Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ: το Norton χάλασε και δεν μπορεί να ξαναεγκατασταθεί

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δουλευα σε ενα pc το οποιο ειχε για αντιβιοτικο το Norton antivirus 2004.

Εκανα εκει διαφορες εργασιες 'συντηρησης', αλλα σε μια κακή στιγμή, εντελώς από απροσεξία μου, στο προγραμμα regcleaner, αφαίρεσα στην καρτέλα software, τις καταχωρήσεις της registry που ανήκουν στο Norton.

Αμέσως πήγα στην καρτέλα του regcleaner που ονομαζεται backup, αλλα για κακη μου τύχη δεν μπόρεσε να επαναφερει την καταχώρηση στη registry.

Εκτοτε αρχισε ο μεγάλος αγώνας μου για την αποκατασταση του Norton.

Δεν ξαναετρεξε ποτε!

Παω να κανω unistall, μου λέει οτι του λειπουν αρχεια και δεν μπορει να γινει απεγκατάσταση.

Παω να κάνω install το norton 2004 από το cd του, αρνήθηκε να μπει, βρηκε προηγουμενη εγκατασταση που δεν μπορει να βγει.

Παω να βαλω το Norton 2003 μηπως σωσω την κατασταση, δεν μπηκε ούτε αυτό.

Κατα την εγκατασταση που σταμάτησε στη μέση μου είπε οτι λείπει ενα αρχειο instops.dat και δεν μπορει να ολοκληρωσει το install.

Εν τέλει το pc είναι πλέον χωρίς Antivirus.

Με δεδομένο ότι θέλω να εγκαταστήσω το Norton, έχετε κάποια γνώμη τι να κανω στο συγκεκριμένο προβλημα?

Ειλικρινα δεν ξέρω τι να κάνω για να το αντιμετωπίσω και είναι και σημαντικό να μη μείνει το pc πολλές μέρες χωρίς antivirus!

Δημοσ.

Δηλαδή έχει κάνει κατάληψη ένα χαλασμένο Norton και δεν με αφηνει να βάλω νεα εγκατασταση.

Ενα λάθος εκανα πια, δεν υπάρχει καμιά λύση?

Δημοσ.

Αν εχεις καποια σχετικη εμπειρια με την registry μπες με τον editor(regedit) και ψαξε να βρεις οποιαδηποτε εγγραφη εχει σχεση με Norton και να τη σβησεις. Μετα ψαξε και στο σκληρο σου δισκο μηπως υπαρχουν ακομα "υπολλειματα" του Νοrton απο τη προηγουμενη εγκατασταση και σβηστα κι αυτα. Μετα ξανακανε την εγκατασταση κανονικα απο την αρχη. :D :D :D

Δημοσ.

File katarxin mi ksanabalis Norton.Bale F-Secure na bris tin iremia sou!

Lipon: sbise opiadipote kataxorisi sti registry pou sxetizete me to sigkekrimeno antivirus.Meta sbise to fakelo tou setup.Meta apo to program files\common files\ sbise to fakelo symantec shared.An exis XP,sto fakelo Documents & Settings iparxi se kathe xristi sxedon kapios fakelos pou sxetizete me to norton!!!Fisika DELETE!Otan kanis ta delete pigene sto add/remove programs k prospathise na kanis uninstall sto antivirus kai sto Live Update.Logika de tha bri tipota k tha ta aferesi apti lista.Episis mesa sto C:\Program Files iparxi enas krifos fakelos InstallShield Installation Information.Mesa se auton kaninika prepi na iparxi kapios fakelos gia ton norton.Tha to katalabis apo to arxio setup.ini.Kathe setup.ini anaferi mesa tou gia pio programa ine.

!!!!!!!!!SYMBOULI!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!MH KSANABALIS NORTON!!!!!!!!!

Δημοσ.

jpr ευχαριστώ για τις οδηγίες, τις εχω κανει copy και θα το δω το θεμα ετσι οπως ειπες.

Αλλα το να μη βαλω norton είναι μια αποφαση που δυσκολα μπορω να παρω.

Πρωτα απ'ολα και για λογους ευκολιας διαχείρισης και ομοιογενειας σε ολα μου τα pc, επιβαλλεται να εχω norton.

Αλλοιμονο σε καθε pc μου να εχω αλλο λειτουργικο, αλλο αντιβιοτικο κλπ κλπ.

Χαθηκα στις ενημερωσεις και συντηρησεις.

Ουτε ειμαι της λογικης 'ποναει κεφαλι-κοψει κεφαλι'

Σε ενα αλλο Post έλεγα για ενα προβλημα και κάποιοι το μονο που ελεγαν ηταν format! Ε, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα!

Και τα windows μας βγαζουν ενα σωρο προβληματα αλλα μαθαμε να ζουμε μαζι τους και κοιταμε πως θα ξεπερνουμε τα προβληματα.

Αυτά περι αλλαγή του norton...γνωμη μου.

Δημοσ.

gia to norton 2003 uphrxe ena small prog pou eixe bgalei h symantec kai legotan remove norton (RNAV) wste na antimetwpizontai paromoies katastaseis pou apo oti fainetai einai suxnes.to exw pa8ei kai gw kana 2 fores alla lu8hke me ayto

gia 2004 den kserw an uparxei akoma alla psakstw mpas kai.alliws oti upo8hke kai parapanw.regedit kai search gia norton kai symantec kai sbhsta :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...