Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω 2η οθόνη στο γραφείο, και συνειδητοποιώ ότι η μητρική έχει μόνο 1 output για HDMI. Ξέρω υπάρχει η εναλλακτική USB type C, αλλά το καλώδιο είναι πανάκριβο (25+ ευρώ).

Και σκέφτομαι να προσθέσω GPU μιας και θα τα σκάσω.

Καταρχάς, έχει νόημα; Και 2ον, ποια είναι η μικρότερη κάρτα γραφικών που χρειάζομαι για δουλειές γραφείου; Δεν κάνω photoshop κτλ.

Επεξεργαστή έχω τον Amd Ryzen 3200g.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Ποια είναι;

MSI B450 Tomahawk Max

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Μπορεις να πάρεις ένα καλώδιο dvid to HDMI 

A ok, thks!

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπερδεύτηκα τελικά κι η μητρική μου δεν έχει θύρα DVI 😅

Οπότε φαίνεται πως η πιο εύκολη λύση θα ήταν να πάρω μια φθηνή κάρτα γραφικών. Ποια μου προτείνετε? Κάποιος μου είπε την GT710 με παθητική ψύξη. Να πάρω αυτήν;

Για 2 οθόνες έχω τις Dell U2419H 23.8 ( https://www.skroutz.gr/s/16298261/Dell-U2419H-23-8.html )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Sasuskey είπε

Μπερδεύτηκα τελικά κι η μητρική μου δεν έχει θύρα DVI 😅

Αν η μητρική σας δεν έχει DVI τότε δεν είναι αυτή που αναφέρατε.

product_2_20190704114825_5d1d7709df781.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν η μητρική σας δεν έχει DVI τότε δεν είναι αυτή που αναφέρατε.

Ναι ξέρω... έκανα λάθος, την έχω στο άλλο pc. Έχεις μήπως πρόταση για κάρτα γραφικών; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μέχρι πόσα δίνετε;

Μια φθηνή ψάχνω απλώς για δουλειές γραφείου. Προσπαθώ να καταλάβω το minimum απαραίτητο για να τρέχουν όλα οκ και να δουλεύουν οι 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sasuskey είπε

Μια φθηνή ψάχνω απλώς για δουλειές γραφείου. Προσπαθώ να καταλάβω το minimum απαραίτητο για να τρέχουν όλα οκ και να δουλεύουν οι 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα.

Έχω σε πισί την Nvidia GT710 που εκτελεί δουλειά γραφείου αλλά κάνω και streaming εκδηλώσεων από αυτό.

Του έχω συνδέσει 3 οθόνες μέσω HDMI, DVI, VGA για όταν κάνω το streaming και παίζει μια χαρά.

Στα 30 ευρώ που κοστίζει καινούργια δεν θα βρείς καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 11:43 ΜΜ, dpolal είπε

Έχω σε πισί την Nvidia GT710 που εκτελεί δουλειά γραφείου αλλά κάνω και streaming εκδηλώσεων από αυτό.

Του έχω συνδέσει 3 οθόνες μέσω HDMI, DVI, VGA για όταν κάνω το streaming και παίζει μια χαρά.

Στα 30 ευρώ που κοστίζει καινούργια δεν θα βρείς καλύτερη.

Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...