Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gzkat είπε

Τι σημαινει επωνυμη?

Δεν ειναι επωνυμη η Realme, Oppo, Vivo, Oneplus, που ειναι η ιδια εταιρεια?

Το 7 pro δεν εχει καμμια σχεση με το 7 5G. Ειναι τελειως διαφορετικα τηλεφωνα. Ουτε παρομοιο επεξεργαστη εχουν, ουτε τις ιδιες καμερες.

Το 7 pro ειναι διαμαντακι απλα και εχει και 3 χρονια εγγυηση-υποστηριξη απο την εταιρεια.

Το 7 5G συγκριτικά δεν είναι καλύτερο? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω γιατί θέλω κάτι με 5G και κάρτα SD. Ο επεξεργαστής είδα είναι λίγο καλύτερος από snap 765G.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Το 7 5G συγκριτικά δεν είναι καλύτερο? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω γιατί θέλω κάτι με 5G και κάρτα SD. Ο επεξεργαστής είδα είναι λίγο καλύτερος από snap 765G.

Ο επεξεργαστης δεν ειναι καθολου κακος, αλλα δεν εχει amoled οθονη και σιγουρα εχει χειροτερες καμερες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gzkat είπε

Ο επεξεργαστης δεν ειναι καθολου κακος, αλλα δεν εχει amoled οθονη και σιγουρα εχει χειροτερες καμερες. 

Δεν με πειράζει τόσο η οθόνη αρκεί να είναι καλή ποιότητα και να έχει ωραία χρώματα. Ούτε στην κάμερα έχω τρελές απαιτήσεις απλά θέλω να είναι αξιοπρεπείς. Είδα βγάζει καλές φωτογραφίες. Ξέρεις αν παίζει έστω ένα android update σε realme?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν με πειράζει τόσο η οθόνη αρκεί να είναι καλή ποιότητα και να έχει ωραία χρώματα. Ούτε στην κάμερα έχω τρελές απαιτήσεις απλά θέλω να είναι αξιοπρεπείς. Είδα βγάζει καλές φωτογραφίες. Ξέρεις αν παίζει έστω ένα android update σε realme?

Το x2 pro παιρνει συνεχεια updates απο οσο γνωριζω, αν αυτο εννοεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gzkat είπε

Το x2 pro παιρνει συνεχεια updates απο οσο γνωριζω, αν αυτο εννοεις.

Ναι αυτό εννοώ. Πιστεύεις αξίζει η αγορά?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Ναι αυτό εννοώ. Πιστεύεις αξίζει η αγορά?

Κοιτα για το 7 5g δεν ξερω αλλα για το 7pro σου λεω ειναι διαμαντι.

Τωρα για την εταιρεια, προσωπικα της εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο την xiaomi. Και κατι αλλο. Πιθανον να βγει αρχες του νεου ετους το x7 pro σε global https://www.gsmarena.com/realme_x7_pro-10380.php

Αυτο θα καψει καρδιες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gzkat είπε

Κοιτα για το 7 5g δεν ξερω αλλα για το 7pro σου λεω ειναι διαμαντι.

Τωρα για την εταιρεια, προσωπικα της εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο την xiaomi. Και κατι αλλο. Πιθανον να βγει αρχες του νεου ετους το x7 pro σε global https://www.gsmarena.com/realme_x7_pro-10380.php

Αυτο θα καψει καρδιες.

Να 'σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Να 'σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ!

Εσυ νασαι καλα. Παντως επειδη και αυτο οπως και το 7pro εχει 3χρονη εγγυηση απ' την αντιπροσωπεια, θεωρω οτι αξιζει τον κοπο και σε αυτη την τιμη.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα σήμερα για την γυναίκα μου από τον Γερμανό. Στα 199.90€ με επιστροφή 50,00€ σε πόντους μέσω G-app, 3 χρόνια εγγύηση και 12 άτοκες δόσεις είναι VFM. Δεύτερη επιλογή μου ήταν το Poco M3 pro ωστόσο απ' ότι φαίνεται το Realme 7 5G υπερτερεί (γρήγορη φόρτιση 30 W, ίδια μπαταρία, παρόμοιους φακούς, και πιο light λειτουργικό).

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/11/2020 στις 10:32 ΜΜ, nickmanak είπε

Ο επεξεργαστης αξιζει παιδια; Πρωτη φορα διαβασα αυτο το ονομα στο αρθρο.

Εξαιρετικός επεξεργαστής. Στα επίπεδα του sd 765g.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...