Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/product/odontoboyrtsa-oclean-one-sonic-electric-white/prod11964050pp/
edit: Είναι από το Public Marketplace , δεν το πουλάει το Public αλλά τρίτος πωλητής.

Χωρίς τις 2 επιπλέον κεφαλές και την βάση (αξίας περίπου 8-12 ευρώ) στο Skroutz ξεκινάει από 64 ευρώ 
https://www.skroutz.gr/s/18198058/OClean-One-Sonic-Electric-Toothbrush-White.html

Προσωπικά την έχω σχεδόν 2 χρόνια και είμαι φουλ ευχαριστημένος, και η αυτονομία που παρέχει απλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. 

6970810550016.mainImage.jpeg

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν.  

Πάτε πάρτε μια ηλεκτρική Oral-B με 30-35 ευρώ. Που θα ψάχνετε μετά να βρείτε ανταλλακτικά για αυτήν εδώ? 
Υπάρχει λόγος που όλος ο πλανήτης έχει Oral-B

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε

Πάτε πάρτε μια ηλεκτρική Oral-B με 30-35 ευρώ. Που θα ψάχνετε μετά να βρείτε ανταλλακτικά για αυτήν εδώ? 

Αν ρωτάς εμένα πέταξα την Oral-B που είχα όταν αγόρασα αυτή :)

Και επίσης δεν πηγαίνει σε αυτούς που θα αγόραζαν Oral-B (με περιστρεφόμενη κεφαλή δλδ) αλλά σε αυτούς που θα διάλεγαν Sonic οδοντόβουρτσα. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε

Είχα πάρει μια από Κίνα, αντίστοιχη με του θέματος με 20€. Μακράν καλύτερη από oral b έως 30€ που έχω δοκιμάσει. 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε

Ναι ε; Για δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία σε μια oral-b

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Είχα πάρει μια από Κίνα, αντίστοιχη με του θέματος με 20€. Μακράν καλύτερη από oral b έως 30€ που έχω δοκιμάσει. 

Λογικά πήρες την Air όχι την One, νομίζω από κίνα ποτέ δεν έπεσε κάτω από 45 ευρώ η Oclean One.
Αν πήρες την One (btw την πήρες τσάμπα), προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση με τις φθηνές oral b. Η One είναι κατηγορίας 70-90 ευρώ. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dionysg είπε

11.11 έπαιζε η oclean x Pro με 2 κεφαλές από Ευρώπη στα 36 και από Κίνα 23. Σίγουρα θα βγει και αυτές τις μερες

Αν και η αρχική τιμής τους ειναι κοντινή η X Pro είναι μια κλάση κάτω από την One από άποψη επιδόσεων. 

Η κυρία διαφορά είναι στην μπαταρία 2300mAh vs 800mAh και η ροπή 280 vs 220gf.cm

Από ότι βλέπω πάντως βγήκε "Μη διαθέσιμο" οπότε τέλος. 

Δημοσ.

Καλημερα. Εχει τοση σημαντικη διαφορα η τεχνολογια Sonic σε σχεση με τις απλες ηλεκτρικες της Oral-B;

Επισης εχει κανεις αποψη για το Philips Sonicare Airfloss που αντικαθιστα το νημα/μεσο-δοντιο βουρτσακι;

Ευχαριστω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, racer93 είπε

Επειδή ό,τι και να λέμε εμείς είναι βρούβες, εδώ ένα paper. Με το sci hub μπορείτε να το διαβάσετε όλο.

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0002817719309092

To paper δεν συγκρινει νομιζω τις δυο τεχνολογιες. Λεει απλα οτι η OR (oscillating-rotating) ειναι πιο αποτελεσματικες απο "other powered toothbrushes". Οι Philips ειναι τεχνολογιας oscillatig και οι Oral-B Rotating;

Εκτος και δεν το καταλαβα καλα εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...