Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ ! Με το ηλίθιο καπέλο το οποίο φοράνε στα προϊόντα όταν έρχονται Ελλαδιστάν αποφάσισα να ψάξω σε λύσεις στο εξωτερικό και έπεσα σε ένα review του επεξεργαστή στο σκρουτζ που ο μαν λέει οτί τον βρήκε 280 ευρώ το οποίο για τωρινές συνθήκες είναι απίστευτη τιμή. Έχω ψάξει sites Γερμανίες, Ολλανδίας και Βρετανίας με χαμηλώτερη τιμή που έχω βρει 315 ευρώ. Μήπως έχετε κάτι υπόψην σας εσείς ; Ευχαριστώ !

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά ανέφερε πολύ συγκεκριμένα πως ήταν από εξωτερικό. Μήπως ήταν απλά για φιγούρα ; Μπορεί.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να αγοράστηκε σε τέτοια τιμή. Αδιάφορο βέβαια γιατί δεν πολυενδιαφέρει η τιμή μίας αγοράς αλλα γενικώς το προϊόν αν πωλείται σε αυτή την τιμή κάτι που απότι βλέπω δεν ισχύει, συνήθως οι τιμές παίζουν στα 295+.  Όποια τιμή κάτω απο 300€ είναι καλή πάντως προς το παρόν.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nick245 είπε

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά ανέφερε πολύ συγκεκριμένα πως ήταν από εξωτερικό. Μήπως ήταν απλά για φιγούρα ; Μπορεί.

Πολλά καταστήματα του εξωτερικού προσφέρουν αποφορολόγηση σε επαγγελματίες/εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Nick245 είπε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ ! Με το ηλίθιο καπέλο το οποίο φοράνε στα προϊόντα όταν έρχονται Ελλαδιστάν αποφάσισα να ψάξω σε λύσεις στο εξωτερικό και έπεσα σε ένα review του επεξεργαστή στο σκρουτζ που ο μαν λέει οτί τον βρήκε 280 ευρώ το οποίο για τωρινές συνθήκες είναι απίστευτη τιμή. Έχω ψάξει sites Γερμανίες, Ολλανδίας και Βρετανίας με χαμηλώτερη τιμή που έχω βρει 315 ευρώ. Μήπως έχετε κάτι υπόψην σας εσείς ; Ευχαριστώ !

Γιατί δεν τον ρωτάς ?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Γιατί δεν τον ρωτάς ?

Λες να μπορώ να τον ρωτήσω και να μη το έχω κάνει ήδη; 

Ξέχασα έχουμε και ιδιοφυΐες εδώ πέρα. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 300+€ περίπου που λέτε, από ποιο αξιόπιστο site προτείνετε να τον αγοράσουμε;

Επεξ/σία από iokarf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, iokarf είπε

Στα 300+€ περίπου που λέτε, από ποιο αξιόπιστο site προτείνετε να τον αγοράσουμε;

https://www.caseking.de/amd-ryzen-5-5600x-3-7-ghz-vermeer-am4-mit-amd-wraith-stealth-kuehler-hpam-202.html.. Εστειλα mail ειπαν υπολογιζουν σε καμμια εβδομαδα διαθεσιμοτητα... Η απο ελλαδα https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=105928 αλλα κ αυτη διαθεσιμο γιοκ....

Επεξ/σία από niko13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopCLR είπε

Πάει, πέταξε το πουλάκι!!!

Αφου ολοι φερνουν 2-3 κομματια τι θελεις να κανουν

Στις 29/11/2020 στις 12:20 ΜΜ, Eliaskat είπε

δεν το ξερω το καταστημα 361€

σκρουτζομαγαζο ειναι

Δημοσ.

Εγω και 2 φιλοι παντως επειδη βαρεθηκαμε να περιμενουμε πότε και αν θα υπαρχει διαθεσιμότητα αλλα και με τι καπελο στη τιμή παραγγειλαμε  τρεις i7 10700k (341 εκαστος ) και  τελειωνει εδω η ιστορια. Ειπαμε μια φορα να δοκιμασουμε το αντιπαλο στρατοπεδο αλλα με αυτα που κανει δεν... ισως σε 4-5 χρονια παλι που θα αλλαξω  παλι CPU 

• Like 2
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...