Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 minutes ago, emperor4her said:

2000ε για ακουστικα?? wow

Μόνο ως hi-end επαγγελματικό εργαλείο μπορεί να δικαιολογηθεί το ποσόν. Δεν απευθύνεται στον καθένα (προφανώς). Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Μόνο ως hi-end επαγγελματικό εργαλείο μπορεί να δικαιολογηθεί το ποσόν. Δεν απευθύνεται στον καθένα (προφανώς). Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα :P

ελα μωρεεεε!!! ενα μηδενικο λειπει!! πως κανεις ετσι???

Δημοσ.

Το ωραίο είναι ότι είναι πραγματικά προσφορά.

@UltimaGriever αν τα αγοράσεις, και έχεις και το κατάλληλο ηχοσύστημα και την κατάλληλη hi res μουσική, θέλω να μου ενοικιάσεις μια ώρα το περιβάλλον, έτσι να ακούσω για την εμπειρία.

Γιατί 1600€ για ακουστικά δεν αναμένω να δώσω σε αυτή τη ζωή.

• Like 2
Δημοσ.

Συγχωρέστε με καθώς μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα...

22 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα :P

Αυτό είναι το θετικό...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, imvrios είπε

Το ωραίο είναι ότι είναι πραγματικά προσφορά.

@UltimaGriever αν τα αγοράσεις, και έχεις και το κατάλληλο ηχοσύστημα και την κατάλληλη hi res μουσική, θέλω να μου ενοικιάσεις μια ώρα το περιβάλλον, έτσι να ακούσω για την εμπειρία.

Γιατί 1600€ για ακουστικά δεν αναμένω να δώσω σε αυτή τη ζωή.

Και φαντάσου να τα αγόραζες λέει. Ε και να τόλμαγε κανείς μέσα στο σπίτι να έκανε θόρυβο όταν τα φόραγες. χαχα

2 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

καλο deal για τον tiesto

Στείλ' του DM να τα προλάβει.😁

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Και φαντάσου να τα αγόραζες λέει. Ε και να τόλμαγε κανείς μέσα στο σπίτι να έκανε θόρυβο όταν τα φόραγες. χαχα

Φαντάζομαι δε θα ακούγεται τίποτε. Θα έπρεπε ο άλλος να κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imvrios είπε

Φαντάζομαι δε θα ακούγεται τίποτε. Θα έπρεπε ο άλλος να κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο.

Ναι ρε συ προφανώς. Κάνω πλάκα, σε φάση "έχω σκάσει δυο μηνιάτικα, όταν το φοράω δε θα κουνιέται κουνούπι σπίτι. Όλοι σούζα!"! Κάν' το εικόνα στο μυαλό σου να τα ακουμπάει ο "άντρας του σπιτιού" για να τα φορέσει και πριν προλάβει καν να τα βάλει, να βαράνε όλοι προσοχή.🤣

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς οπως υπαρχουν φωτογραφικες με 200€ και φωτογραφικες με 3 και 4 χιλιαρικα ετσι και στα ακουστικα. Αλλα δε ξερω γιατι, αυτη η προσφορα καπως μου εκατσε, 1700€ για σκετα ακουστικα. Πραγματικα να τα απολαυσει οποιος τα παρει και να μας πει εμπειρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...