Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Μόνο ως hi-end επαγγελματικό εργαλείο μπορεί να δικαιολογηθεί το ποσόν. Δεν απευθύνεται στον καθένα (προφανώς). Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα :P

αγορασε τα χθες

• Moderators
Δημοσ.

1000 και ενας αντιχριστος δηλαδη; 2 μαγαζια το εχουν μαλιστα σε χριστιανικη τιμη, 1665! Κυριε ελεησον.

Η τιμη αυτη βλεπω οτι ειναι διαθεσιμη εδω και 12 ημερες, και ειναι σε 10 καταστηματα, ετσι εφτιαξα τον τιτλο και εβγαλα το 1 λινκ αφου εχουμε price drop απο τον αντιπροσωπο λογικα.

Δημοσ.

Τα πιο ακριβά στον κόσμο είναι αυτά, 50 χιλιάρικα!

Πάντως, για την ιστορία, εγώ είμαι ένας από τους τύπους που θα δώσω κάποια στιγμή 2.000€ για ακουστικά. Η μουσική είναι μεγάλη μου αγάπη σε όλη μου τη ζωή και για κάποια αγαθά που τα κρατάς για χρόνια και σε συνοδεύουν σε στιγμές που πραγματικά αξίζουν, τότε τα λεφτά τους θα τα βγάλουν. Δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για ακριβά ρούχα και τσάντες, για σπορ αμάξι ή ρολόι. Θα έδινα υπερβολικά λεφτά σε PC, ακουστικά, ένα καλό στρώμα ύπνου κ.ο.κ. Functionality over aesthetics any day. Και functionality over vanity αν μου επιτρέπεται.

• Like 6
Δημοσ.

Τσου.

Αν κάποιος περιμένει να αγοράσει ακουστικά 2 και κάτι μισθών για να νοιώσει την μουσική, μάλλον δεν έχει και πολύ επαφή με το αντικείμενο της μουσικής και προφανώς της αρμονίας. Άνθρωποι που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, παίζουν όργανα, συνθέτουν κλπ, είναι καταξιωμένοι στον χώρο και ποτέ δεν ένοιωσαν παρόμοια "ανάγκη" μάλλον δεν ξέρουν....

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Turbani είπε

Λογικα αν τα δωσεις σε κουφο ακουει και αυτος

Ε γι' αυτό πωλούνται τόσο ρε συ! Υπάγονται στην κατηγορία "ιατρικά εργαλεία"!

Δημοσ.

Στορυ ταιμ. Εβλεπα μια μερα στο twitch εναν ελληνα (bekatsas_TV) και αρχισαν στο τσατ να γραφουν  "ακουστικα 2κ".

Με τα πολλα και τα λιγα ειδα την τιμη ειχανε πεσει βεβαια στα 1500 αλλα το καλυτερο το αφησε για το τελος.. 

ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ

• Like 1
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα για ν αποδώσουν σωστά χρειάζονται συνοδά, dac, amp,  πηγές που η τιμή τους θα είναι τόση και παραπάνω όση το ίδιο το σετ, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά κυριολεκτικά. 

Το high end στον ήχο κοστίζει, κι απο ένα σημείο και μετά αυτό που σου δίνει είναι δισανάλογα λίγο σε σχέση  με αυτό που πληρώνεις. 

όποιος έχει ή αυτά ή τα ανοιχτά  sennheiser 800s  και βρίσκεται προς Θεσσαλονίκη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να τ ακούσω. 

Τα  sennheiser 650 μου   κρύφτηκαν απ τη ντροπή τους. 

Γενικά,  όπως υπάρχουν  χομπίστες  με το gaming που σκάνε χιλιάρικο  day one  για τα λίγα παραπάνω fps στην ήδη εξαιρετική 4k εμπειρία τους, έτσι υπάρχουν αρκετοί, αν τσεκάρετε σε ποιό εξειδικευμένο στον ήχο  ελληνικό  forum, που   έχουν δώσει τα χρήματα για ένα  senn 800s πριν την προσφορά, κι αναρωτιούνται στα threads μήπως να πάρουν κι ένα audeze lcd γι αλλαγή. Γνώμη μου, και για τους μεν και για τους δε οτι, αν τους κάνει χαρούμενους και το ελέγχουν, κάνουν πολύ καλά, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ένα χόμπι που να σε κάνει χαρούμενο  κι ας σου τ τρώει εκείνα που σου περισσεύουν, αρκεί να είναι μόνο   εκείνα πράγματι και να μην  γίνεσαι επικίνδυνος για εσένα και κουραστικός για τους γύρο σου.   

• Like 11
Δημοσ.

Κοινοί θνητοί σωπάστε, ο Puff daddy στο τροχόσπιτό-λιμουζίνα του με τα χρυσά HDMI έχει αυτά, όπως και ο LiL Wayne. Εσείς είστε κάποιος από αυτούς ; είστε στον κύκλο τους; στο Level τους ; στο Mentality τους μήπως; ....hah... though so.... όπως επίσης δεν οδηγάτε super sports car των 2 ΕΚΑΤ.  τα ακουστικά αυτά είναι ΦΟ ΒΕ ΡΑ  . Διαβάστε κανα review , δείτε τα χαρακτηριστικά τους. Όπως σκάει ο κοσμάκης μέσα στην κρίση 1700άρια για "προσφορές" OLED TV επειδή τιςκατεβάσανε 200e πιο κάτω, έτσι και ένας πραγματικός ΛΑΤΡΗΣ του ήχου παίζει να τα αγοράσει και ΝΑΙ είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ either you like it or not.

H Sennheiser είναι ένα αρκετά ποιοτικό όνομα στον χώρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πέρα από το κράξιμο που ρίχνετε χωρίς λόγο, δείτε και ένα review για τα συγκεκριμένα, θαρρώ πως αξίζει. 
https://www.whathifi.com/reviews/sennheiser-hd-820

Κοιτάχτε γενικότερα να αναβαθμίσετε με λίγο κόστος μια από τις βασικότερες αισθήσεις του  ανθρώπου, την εικόνα και τον ήχο. Όλοι λίγο η πολύ θα δείτε κάποια ταινία στην τηλεόραση σας. 
Τώρα με τον Covid οι ώρες σπίτι είναι αρκετές και μπορείτε να αισθανθείτε τα λεφτά σας να πιάνουν περισσότερο τόπο από ότι παλαιότερα αν επενδύσετε σε μια μικρή αγορά (όλες οι 4K TV με HDR έχουν φοβερό αποτέλεσμα συγκριτικά με τις παλαιότερες απλές / FULL HD) , το να αποκτήσετε μια ηχόμπαρα με "dolby" ή κανονικό Dolby θα μετατρέψει το δωμάτιο / σαλόνι σε ΓΗΠΕΔΟ, οι σφαίρες, το ελικόπτερο και τα σπασμένα τζάμια θα προκαλέσουν στην γάτα σας ταραχή και σε εσάς ρίγος... Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας φίλτατοι . Η ζωή είναι μικρή, είναι πολύ μικρή....    

• Like 5
Δημοσ.

Το αστειο ειναι πως ξερω ατομα που τα σκανε για τετοια ακουστικα και πιο ακριβα και τα εχουν να σαπιζουν μεσα σε ντουλαπια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

κ δοσεις ,ω τι κοσμος μπαμπα

Καπου πρέπει να διοχετευθούν τόσα αναδρομικά (μεγαλο) συνταξιούχων που πληρώνονται αυτόν το καιρό

Ξέρουν τα εγγόνια ..

Πάντως το hi-end δεν εχει όρια και όσοι έχουν "χωθεί" το γνωριζουν καλά... Από κει και πέρα ο ήχος, η εικόνα  όπως και η φωτογραφία ειναι "λατρεία¨, ψυχή, συναίσθημα και εκεί τα νούμερα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα (κατι που γνωρίζουν καλά οι εταιρείες του χώρου κσι το εκμεταλλεύονται σε μικρό ή μεγάλο βαθμό)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
2 hours ago, trelaras22 said:

Τα συγκεκριμένα για ν αποδώσουν σωστά χρειάζονται συνοδά, dac, amp,  πηγές που η τιμή τους θα είναι τόση και παραπάνω όση το ίδιο το σετ, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά κυριολεκτικά. 

Το high end στον ήχο κοστίζει, κι απο ένα σημείο και μετά αυτό που σου δίνει είναι δισανάλογα λίγο σε σχέση  με αυτό που πληρώνεις. 

όποιος έχει ή αυτά ή τα ανοιχτά  sennheiser 800s  και βρίσκεται προς Θεσσαλονίκη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μπορούσα να τ ακούσω. 

Τα  sennheiser 650 μου   κρύφτηκαν απ τη ντροπή τους. 

Γενικά,  όπως υπάρχουν  χομπίστες  με το gaming που σκάνε χιλιάρικο  day one  για τα λίγα παραπάνω fps στην ήδη εξαιρετική 4k εμπειρία τους, έτσι υπάρχουν αρκετοί, αν τσεκάρετε σε ποιό εξειδικευμένο στον ήχο  ελληνικό  forum, που   έχουν δώσει τα χρήματα για ένα  senn 800s πριν την προσφορά, κι αναρωτιούνται στα threads μήπως να πάρουν κι ένα audeze lcd γι αλλαγή. Γνώμη μου, και για τους μεν και για τους δε οτι, αν τους κάνει χαρούμενους και το ελέγχουν, κάνουν πολύ καλά, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ένα χόμπι που να σε κάνει χαρούμενο  κι ας σου τ τρώει εκείνα που σου περισσεύουν, αρκεί να είναι μόνο   εκείνα πράγματι και να μην  γίνεσαι επικίνδυνος για εσένα και κουραστικός για τους γύρο σου.   

Moυ αρέσει ο τρόπος που τα λες. Προσωπικά δύο πράγματα θα πλήρωνα επιπλέον για να φύγω από τα Kingston HyperX Cloud: καλή ασύρματη σύνδεση και ΑΝC. Σε normal ποσά φυσικά (<=250€). Tα Bose QC 35 και τα Sony XM3 είναι τα πιο ηχηρά ονόματα σε αυτά τα χαρακτηριστικά/κριτήρια.

4 hours ago, nteminio said:

αγορασε τα χθες

Ευχαριστημένος ε;

Δημοσ.

Πραγματικά πιστεύω οτι κάποιος που ψαχνει ακουστικα σε αυτο το price range και μπορει να διαθεσει τετοια χρηματα, δεν θα χανει το χρονο του ψαχνοντας προσφορες.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, matrixxx είπε

1000 και ενας αντιχριστος δηλαδη; 2 μαγαζια το εχουν μαλιστα σε χριστιανικη τιμη, 1665! Κυριε ελεησον.

Η τιμη αυτη βλεπω οτι ειναι διαθεσιμη εδω και 12 ημερες, και ειναι σε 10 καταστηματα, ετσι εφτιαξα τον τιτλο και εβγαλα το 1 λινκ αφου εχουμε price drop απο τον αντιπροσωπο λογικα.

1665=1+665=666 Σατανά, πας να μας ξεγελασεις. Τελευταία στιγμή το κατάλαβα και ακύρωσα την παραγγελία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...