UltimaGriever Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Έχουν κάνει price match και άλλα καταστήματα, το πλεονέκτημα του Νάκα οι 18 άτοκες. https://www.skroutz.gr/s/16078166/Sennheiser-HD-820.html https://www.whathifi.com/reviews/sennheiser-hd-820 1 1 1
DrFreeman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 7 minutes ago, emperor4her said: 2000ε για ακουστικα?? wow Μόνο ως hi-end επαγγελματικό εργαλείο μπορεί να δικαιολογηθεί το ποσόν. Δεν απευθύνεται στον καθένα (προφανώς). Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα :P
emperor4her Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Μόνο ως hi-end επαγγελματικό εργαλείο μπορεί να δικαιολογηθεί το ποσόν. Δεν απευθύνεται στον καθένα (προφανώς). Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα ελα μωρεεεε!!! ενα μηδενικο λειπει!! πως κανεις ετσι???
UltimaGriever Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Στον ηχητικό εξοπλισμό δεν υπάρχει ταβάνι στις τιμές, το high end κοστίζει. 9
imvrios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Το ωραίο είναι ότι είναι πραγματικά προσφορά. @UltimaGriever αν τα αγοράσεις, και έχεις και το κατάλληλο ηχοσύστημα και την κατάλληλη hi res μουσική, θέλω να μου ενοικιάσεις μια ώρα το περιβάλλον, έτσι να ακούσω για την εμπειρία. Γιατί 1600€ για ακουστικά δεν αναμένω να δώσω σε αυτή τη ζωή. 2
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Συγχωρέστε με καθώς μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα... 22 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Βέβαια ξαφνικά νιώθω πως τα Bose QuietComfort 35 που ζαχαρώνω είναι φθηνούτσικα Αυτό είναι το θετικό...!
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, imvrios είπε Το ωραίο είναι ότι είναι πραγματικά προσφορά. @UltimaGriever αν τα αγοράσεις, και έχεις και το κατάλληλο ηχοσύστημα και την κατάλληλη hi res μουσική, θέλω να μου ενοικιάσεις μια ώρα το περιβάλλον, έτσι να ακούσω για την εμπειρία. Γιατί 1600€ για ακουστικά δεν αναμένω να δώσω σε αυτή τη ζωή. Και φαντάσου να τα αγόραζες λέει. Ε και να τόλμαγε κανείς μέσα στο σπίτι να έκανε θόρυβο όταν τα φόραγες. χαχα 2 λεπτά πριν, Alastor192 είπε καλο deal για τον tiesto Στείλ' του DM να τα προλάβει.😁 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από DownUNDERground
imvrios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Και φαντάσου να τα αγόραζες λέει. Ε και να τόλμαγε κανείς μέσα στο σπίτι να έκανε θόρυβο όταν τα φόραγες. χαχα Φαντάζομαι δε θα ακούγεται τίποτε. Θα έπρεπε ο άλλος να κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, imvrios είπε Φαντάζομαι δε θα ακούγεται τίποτε. Θα έπρεπε ο άλλος να κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο. Ναι ρε συ προφανώς. Κάνω πλάκα, σε φάση "έχω σκάσει δυο μηνιάτικα, όταν το φοράω δε θα κουνιέται κουνούπι σπίτι. Όλοι σούζα!"! Κάν' το εικόνα στο μυαλό σου να τα ακουμπάει ο "άντρας του σπιτιού" για να τα φορέσει και πριν προλάβει καν να τα βάλει, να βαράνε όλοι προσοχή.🤣 1
Boubis1411 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πήρα 4 ζευγαράκια για να κάνουν τα παιδιά μάθημα. Ευχαριστώ ts με έσωσες φίλε. 3
VyronPeristeri Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Προφανώς οπως υπαρχουν φωτογραφικες με 200€ και φωτογραφικες με 3 και 4 χιλιαρικα ετσι και στα ακουστικα. Αλλα δε ξερω γιατι, αυτη η προσφορα καπως μου εκατσε, 1700€ για σκετα ακουστικα. Πραγματικα να τα απολαυσει οποιος τα παρει και να μας πει εμπειρια.
badasszoro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πάντως σε αυτή την τιμή θα μπορούσα να παραγγείλω αυτες τις κλασικές ψείρες που παίρνω με 4 ευρώ περίπου 415 φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα