epote Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 ρε συ γκοθικ, τι παει να πει "αερας"?ο αερας εχει ενα καρο στοιχεια μεσα εκ των οποιων ολα υγροποιουντε αλλου
kirimis Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Απορω κιολας που το σκεφτεστε αν θα ριξετε πανω σε ενα κομματι πλαστικο (TFT) αερα κοπανιστο!!! Ειπαμε ρε παιδια, να ειμαστε προσεκτικοι αλλα μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα... Τελος παντων... οχι δεν υπαρχει κανενας φοβος (μιλαω εκ πειρας)... αν και ο καλυτερος καθαρισμος θα γινει με ενα νωπο πανακι, η τα μαντιλακια καθαρισμου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Τελος παντων εγω εχω ενα σπρευ αντιστατικο(και καλα..)το οποιο το χρησιμοποιω με χαρτι υγειας.
GothicCrusader Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 ρε συ γκοθικ, τι παει να πει "αερας"?ο αερας εχει ενα καρο στοιχεια μεσα εκ των οποιων ολα υγροποιουντε αλλου Απλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες για προφανείς λόγους (ήδη το post βγήκε ενοχλητικά τεράστιο! απλά έχω τάση να μετατρέπω το φόρουμ σε μπλα μπλα φόρουμ 8) ). Όπου αναφέρομαι σε αέρα φυσικά εννοώ το «γενικό» μείγμα με αναλογίες περίπου της ατμόσφαιρας. Δηλαδή στο πολύ περίπου 79% άζωτο, 20% οξυγόνο και 1% από όλα τα υπόλοιπα από τα οποία μας ενδιαφέρουν κυρίως το co2 και οι υδρατμοί. Στα σπρέυ αέρα η αναλογία είναι περίπου η ίδια γιατί δεν επεξεργάζονται τον «αέρα» αλλά πάνω κάτω τον παίρνουν όπως είναι από την ατμόσφαιρα.
karib Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Πείστηκα να χρησιμοποιώ βαμβακερό πανάκι στην οθόνη μου .
gv Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 ego xrisimopoio koloxarto kai salio sta plastika meri ... den exo kanena provlima ta teleutaia 10 xronia ... mou erxetai kai pio f9ina !!! :wink: gia tin o9oni apla vregmeno koloxarto, kai meta perasma me ena stegno :wink: ps softex rulez
karib Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ανυπομονω να παω στο Praktiker να δω τι ειναι και ποσο κοστιζει αυτο το blower. Ελπιζω να δωσει λυση στο προβλημα της σκονης.
apoikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Για όνομα του Θεού! Τουλάχιστον αν θες να κάνεις bump κάν'το σωστά, όχι επεξεργαζόμενος ένα ανούσιο post
karib Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 αν θες να κάνεις bump κάν'το σωστά Τι ειναι αυτο? Για να κανω κατι πρεπει να το γνωρίζω πρώτα.
apoikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Το να ξεθάβεις και να ανεβάζεις παλιά topics στην κορυφή. Το γιατί το κάνεις συστηματικά ακόμα δεν το έχω καταλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.