Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι άλλη προσφορά για πιο κιμπάρηδες!!!

Focal Stellia μόλις στα 2.390€.

https://www.skroutz.gr/s/17431895/Focal-Stellia.html

Η πλάκα είναι ότι είναι όντως προσφορά! Η πιο φθηνή τιμή που έχει παίξει στην Ευρώπη!

Λογικά έχουν ξεμείνει κανα δυο κομμάτια και τα πουλάνε σε τιμή κόστους να φύγουν από πάνω τους και να βρουν ρευστότητα.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2020 στις 9:25 ΜΜ, trelaras22 είπε

Τα συγκεκριμένα για ν αποδώσουν σωστά χρειάζονται συνοδά, dac, amp,  πηγές που η τιμή τους θα είναι τόση και παραπάνω όση το ίδιο το σετ, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά κυριολεκτικά. 

Το high end στον ήχο κοστίζει, κι απο ένα σημείο και μετά αυτό που σου δίνει είναι δισανάλογα λίγο σε σχέση  με αυτό που πληρώνεις. 

όποιος έχει ή αυτά ή τα ανοιχτά  sennheiser 800s  και βρίσκεται προς Θεσσαλονίκη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να τ ακούσω. 

Τα  sennheiser 650 μου   κρύφτηκαν απ τη ντροπή τους. 

Γενικά,  όπως υπάρχουν  χομπίστες  με το gaming που σκάνε χιλιάρικο  day one  για τα λίγα παραπάνω fps στην ήδη εξαιρετική 4k εμπειρία τους, έτσι υπάρχουν αρκετοί, αν τσεκάρετε σε ποιό εξειδικευμένο στον ήχο  ελληνικό  forum, που   έχουν δώσει τα χρήματα για ένα  senn 800s πριν την προσφορά, κι αναρωτιούνται στα threads μήπως να πάρουν κι ένα audeze lcd γι αλλαγή. Γνώμη μου, και για τους μεν και για τους δε οτι, αν τους κάνει χαρούμενους και το ελέγχουν, κάνουν πολύ καλά, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ένα χόμπι που να σε κάνει χαρούμενο  κι ας σου τ τρώει εκείνα που σου περισσεύουν, αρκεί να είναι μόνο   εκείνα πράγματι και να μην  γίνεσαι επικίνδυνος για εσένα και κουραστικός για τους γύρο σου.   

Εχω όλη την σειρά HD 5 HD6 HD7 HD8 και θα σου.πω οτι τα HD650 ειναι καλυτερα αν σου αρεσει ο warm veiled ηχος σε σχέση με τα 820.

Και εγω περιμενα αρκετα απο τα 820 αλλα δεν.

υπεροχα ακουστικα Empyrian ειναι πιστευω το τελευταίο ζευγαρι που θα επερνα εχω τα 99 classic.

Στις 23/11/2020 στις 7:11 ΜΜ, snips είπε

Τσου.

Αν κάποιος περιμένει να αγοράσει ακουστικά 2 και κάτι μισθών για να νοιώσει την μουσική, μάλλον δεν έχει και πολύ επαφή με το αντικείμενο της μουσικής και προφανώς της αρμονίας. Άνθρωποι που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, παίζουν όργανα, συνθέτουν κλπ, είναι καταξιωμένοι στον χώρο και ποτέ δεν ένοιωσαν παρόμοια "ανάγκη" μάλλον δεν ξέρουν....

Θα διαφωνήσω καθετα οι μουσικοι που παιζουν οργανα δεν έχουν καμια μα καμια σχεση με εμας τους audiophiles που ασχολούμαστε με ακουστικα 20 φευγα χρονια , εχω κανει απειρες συζητησεις και ναι μεν μπορουμε να εχουμε μια επικοινωνία διοτι μιλαμε την ιδια γλώσσα ομως στο επιπεδο το πως αντιλαμβάνονται τον ηχο απο τα ακουστικα δεν εχει καμια σχεση.

Θα σου πω το εξης για αρχη οι αναγκες αυτων που παιζουν οργανα ειναι εντελος διαφορετικες με αυτους που κανουν mix σε στουντιο αυτους που ακουνε μουσικη σπιτι τους αυτους που παιζουν παιχνιδια αυτούς που ακουνε εξω στο δρόμο αυτους που ακουν ατο γναστηριο κτλ.κτλ για καθε χρηση υπαρχει αλλο ειδος ακουστικα και γθα καθε audio sugnature υπαρχουν επισης αλλα ακουστικα.

Οταν μιλας με καποιον που παιζει μπασο θα σου πει ααα τα in ear ειναι φοβερα η τα beyer dt880 η τα hd280 που εχουν isolation αν μιλάμε με dj μας λενε τα καλυτερα ειναι τα HD25 αν μιλαμε με ατομα που ακουνε εξω ατο δρομο λενε για τα NC αν μιλαμε με ατομα που ακουνε στο σπίτι λενε για αλλα και αν θελουν open back η closed back αλλαζει και αυτο.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι μουσικοί και αυτοι που κανουν ηχογράφηση ξερουν τι κανει για την δουλεια τους και οχι απο Ακουστικα γενικότερα.

Απο ακουστικα ξερουν ατομα σαν εμενα που ειναι χρονια στο αντικειμενο σφαιρικά και οχι μεμονωμένα.

Δεν υπαρχει το τελειο ακουστικο και στο ταξιδι που κανει καποιος σαν εμενα καταλαβαινει οτι αυτο που ανακαλυπτουμε ειναι οι αναγκες μας η χρηση που τα θελουμε και τι audio sugnature μας αρεσει.

Με απλα λογια αν μιλούσες με καποιον που δουλεύει dj , studio, παιζι καποιο οργανο, ακουει στο αεροπλανο , στο γυμναστήριο ,σπιτι , παιζει παιχνιδια απο ολους θα παρεις διαφορετικες απαντήσεις για το ποιο ειναι καλο ακουστικο.

Οταν ρωτας εναν audiophile που ξερει απο Ακουστικα θα σου πει ποιο ειναι το καλυτερο ακουστικο αναλογα την χρηση που θες το γούστο σου την ταχυτητα που θες τον ενισχυτη που εχεις τα λεφτά που θες να δοσεις κτλ κτλ.

Στις 24/11/2020 στις 11:33 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Κι άλλη προσφορά για πιο κιμπάρηδες!!!

Focal Stellia μόλις στα 2.390€.

https://www.skroutz.gr/s/17431895/Focal-Stellia.html

Η πλάκα είναι ότι είναι όντως προσφορά! Η πιο φθηνή τιμή που έχει παίξει στην Ευρώπη!

Λογικά έχουν ξεμείνει κανα δυο κομμάτια και τα πουλάνε σε τιμή κόστους να φύγουν από πάνω τους και να βρουν ρευστότητα.

Τκτλ.Τα focal Clear ειναι φοβερα παντος για μενα στα καλυτερα 3 ακουστικα που υπαρχουν... Λατρευω τον driver τους τρομερα γρηγορος εκληκτικα dynamics.

Στις 23/11/2020 στις 9:25 ΜΜ, trelaras22 είπε

Τα συγκεκριμένα για ν αποδώσουν σωστά χρειάζονται συνοδά, dac, amp,  πηγές που η τιμή τους θα είναι τόση και παραπάνω όση το ίδιο το σετ, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά κυριολεκτικά. 

Το high end στον ήχο κοστίζει, κι απο ένα σημείο και μετά αυτό που σου δίνει είναι δισανάλογα λίγο σε σχέση  με αυτό που πληρώνεις. 

όποιος έχει ή αυτά ή τα ανοιχτά  sennheiser 800s  και βρίσκεται προς Θεσσαλονίκη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να τ ακούσω. 

Τα  sennheiser 650 μου   κρύφτηκαν απ τη ντροπή τους. 

Γενικά,  όπως υπάρχουν  χομπίστες  με το gaming που σκάνε χιλιάρικο  day one  για τα λίγα παραπάνω fps στην ήδη εξαιρετική 4k εμπειρία τους, έτσι υπάρχουν αρκετοί, αν τσεκάρετε σε ποιό εξειδικευμένο στον ήχο  ελληνικό  forum, που   έχουν δώσει τα χρήματα για ένα  senn 800s πριν την προσφορά, κι αναρωτιούνται στα threads μήπως να πάρουν κι ένα audeze lcd γι αλλαγή. Γνώμη μου, και για τους μεν και για τους δε οτι, αν τους κάνει χαρούμενους και το ελέγχουν, κάνουν πολύ καλά, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ένα χόμπι που να σε κάνει χαρούμενο  κι ας σου τ τρώει εκείνα που σου περισσεύουν, αρκεί να είναι μόνο   εκείνα πράγματι και να μην  γίνεσαι επικίνδυνος για εσένα και κουραστικός για τους γύρο σου.   

Αν σου πω οτι αναμεσα σε ολα τα 650 ειναι τα μονα που εχω μονιμα εξω?

Εκτος αυτου σε πληροφορώ οτι τα 660s και Sundara αν δεν κυνηγάς τεραστιο soundstage και δεν κανεις ανάλυση λογο των peaks στα 800s ειναι overall καλυτερα για να ακους μουσικη ποιο ζεστά χωρις να χανουν σε ανάλυση.

Επεξ/σία από Agony
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...