Προς το περιεχόμενο

ΣΠΡΕΫ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ: μπορεί να φέρει την καταστροφή?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, γιατί να μπλέκετε με σπρέϊ, πιθανή υγρασία, πεπιεσμένο (και όχι υγρό, όπως είπε και ο georgeadams) άζωτο και τα ρέστα; Επενδύστε σε ένα blower για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το χρησιμοποιείτε όπου θέλετε.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το blower είναι, ας πούμε, το αντίστροφο της ηλεκτρικής σκούπας. Αντί να ρουφάει, φυσάει αέρα με πίεση. Είναι ηλεκτρική συσκευή και εκτοξεύει ξηρό αέρα. Το παίρνεις μια φορά και καθαρίζεις τα πάντα, από υπολογιστές και οθόνες μέχρι τηλεοράσεις, στερεοφωνικά, ότι θέλετε...

Δημοσ.

Και που το πουλάνε αυτο? Στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών?

Και ειναι πιο 'ακίνδυνο' απο τα σπρευ?

Δημοσ.

nai alla me ayto exeis problhmata statikou hlektrismou! thelei poly prosoxi to blower...

Εντάξει, τελικά θα πετάξουμε τα spray και τα blower και όπως οι καλές νοικοκυρές θα γυρνάμε με το πανάκι στο χέρι?

Δημοσ.

Θα το βρεις σε καταστήματα με εργαλεία. Νομίζω ότι μπορείς να το βρεις και στο Praktiker.

Όσο για τον στατικό ηλεκτρισμό, το έχω ξανακούσει αυτό φίλε spiros, αλλά στην πράξη δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Καλού-κακού πάντως, προτιμήστε μια καλή και αξιόπιστη μάρκα (αυτό που χρησιμοποιώ στη δουλειά, νομίζω ότι είναι Bosch).

Η δουλειά που κάνει, όμως, είναι εκπληκτική. Ένα mac πενταετίας, που δεν είχε ανοχτεί ποτέ και ήταν όλο γκρι από τη σκόνη, το γυάλισε σε δευτερόλεπτα, λες και μόλις το είχες αγοράσει! (Σημείωση: χρησιμοποιείστε το σε ανοιχτό χώρο, γιατί η σκόνη που σηκώνεται είναι άλλο πράγμα...)

Δημοσ.

Ενταξει, απλοί χρήστες είμαστε, μια νορμαλ τιμή και ολα καλα, αν ήταν και το σπρευ πανακριβο ουτε θα το αγοραζαμε ουτε θα μιλουσαμε εδω για προβληματα.

Δημοσ.
Εντάξει, τελικά θα πετάξουμε τα spray και τα blower και όπως οι καλές νοικοκυρές θα γυρνάμε με το πανάκι στο χέρι?

Γιατί, τα πανάκια τι έχουν; :roll:

Δημοσ.

Γιατί, τα πανάκια τι έχουν;

Και ένα κεντητό τραπεζομαντηλάκι πάνω από την οθόνη (διαγώνια όμως, για να πέφτει η γωνία με τα κρόσια εμπρός από την οθόνη) είναι ότι πρέπει :D :D :D :D :D :D

Δημοσ.

telika re pedia ti na na xrisimopioume san kaliteri lisi? kalo akougete to blower alla k to sprei den paei piso!

me mperdepsate... :?:

Δημοσ.

Οι γνώμες διίστανται μάλλον...

Οι μισοί λένε ακίνδυνο, οι άλλοι μισοί λένε φύλαγε τα ρούχα σου.

Δημοσ.

Mερικα τετοια σπρευ χαμηλης ποιοτητας βγαζουν κατι σαν υγρο με αποτελεσμα αν ειναι αναμενος ο υπολογιστης ή τον αναψεις αμεσως μεσα να γινει βραχυκυκλωμα και να καουν ολα... :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...