george kesoglu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα θέλω να αλλάξω μονος μου την μπαταρια μιας και ειναι στο 61% . εχω βρει αρκετες συμβατες στην Ελλαδα το θεμα ειναι εαν ειναι αξιοπιστες και εαν την δει σωστα το macbook . Eχει αντικαταστησει καποιος στο συγκεκριμενο macbook air 13 mid 2011(A1369) να μου πει πια πηρε και απο που ??
lamargos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Κοίτα εδώ. Σε macbook pro 2011 είχα πάρει μπαταρία από το ίδιο μαγαζί και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος και ας ήταν OEM. Μάλιστα επειδή καποια στιγμή ο φορτιστής του laptop παρουσιασε προβλημα με αποτέλεσμα να μειωθεί ταχύτατα η υγεία της μπαταρίας, την επέστρεψα στο κατάστημα και μου την αντικατέστησαν άμεσα (αφού ήταν εντός εγγύησης) χωρίς καν να ρωτήσουν το παραμικρό. Είναι πολύ αξιόπιστοι οι συγκεκριμένοι. Η δεύτερη μπαταρία (ίδια ουσιαστικά με την πρώτη) λειτουργεί τα τελευταία 2-3 χρόνια χωρίς το παραμικρό ζήτημα. Απλά να είσαι σίγουρος ότι είναι για το δικό σου μοντέλο, μην παραγγείλεις για άλλο macbook.
Dimi1977 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 στειλε μου μηνυμα, μπορω να σε βοηθησω αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα