Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, Θέλω ένα wireless ποντίκι. Παίζω games αλλά δεν με νοιάζει να έχω την καλύτερη απόκριση, είμαι casualας. Για την δουλειά μου και τα δύο είναι εξίσου καλα. Το υπάρχον μου είναι το G502 wired. Έχω ήδη πληκτρολόγιο corsair οπότε ένας πόντος πάει αυτόματα εκεί για να έχω κοινό software (που το προτιμώ κιόλας). Κυρίως θέλω να είμαι όσο πιο άνετος γίνεται με το ποντίκι και το rest για το μικρό δαχτυλακι στο corsair είναι άλλο 1 +. Το mx master από την άλλη είναι πιο δοκιμασμένο και έχει το infinite scroll. Η διαφορά στην τιμή δεν με ενδιαφέρει. Αν έχετε άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες, θέλω μεγάλο και βαρύ ποντίκι γενικά.
XristosSp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα φίλε, κοίτα για να είμαι ειλικρινείς αφού δεν σε νοιάζουν τόσο οι "επιδόσεις" , μην σκας και πολύ corsair και logitech είναι αξιόπιστες εταιρίες , επίσης εγώ χρησιμοποιώ razer mamba και deathadder χρόνια τώρα και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Για μένα πήγαινε σε ένα κατάστημα με display και δοκίμασε πιο σε βολεύει περισσότερο στο χέρι σου και πάρε αυτό, αν και αφού έχεις και corsair πληκτρολόγιο θα πήγαινα προς τα εκεί στην θέση σου.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, XristosSp είπε Καλημέρα φίλε, κοίτα για να είμαι ειλικρινείς αφού δεν σε νοιάζουν τόσο οι "επιδόσεις" , μην σκας και πολύ corsair και logitech είναι αξιόπιστες εταιρίες , επίσης εγώ χρησιμοποιώ razer mamba και deathadder χρόνια τώρα και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Για μένα πήγαινε σε ένα κατάστημα με display και δοκίμασε πιο σε βολεύει περισσότερο στο χέρι σου και πάρε αυτό, αν και αφού έχεις και corsair πληκτρολόγιο θα πήγαινα προς τα εκεί στην θέση σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να κάνω διάρρηξη για να πάω σε κατάστημα με display.
XristosSp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Χαχαχα σωστό και αυτό αν το χρειάζεσαι άμεσα, ναι λίγο δύσκολο αν και πιστεύω ότι ίσως θα αφήσουν τα μαγαζιά να λειτουργήσουν έστω για λίγο τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Ανάμεσα στα 2 που είπες εγώ θα πήγαινα στο corsair λόγο πληκτρολογίου, από την άλλη δύσκολο να σου προτείνω κάτι γιατί δεν ξέρω τι θα σε βόλευε, αλλιώς για μένα το razer mamba είναι το καλύτερο ποντίκι που έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει διάφορα. 1
nullindex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλημέρα, Θέλω ένα wireless ποντίκι. Παίζω games αλλά δεν με νοιάζει να έχω την καλύτερη απόκριση, είμαι casualας. Για την δουλειά μου και τα δύο είναι εξίσου καλα. Το υπάρχον μου είναι το G502 wired. Έχω ήδη πληκτρολόγιο corsair οπότε ένας πόντος πάει αυτόματα εκεί για να έχω κοινό software (που το προτιμώ κιόλας). Κυρίως θέλω να είμαι όσο πιο άνετος γίνεται με το ποντίκι και το rest για το μικρό δαχτυλακι στο corsair είναι άλλο 1 +. Το mx master από την άλλη είναι πιο δοκιμασμένο και έχει το infinite scroll. Η διαφορά στην τιμή δεν με ενδιαφέρει. Αν έχετε άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες, θέλω μεγάλο και βαρύ ποντίκι γενικά. Καλημέρα. Είμαι με το MX Master το πρώτο και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο. Δεν παίζω καθόλου βέβαια, αλλά για εμένα δεν υπάρχει σε επίπεδο άνεσης και παραγωγικότητα + το bold. 1
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Κι εγώ θα πήγαινα στο mx και για το infinite scroll και για την τιμή (30€ διαφορά δεν είναι και λίγα). 1
argosixna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 7:30 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε Καλημέρα, Θέλω ένα wireless ποντίκι. Παίζω games αλλά δεν με νοιάζει να έχω την καλύτερη απόκριση, είμαι casualας. Για την δουλειά μου και τα δύο είναι εξίσου καλα. Το υπάρχον μου είναι το G502 wired. Έχω ήδη πληκτρολόγιο corsair οπότε ένας πόντος πάει αυτόματα εκεί για να έχω κοινό software (που το προτιμώ κιόλας). Κυρίως θέλω να είμαι όσο πιο άνετος γίνεται με το ποντίκι και το rest για το μικρό δαχτυλακι στο corsair είναι άλλο 1 +. Το mx master από την άλλη είναι πιο δοκιμασμένο και έχει το infinite scroll. Η διαφορά στην τιμή δεν με ενδιαφέρει. Αν έχετε άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες, θέλω μεγάλο και βαρύ ποντίκι γενικά. Ξερεις οτι υπαρχει το g502 σε wireless σωστα??! G502 lightspeed. Αυτο με την καλυτερη αποκριση , θελεις να το εξηγησεις? Υπαρχουνε επαγγελματιες streamer που παιζουνε φουλ wireless χωρις κανενα θεμα φιλε!! AΝ δεν σε καλυπτει το 502 wireless , εγω θα πηγαινα στο corsair
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, argosixna είπε Ξερεις οτι υπαρχει το g502 σε wireless σωστα??! G502 lightspeed. Αυτο με την καλυτερη αποκριση , θελεις να το εξηγησεις? Υπαρχουνε επαγγελματιες streamer που παιζουνε φουλ wireless χωρις κανενα θεμα φιλε!! AΝ δεν σε καλυπτει το 502 wireless , εγω θα πηγαινα στο corsair Ναι ναι το ξέρω. Απλά ήθελα κάποιο πιο εργονομικό από το 502. Ναι αυτό λέω, δεν με νοιάζει και πολύ η απόκριση γιατί παίζω κυρίως single και όχι στα τέρματα. Και μικρή διαφορά να έχει δεν με νοιάζει. Παρήγγειλα όντως το corsair τελικά, να κάνω σετάκι με πληκτρολόγιο και mouse pad. Σας ευχαριστώ όλους.
argosixna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Την καλυτερη επιλογη εκανες , ειναι ωραιο να εχεις σετακι απο μια εταιρεια! Εγω εχω πληκτρολογιο και mousepad της corsair. Aκουστικα ποντικι logitech . Mπερδεμα!
daddy-cool Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα .Ημουν και εγω στο τσακ να παρω το corsair αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχουν πολλα προβλημα στο ροδακι και διαφορα αλλα οποτε το αφησα.Και εγω corsair πληκτρολογιο εχω αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει ολα να ειναι corsair οταν υπαρχουν προβληματα......μια χαρα ταιριαζουν και απο αλλες εταιριες.Τσεκαρε το και συ μηπως τελικα θελησεις και προλαβαινεις να ακυρωσης.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, daddy-cool είπε Καλημερα .Ημουν και εγω στο τσακ να παρω το corsair αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχουν πολλα προβλημα στο ροδακι και διαφορα αλλα οποτε το αφησα.Και εγω corsair πληκτρολογιο εχω αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει ολα να ειναι corsair οταν υπαρχουν προβληματα......μια χαρα ταιριαζουν και απο αλλες εταιριες.Τσεκαρε το και συ μηπως τελικα θελησεις και προλαβαινεις να ακυρωσης. Ναι διάβασα αρκετά, τα περισσότερα προβλήματα αναφερόταν στο απλό και όχι στο pro. Παρέλαβα κιόλας. Πολύ ευχαριστημένος, ας ελπίσουμε ότι θα βγει σκυλί σαν το g502. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι στη σύνδεση με bluetooth δεν κρατάει το profile των leds. Βέβαια πάντα θα το έχω με το 2.4 wireless αλλά έτσι να λέμε και κάνα παράπονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα