newnick Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους Έχω σύνδεση φοιτητική 24αρα στο σπίτι που την ανανέωσα πριν 4 μήνες για δύο χρόνια. Με πήραν από την Vodafone και μου είπαν ότι έχουν προσφορά για να ανέβω στην 50. Όταν τους είπα ότι θέλω να παραμείνω σε αυτή μου είπαν ότι θα καταργηθούν οι 24άρες οι χάλκινες. Επίσης μου είπε ότι αν όλοι στην γειτονιά μου συνδεθούν στην 50 δεν θα υπάρχει χάλκινη τότε αναγκαστικά θα με περάσουν στην με πάγιο 50 χωρίς προσφορά! Ισχύει αυτό? Μπορούν να παραβιάσουν το συμβόλαιο που έχω για δύο χρόνια και να μου ζητήσουν ξαφνικά αύξηση?
DimosthenisG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, newnick είπε Καλησπέρα σε όλους Έχω σύνδεση φοιτητική 24αρα στο σπίτι που την ανανέωσα πριν 4 μήνες για δύο χρόνια. Με πήραν από την Vodafone και μου είπαν ότι έχουν προσφορά για να ανέβω στην 50. Όταν τους είπα ότι θέλω να παραμείνω σε αυτή μου είπαν ότι θα καταργηθούν οι 24άρες οι χάλκινες. Επίσης μου είπε ότι αν όλοι στην γειτονιά μου συνδεθούν στην 50 δεν θα υπάρχει χάλκινη τότε αναγκαστικά θα με περάσουν στην με πάγιο 50 χωρίς προσφορά! Ισχύει αυτό? Μπορούν να παραβιάσουν το συμβόλαιο που έχω για δύο χρόνια και να μου ζητήσουν ξαφνικά αύξηση? Σου είπαν ότι βλακια τους κατέβει για να πληρώσεις αναβάθμιση...ντροπή τους 1
newnick Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Σου είπαν ότι βλακια τους κατέβει για να πληρώσεις αναβάθμιση...ντροπή τους Έχω κρατήσει όνομα και θέλω να το ψάξω με στοιχεία και να την ξαναπάρω. Ξέρω ότι υπάρχει και η ηχογράφηση κλήσεων και σκοπεύω να την επικαλεστώ
kallonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μακάρι να έφευγε ο χαλκός Αλλά θα περάσουν αρκετά χρόνια. Αυτά που σου είπαν είναι για να πάρουν την πώληση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Οταν αυτοι λενε θα καταργηθεί ο χαλκος, στην περιπτωση σου, εννοούν τον χαλκο μεταξυ ψηφιακου κεντρου και καφαο, τα κεντρικά καλωδια δηλαδή(αυτο ειναι αλήθεια ο οτε τα αποσύρει), και οτι θα πάρεις vdsl απο το καφαο fttc, αυτο όμως δεν σημαίνει οτι εισαι υποχρεωμένος να πας σε 50αρα, μπορείς να μείνεις στο 25αρι, τώρα αν η συντεχνία(περι αυτου πρόκειται) πέρασε καμια διάταξη υποχρεωτικής αλλαγής ταχύτητας, δεν θα μου φανει καθολου παράξενο Ο οτε πχ δινει 24αρι απο fttc 1
newnick Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οταν αυτοι λενε θα καταργηθεί ο χαλκος, στην περιπτωση σου, εννοούν τον χαλκο μεταξυ ψηφιακου κεντρου και καφαο, τα κεντρικά καλωδια δηλαδή(αυτο ειναι αλήθεια ο οτε τα αποσύρει), και οτι θα πάρεις vdsl απο το καφαο fttc, αυτο όμως δεν σημαίνει οτι εισαι υποχρεωμένος να πας σε 50αρα, μπορείς να μείνεις στο 25αρι, τώρα αν η συντεχνία(περι αυτου πρόκειται) πέρασε καμια διάταξη υποχρεωτικής αλλαγής ταχύτητας, δεν θα μου φανει καθολου παράξενο Ο οτε πχ δινει 24αρι απο fttc Ευχαριστώ για την εξήγηση. Περιμένω να ξαναπάρει και θα το συζητήσουμε αναλυτικότερα
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, newnick είπε Ευχαριστώ για την εξήγηση. Περιμένω να ξαναπάρει και θα το συζητήσουμε αναλυτικότερα Ξεχασα να γραψω, τα παραπάνω που εγραψα ισχυουν στην περιπτωση που στην γειτονια σου εχουν εγκατασταθεί τα νεου τυπου καφαο. Αλλα για να σου λενε τετοια μαλλον εχει γινει.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Ο στόχος τους ειναι να γυρίσουν συνδέσεις σε VDSL 50. Adsl θα συνεχίσουν να παρέχουν, ειδικα σε περιοχές που δεν εχουν καμπίνες. Εγώ εχω vodafone adsl 24 και πιάνω 9,5Mbps και λογω κινητού+ E-Bill εχω μια καλη έκπτωση. Προσωπικα επειδη ειχα θεμα με την γραμμη λογω σφαλμάτων και ping μου έδωσαν προσφορά και σκεφτομαι την αναβαθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα