Gunix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω SSD με M.2 και δεν ξέρω ποιον να πάρω και θέλω να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους Samsung, Western Digital και Corsair;
niko13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Gunix είπε Γεια σας. Θέλω να αγοράσω SSD με M.2 και δεν ξέρω ποιον να πάρω και θέλω να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους Samsung, Western Digital και Corsair; Ανοιγωντας τα χαρακτηριστικα τους στο skroutz θα δεις μικροδιαφορες μεταξυ τους στο write/read speeds k αν το ψαξεις ισως κ διαφορα στην χρονικη διαρκεια της εγγυησης που προσφερουν.Ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους για τον μεσο χρηστη οσον αφορα την ταχυτητα δεν εχουν.. Οι samsung ειναι στην κορυφη με ενα prenium στην τιμη τους φυσικα.. Οι πιο vfm επιλογες που μπορεις ν κοιτας ειναι adata 8200 pro, crucial p1 k kingston a2000 2
badasszoro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Φαντάζομαι καινούργιο pc θα έχεις, αλλά για να είσαι 100% σίγουρος δες πρώτα από όλα αν η μητρική σου έχει slot nvme
Gunix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, badasszoro είπε Φαντάζομαι καινούργιο pc θα έχεις, αλλά για να είσαι 100% σίγουρος δες πρώτα από όλα αν η μητρική σου έχει slot nvme Θα πάρω καινούριο. Και η μητρική είναι αυτή ASUS ROG MAXIMUS XII FORMULA
badasszoro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Gunix είπε Θα πάρω καινούριο. Και η μητρική είναι αυτή ASUS ROG MAXIMUS XII FORMULA Τι σύστημα σκέφτεσαι να στήσεις?
Gunix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, badasszoro είπε Τι σύστημα σκέφτεσαι να στήσεις? Είμαι ανάμεσα σε Intel 10th vs AMD Ryzer Threadripper. Αν και από αυτά που βλέπω στο YouTube και στο Internet ο AMD είναι πάρα πολύ για την δουλειά που τον θέλω για χρήση Video Editing, 3d Animation, VFX και Graphics Design. Θα δω. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από Gunix
badasszoro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Gunix είπε Είμαι ανάμεσα σε Intel 10th vs AMD Ryzer Threadripper. Αν και από αυτά που βλέπω στο YouTube και στο Internet ο AMD είναι πάρα πολύ για την δουλειά που τον θέλω για χρήση Video Editing, 3d Animation, VFX και Graphics Design. Θα δω. Γι'αυτό σε ρωτάω γιατί μόλις βγήκαν οι καινούργιοι ryzen με πολύ καλές επιδόσεις, και οι καινούργιες κάρτες της amd. Οπότε μήπως θα σε βοηθούσε και εσένα πιο πολύ να ανοίξεις κανά θέμα για καινούργιο build? Νομίζω θετικό θα ήταν να πάρεις γνώμες κ από άλλους εδώ στο φόρουμ, και θα βρεθεί κ η λύση για τι δίσκο χρειάζεσαι που κατά πάσα πιθανότητα για την δουλειά που το θες θα είναι παραπάνω από ένας
Gunix Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Okay. Θέλω να ρωτήσω. Τι είναι το 3D NAND;
Gunix Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Είδα στο skroutz.gr για τον Samsung 970 Evo Plus 1TB έχει τιμή 156,97€ ενώ ο άλλος τον Samsung 970 Pro 1TB 298€. Ο Samsung 970 Evo Plus 1TB έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τον Samsung 970 Pro 1TB. Γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα