neosstoforum Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.es/dp/B0874T64TH Skroutz από 361.40€ https://www.skroutz.gr/s/21481069/Intel-NUC-10-Performance-kit-NUC10i5FNK.html Geizhals από 322€ https://geizhals.eu/intel-nuc-10-performance-kit-nuc10i5fnk-frost-canyon-bxnuc10i5fnk-a2195545.html ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κουτί μέσα δεν έχει RAM και σκληρό δίσκο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από neosstoforum 3
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Απο θερμοκρασιες πως πανε αυτα? Υπαρχει περιπτωση να κολλαει? Για απλη χρηση πιο πολυ μ'ενδιαφερει.
marios32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Απο θερμοκρασιες πως πανε αυτα? Υπαρχει περιπτωση να κολλαει? Για απλη χρηση πιο πολυ μ'ενδιαφερει. Η απλή χρήση σχετική είναι. Αλλά, με λίγα λόγια: Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει, 15Watt cpu είναι. Να κολλάει σε browsing, excel, outlook κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει αν του βάλεις ssd/nvme και αρκετή ραμ (8 και βάλε).
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, marios32 είπε Η απλή χρήση σχετική είναι. Αλλά, με λίγα λόγια: Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει, 15Watt cpu είναι. Να κολλάει σε browsing, excel, outlook κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει αν του βάλεις ssd/nvme και αρκετή ραμ (8 και βάλε). Γιατι δεν εχει τιποτα πανω αυτο? Τι διαολο νομιζα ηταν κομπλε. sorry εκανα λαθος εγω δεν μου κανει νομιζα τα ειχε ολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Γιατι δεν εχει τιποτα πανω αυτο? Τι διαολο νομιζα ηταν κομπλε. sorry εκανα λαθος εγω δεν μου κανει νομιζα τα ειχε ολα. τα nuc και γενικότερα όλα τα παρεμφερή είναι barebones που σου προσφέρουν απλά επεξεργαστή, μητρική και τροφοδοτικό (κάποια μπορεί να τα βρεις και με κάρτα γραφικών)... τα υπόλοιπα είναι δικιά σου επιλογή...
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, nosmtx είπε τα nuc και γενικότερα όλα τα παρεμφερή είναι barebones που σου προσφέρουν απλά επεξεργαστή, μητρική και τροφοδοτικό (κάποια μπορεί να τα βρεις και με κάρτα γραφικών)... τα υπόλοιπα είναι δικιά σου επιλογή... Ναι καταλαβα τι εννοεις. Ειναι για αλλη χρηση εγω το ηθελα αντι για την μοναδα και νομιζα τα ειχε ολα. 1
easyriderktm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλή προσφορά για κάποιον που αναζητεί τώρα Nuc τελευταίας γενιάς. Προσοχή όμως η τελευταία έκδοση έχει ως ενσωματωμένη gpu την UHD σειρά της intel που είναι downgrade από την προηγούμενη γενιά και η οποία είχε Intel Iris. Σχεδόν 50% κάτω σε απόδοση 3d, για +5% απόδοση στον επεξεργαστή. Εγώ ψάχνω για nuc 8i5beh ή bek τα οποία βγαίνουν αυτή την στιγμή στα 250 ευρώ περίπου. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από easyriderktm 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι καταλαβα τι εννοεις. Ειναι για αλλη χρηση εγω το ηθελα αντι για την μοναδα και νομιζα τα ειχε ολα. Στο λέω απλά να έχεις το νου σου γι' αυτά τα κουτάκια που κυκλοφορούν
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, nosmtx είπε Στο λέω απλά να έχεις το νου σου γι' αυτά τα κουτάκια που κυκλοφορούν Ναι καλα εκανες ευχαριστω πολυ.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Ναι καταλαβα τι εννοεις. Ειναι για αλλη χρηση εγω το ηθελα αντι για την μοναδα και νομιζα τα ειχε ολα. Μία μνήμη και ένα Μ2.SSD προσθέτεις στην τιμή. Αλλά 100-120€ περίπου δηλαδή. Δεν είναι πρόβλημα. Φυσικα υπάρχουν και έτοιμα κουτάκια με τα πάντα όλα Κινεζικής κατασκευής. Συνήθως με πιο low budget επεξεργαστές όμως. Θα προτίμησω κάτι τέτοιο επώνυμο και από Amazon για λόγους ποιότητας κατασκευής της μητρικής και εγγύησης Μόλις παραγγείλα ένα αντίστοιχο το Asus PN50 με Ryzen 4300u ακριβώς αντί για μονάδα PC και είναι δυνατότερο από το full tower κουτί που έχω. 3 ώρες πριν, easyriderktm είπε Καλή προσφορά για κάποιον που αναζητεί τώρα Nuc τελευταίας γενιάς. Προσοχή όμως η τελευταία έκδοση έχει ως ενσωματωμένη gpu την UHD σειρά της intel που είναι downgrade από την προηγούμενη γενιά και η οποία είχε Intel Iris. Σχεδόν 50% κάτω σε απόδοση 3d, για +5% απόδοση στον επεξεργαστή. Εγώ ψάχνω για nuc 8i5beh ή bek τα οποία βγαίνουν αυτή την στιγμή στα 250 ευρώ περίπου. Βασικά προσοχή στο ότι είναι το χαμηλού προφίλ κουτί. Απ οσο ξέρω σε αυτό δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο δίσκο SSD sata πάρα μόνο τον βασικό M2. Είναι ένας περιορισμός σε αντάλλαγμα το μικρότερο κουτί που μπορείς να το κουμπώσεις πιο άνετα πίσω από την οθόνη σου. Δεν ξέρω και τι θύρες βγάζει από πίσω γιατί δεν τις δείχνει. Δεν βγάζουν όλα τις ίδιες 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε Απο θερμοκρασιες πως πανε αυτα? Υπαρχει περιπτωση να κολλαει? Για απλη χρηση πιο πολυ μ'ενδιαφερει. Για απλή χρήση είναι παραπάνω από αρκετο 3 ώρες πριν, easyriderktm είπε Καλή προσφορά για κάποιον που αναζητεί τώρα Nuc τελευταίας γενιάς. Προσοχή όμως η τελευταία έκδοση έχει ως ενσωματωμένη gpu την UHD σειρά της intel που είναι downgrade από την προηγούμενη γενιά και η οποία είχε Intel Iris. Σχεδόν 50% κάτω σε απόδοση 3d, για +5% απόδοση στον επεξεργαστή. Εγώ ψάχνω για nuc 8i5beh ή bek τα οποία βγαίνουν αυτή την στιγμή στα 250 ευρώ περίπου. Για όποιον θέλει Ryzen μπορεί να δει αυτό. Λίγο πιο ακριβό αλλά με Ryzen 3 4300u (λίγο πιο δυνατός από τον Intel 10210u) https://www.amazon.co.uk/ASUS-Barebone-Ryzen-4300U-SO-DIMM/dp/B08BLH58S4/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=Asus+pn50&qid=1606188676&sr=8-1 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA 1
jgeorgiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, easyriderktm είπε Εγώ ψάχνω για nuc 8i5beh ή bek τα οποία βγαίνουν αυτή την στιγμή στα 250 ευρώ περίπου. https://www.skroutz.gr/s/16587415/Intel-NUC-Kit-NUC8i5BEH.html?from=catspan για όποιον ενδιαφέρεται για casual game AAA games παίζει μόνο 720p και με χαμηλές ρυθμίσεις για όποιον αναρωτιέται
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μία μνήμη και ένα Μ2.SSD προσθέτεις στην τιμή. Αλλά 100-120€ περίπου δηλαδή. Δεν είναι πρόβλημα. Φυσικα υπάρχουν και έτοιμα κουτάκια με τα πάντα όλα Κινεζικής κατασκευής. Συνήθως με πιο low budget επεξεργαστές όμως. Θα προτίμησω κάτι τέτοιο επώνυμο και από Amazon για λόγους ποιότητας κατασκευής της μητρικής και εγγύησης Μόλις παραγγείλα ένα αντίστοιχο το Asus PN50 με Ryzen 4300u ακριβώς αντί για μονάδα PC και είναι δυνατότερο από το full tower κουτί που έχω. Το ξερω αλλα δεν ηθελα να ξεφυγω πανω απο 250 ευρω. Περιπου 248 μου εβγαινε αυτο χωρις ΦΠΑ και με τα μεταφορικα.
Krepalidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε https://www.skroutz.gr/s/16587415/Intel-NUC-Kit-NUC8i5BEH.html?from=catspan για όποιον ενδιαφέρεται για casual game AAA games παίζει μόνο 720p και με χαμηλές ρυθμίσεις για όποιον αναρωτιέται Προς βοήθεια υποψηφίων αγοραστών, αυτός είναι καλύτερος από τον 3500u σε επεξεργαστική ισχύ αλλά χάνει σε vga, λόγω της Vega 8 σε σχέση με την Iris665. Ο 4300u είναι στα ιδια και σε cpu, gpu (Vega 5) αλλά σαφώς ακριβότερος, νεότερος. 1
majnun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Το NUC της προσφοράς θα έχει θέμα σε σχέση με το 4300u του Asus για να το κοτσάρω στην Xiaomi 34 ultrawide ( Ανάλυση 3440x1440 ) ; έχουν 100ε διαφορά και σκέφτομαι ποιο είναι καλύτερο. Αποκλειστικά multimedia χρήση.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παίζει άνετα την ανάλυση ακόμη και 4Κ/60Hz σαν CPU ο intel είναι λίγο καλύτερος , σαν gpu ο ryzen είναι λίγο καλύτερος(μόνο σε games θα καταλάβεις διαφορά , έτσι και αλλιώς όλα αυτά παίζουν με το ζόρι AAA games στα 720p). Γενικά να ξέρεις ότι οι intel παίζουν video 4K/60Hz στο ρελαντί με χρήση λιγότερη από το 10% της cpu. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα