Gewrgiatsr01 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Έχω την τιμονιέρα Race Wheel Pro και την έχω δοκιμάσει στο Euro truck Simulator και στο Farming Simulator. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο λεβιές ,τα πενταλ, τα "αυτακια" πίσω από το τιμόνι, και 2 κουμπιά πάνω στο τιμόνι κάνουν την ίδια χρήση... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
polonos1313 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Έχεις βάλει τους drivers της τιμονιέρας ? 1
SPARTIAN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Όπως είπε και ο polonos1313 τσέκαρε τα drivers πρώτα απ όλα, και αμέσως μετά σεταρε τα κουμπιά ένα προς ένα από τα settings control του παιχνιδιού. 1
Gewrgiatsr01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μπορείτε να μου στείλετε μήπως τα drivers ή να μου πείτε πού μπορώ να τα βρω;
polonos1313 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Την 1 ή 2 έχεις ? Μπες εδώ http://www.spiritofgamer.com/en/fr_racewheelpro/ και πάτα
ntafiduck Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα παιδιά, εγώ έχω την δύο αλλά δεν μπορώ να την κάνω να παίξει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στο forza horizon 4 ένώ έχω διαβάσει ότι το έχουν καταφέρει. Η τιμωνιέρα είναι λειτουργικά έχω παίξει μόνο στο PS4 κατάφερα να την συνδέσω όχι στο pc και έχω βάλει κανονικά τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα