george200-13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις, οντως δεν κοιταω κατι συγκεκριμενο πχ μονο supersport απλως θελω κατι που να ταιριαζει στις αναγκες μου. Το versys 300 που ανφερθηκε φαινεται πολυ καλο οπως και το vstorm αν και νομιζω δεν το καλυπτει το Α2 διπλωμα. Τα 6500 που εχω ειναι μονο για μηχανη και εχω υπολογισω αλλο εναμισι χιλιαρικο για κρανος μπουφαν γαντια κτλ. Εμπειρια στον δρομο εχω αρκετη γτ με το αυτοκινητο εχω κανει 10000+ χιλιομετρα και εχω φαει και την κινηση της αθηνας στην μαπα αλλα εχω κανει και 4 ταξιδια θεσσαλονικη και πισω με αμαξι. Οποτε ξερω πως να κινουμαι στην πολη. Βεβαια η μηχανη ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση. Με το παπι εχω κανει 500 με 600 χιλιομετρα αλλα μεσα στην πολη μονο. Γενικα οτι και να οδηγησω ειμαι καλος εχω οδηγησει τα παντα απο τρακτερ (η οικογενεια ειναι αγροτες) μεχρι φορτηγο γενικα ειμαι τυπος που του αρεσει η οδηγηση ειτε ειναι δικυκλο ειτε ειναι κουτι οποτε δεν θα εχω θεμα να οδηγησω μηχανη χωρις καποιο προβλημα. Το versys και το vstorm φαινονται τελεια και εχω δει και το bmw g310r Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από george200-13
greekfragma Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 τα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο δε λένε κάτι. όταν μπαίνεις πίσω από το τιμόνι μιας μηχανής βλέπεις αλλιώς το περιβάλλον γύρω σου και πως κινούνται τα υπόλοιπα οχήματα. στο λέω για να σε προφυλάξω από την σιγουριά οτι το έχεις. καλό είναι να είσαι αποφασιστικός και σίγουρος για κάτι αλλά να κρατάς πάντα πισινές. Θα σου πρότεινα να κάνεις test ride το Versys X-300 το V-strom 250 και το G310r που είναι της ίδιας φιλοσοφίας αλλά για μένα η συντήρηση ενός BMW καταργεί τον οικονομικό λόγο απόκτησης μιας μηχανής. Καλό μηχανάκι και το BMW αλλά όχι τόσο Value for Money όσο τα άλλα 2. Θα σου πρότεινα να μην σπαταλήσεις όλο το κεφάλαιο που έχεις στο μυαλό και να κρατήσεις μια καβάτζα για ενδεχόμενη αλλαγή αν δε σε καλύψει κάτι από την επιλογή σου, ή να τα διαθέσεις και για εξοικείωση με κοντινές βόλτες στην Εύβοια αλλά και ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης όπως είναι το riding school http://www.motorcycleridingacademy.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα