Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα σε win 8

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.Εχω ένα περίεργο πρόβλημα!Έχω λάπτοπ κ σταθερό με τα ίδια windows..έβγαλα τον δίσκο από το λάπτοπ για να μεταφέρω τις εικόνες στον σταθερού ύψους 30gb..όταν τον έβαλα ξεκίνησε με το λειτουργικό του λάπτοπ και πήρα τους φακέλους μετακινοντας τα στην επιφάνεια εργασίας του σταθερού σε έναν φάκελο...όταν έβγαλα τον δίσκο του λάπτοπ κ ξεκινησα τον σταθερό με τον δίσκο του δεν έβλεπα πουθενά τον φάκελο..μου κάνε ζημιά στα πρόγραμμα αναμοσβηνει η οθόνη κάνει διάφορα χαζά κ γενικά βλέπω πως χρειάζεται φορμάτ..ωστόσο το θέμα μου δεν είναι αυτό λα που θα βρω τις φωτογραφίες..help βοήθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, CoOliO είπε

όταν τον έβαλα ξεκίνησε με το λειτουργικό του λάπτοπ

Μεγάλο λάθος, εγκαταστάθηκαν και οι drivers του desktop.

Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Μεγάλο λάθος, εγκαταστάθηκαν και οι drivers του desktop.

Με νοιάζουν πιο πολύ οι φωτογραφίες..Όλα τα άλλα φτιάχνονται

Όταν μπούταρες με το λάπτοπ και πήγες στην επιφάνεια εργασίας του δίσκου του desktop λογικά σε ρώτησε αν θέλεις να πάρεις την κυριότητα του φάκελου για να μπορέσεις να δεις τα περιεχόμενα;

ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, CoOliO είπε

Καλησπέρα σε όλους.Εχω ένα περίεργο πρόβλημα!Έχω λάπτοπ κ σταθερό με τα ίδια windows..έβγαλα τον δίσκο από το λάπτοπ για να μεταφέρω τις εικόνες στον σταθερού ύψους 30gb..όταν τον έβαλα ξεκίνησε με το λειτουργικό του λάπτοπ και πήρα τους φακέλους μετακινοντας τα στην επιφάνεια εργασίας του σταθερού σε έναν φάκελο...όταν έβγαλα τον δίσκο του λάπτοπ κ ξεκινησα τον σταθερό με τον δίσκο του δεν έβλεπα πουθενά τον φάκελο..μου κάνε ζημιά στα πρόγραμμα αναμοσβηνει η οθόνη κάνει διάφορα χαζά κ γενικά βλέπω πως χρειάζεται φορμάτ..ωστόσο το θέμα μου δεν είναι αυτό λα που θα βρω τις φωτογραφίες..help βοήθεια!

"Ανακεφαλαίωση"

Project: Μεταφορά εικόνες από τον δίσκο του laptop, στον δίσκο του desktop.

Αφαιρείς το δίσκο του laptop, τον τοποθετείς (2ο hdd) στο desktop.

Το desktop ξεκινάει από τον δίσκο του laptop (κακώς) και όχι από αυτόν που είχε πάνω μόνιμα.

Κάνεις μεταφορά (προφανώς drag n drop ή cut n paste, κακώς) τις εικόνες από τον δίσκο του laptop. στο δίσκο του desktop με προορισμό ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας.

Αφαιρείς τον δίσκο του laptop από το desktop, και ξεκινάς το desktop από τον δικό του δίσκο.

-

Λοιπόν, αφαιρείς τον δίσκο του laptop, δεν τον ξαναχρησιμοποιείς  (εκκίνηση λειτουργικού, αντιγραφές κλπ) ώσπου να ανακτήσεις τα αρχεία σου.

Θα βρεις τα αρχεία σου (πιθανώς όχι όλα γιατί τον έκανες εκκίνηση) στον δίσκο του laptop, ο δίσκος του desktop αν έχει κάποιες πληροφορίες γι` αυτά τα αρχεία, θα είναι μηδενικά (0 bytes) λόγω corrupted permissions.

Τώρα.... θέλεις να προσπαθήσεις εσύ να τα ανακτήσεις (δεν θα στο συνιστούσα), θέλεις να τον δώσεις κάπου "έξω" να στο κάνουν, η επιλογή δική σου. :)

Επεξ/σία από htaccess

Εγώ θα ήθελα να ήξερα, πέρα από το αν είπε ΝΑΙ στην κυριότητα, τι windows είναι (δεν αναφέρεται πουθενά) και σε ποια διαδρομή βρήκε τον φάκελο της επιφάνειας εργασίας του χρήστη στον δίσκο του desktop.

Επίσης, αν βάλει ο φίλος πάλι στο desktop την δίσκο του laptop, μπορεί να βρει τον φάκελο με τις εικόνες;

31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Επίσης, αν βάλει ο φίλος πάλι στο desktop την δίσκο του laptop, μπορεί να βρει τον φάκελο με τις εικόνες;

9 ώρες πριν, CoOliO είπε

όταν έβγαλα τον δίσκο του λάπτοπ κ ξεκινησα τον σταθερό με τον δίσκο του δεν έβλεπα πουθενά τον φάκελο

Αυτό που φοβάμαι...

2 ώρες πριν, htaccess είπε

μεταφορά (προφανώς drag n drop ή cut n paste)

Εύχομαι να μην είναι έτσι, και να είμαι εγώ λάθος στην εκτίμηση της κατάστασης. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...