιο δυνατό σε ένταση, σε ποιότητα ήχου νομίζω το panasonic.

Πάντως ότι και να πάρεις θα είναι οκ για το budget.

γιατι το yamaha δεν εχει καλο ηχο >?

Δημοσ.

Το yamaha(15w) είναι κάπου στην μέση, είναι λίγο δυνατότερο από το panasonic (10w)με λίγο χειρότερο ήχο, το grundig είναι το δυνατότερο (50w) αλλά με λίγο χειρότερο ήχο από τα αλλά 2.

Αλλά σε αυτήν την κατηγορία οι διαφορές είναι απειροελάχιστες, δεν υπάρχει ουσιαστικά καλύτερο-χειρότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κλειστα ματια στο yamaha,εχει καλυτερο ηχο απο τα αλλα.Προσεξε ,οχι πιο δυνατα (ετσι και αλλιως ,απο ενα σημειο της εντασης, περισσοτερο φασαρια κανουν) ,αλλα καλυτερο. 

Επεξ/σία από tasos2012
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, tasos2012 είπε

Με κλειστα ματια στο yamaha,εχει καλυτερο ηχο απο τα αλλα.Προσεξε ,οχι πιο δυνατα (ετσι και αλλιως ,απο ενα σημειο της εντασης, περισσοτερο φασαρια κανουν) ,αλλα καλυτερο. 

εσυ τι θα επερνες το panasonic η το yamaha ....γιατι εγω  ψαχνω ενα με καλο ηχο γιατι στην αυλη κανουμε καμια γορτη και βαζουμε μουσικη .... και θα ηθελα την γνωμη σου !

Δημοσ.

Στη γιορτη οτι και να βαλεις,θα ειναι λιγο.Μην περιμενεις αυτα τα συστηματα να αποδωσουν σε εναν ανοικτο χωρο,με πολλα ατομα και φασαρια. Με κριτηριο τον ηχο,πας σε yamaha.Oταν θα κανετε και τη γιορτη θα σε καλυψει στοιχειωδως.Αν ομως θελεις κλαρινα και δυνατα......αυτα δεν κανουν.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tasos2012 είπε

Στη γιορτη οτι και να βαλεις,θα ειναι λιγο.Μην περιμενεις αυτα τα συστηματα να αποδωσουν σε εναν ανοικτο χωρο,με πολλα ατομα και φασαρια. Με κριτηριο τον ηχο,πας σε yamaha.Oταν θα κανετε και τη γιορτη θα σε καλυψει στοιχειωδως.Αν ομως θελεις κλαρινα και δυνατα......αυτα δεν κανουν.

οκ θα παω στο yamaha ....γιατι αυτην την στιγμη εχω χρονια ενα σονυ το οποιο εβγαλε προβλημα στο cd ...με λιγα λογια δν μου αναγνωριζει κανενα cd ..οποτε δεν θα αξιζει να το επισκευασω κιόλας ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...