Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω 2η οθόνη στο γραφείο, και συνειδητοποιώ ότι η μητρική έχει μόνο 1 output για HDMI. Ξέρω υπάρχει η εναλλακτική USB type C, αλλά το καλώδιο είναι πανάκριβο (25+ ευρώ).

Και σκέφτομαι να προσθέσω GPU μιας και θα τα σκάσω.

Καταρχάς, έχει νόημα; Και 2ον, ποια είναι η μικρότερη κάρτα γραφικών που χρειάζομαι για δουλειές γραφείου; Δεν κάνω photoshop κτλ.

Επεξεργαστή έχω τον Amd Ryzen 3200g.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Ποια είναι;

MSI B450 Tomahawk Max

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Μπορεις να πάρεις ένα καλώδιο dvid to HDMI 

A ok, thks!

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπερδεύτηκα τελικά κι η μητρική μου δεν έχει θύρα DVI 😅

Οπότε φαίνεται πως η πιο εύκολη λύση θα ήταν να πάρω μια φθηνή κάρτα γραφικών. Ποια μου προτείνετε? Κάποιος μου είπε την GT710 με παθητική ψύξη. Να πάρω αυτήν;

Για 2 οθόνες έχω τις Dell U2419H 23.8 ( https://www.skroutz.gr/s/16298261/Dell-U2419H-23-8.html )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Sasuskey είπε

Μπερδεύτηκα τελικά κι η μητρική μου δεν έχει θύρα DVI 😅

Αν η μητρική σας δεν έχει DVI τότε δεν είναι αυτή που αναφέρατε.

product_2_20190704114825_5d1d7709df781.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν η μητρική σας δεν έχει DVI τότε δεν είναι αυτή που αναφέρατε.

Ναι ξέρω... έκανα λάθος, την έχω στο άλλο pc. Έχεις μήπως πρόταση για κάρτα γραφικών; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μέχρι πόσα δίνετε;

Μια φθηνή ψάχνω απλώς για δουλειές γραφείου. Προσπαθώ να καταλάβω το minimum απαραίτητο για να τρέχουν όλα οκ και να δουλεύουν οι 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sasuskey είπε

Μια φθηνή ψάχνω απλώς για δουλειές γραφείου. Προσπαθώ να καταλάβω το minimum απαραίτητο για να τρέχουν όλα οκ και να δουλεύουν οι 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα.

Έχω σε πισί την Nvidia GT710 που εκτελεί δουλειά γραφείου αλλά κάνω και streaming εκδηλώσεων από αυτό.

Του έχω συνδέσει 3 οθόνες μέσω HDMI, DVI, VGA για όταν κάνω το streaming και παίζει μια χαρά.

Στα 30 ευρώ που κοστίζει καινούργια δεν θα βρείς καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 11:43 ΜΜ, dpolal είπε

Έχω σε πισί την Nvidia GT710 που εκτελεί δουλειά γραφείου αλλά κάνω και streaming εκδηλώσεων από αυτό.

Του έχω συνδέσει 3 οθόνες μέσω HDMI, DVI, VGA για όταν κάνω το streaming και παίζει μια χαρά.

Στα 30 ευρώ που κοστίζει καινούργια δεν θα βρείς καλύτερη.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...