navger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω μπορω να παω απο τα home σε pro χωρις να χρειαστει να κανω καθαρη εγκατασταση? ολα τα κλειδια που πουλανε πχ στo hkgame γραφουν οτι ειναι για νεες εγκατασεις. υπαρχει καποια ευκολη και οικονομικη λυση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) upgrade HOME to PRO (NO ACTIVATION) internet off + key https://www.zdnet.com/article/going-pro-how-to-upgrade-windows-10-home-without-hassles/ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από 1ns0mn1a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 δεν μπορω να τα καταφερω με τιποτα λεμε. εχω βαλει 5-6 κλειδια πού ηδη ειχα, μερικα μου τα βγαζει invalid ενω σε μερικα ξεκινάει τη διαδικασία, δηλ μετραει ενα ποσοστο αλλα κοντα στο 100 % βγαζει οτι ο αριθμος δεν ειναι έγκυρος error 0xc004f050 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στις 23/11/2020 στις 4:57 ΜΜ, navger είπε Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω μπορω να παω απο τα home σε pro χωρις να χρειαστει να κανω καθαρη εγκατασταση? ολα τα κλειδια που πουλανε πχ στo hkgame γραφουν οτι ειναι για νεες εγκατασεις. υπαρχει καποια ευκολη και οικονομικη λυση?? Στις 24/11/2020 στις 11:18 ΠΜ, navger είπε δεν μπορω να τα καταφερω με τιποτα λεμε. εχω βαλει 5-6 κλειδια πού ηδη ειχα, μερικα μου τα βγαζει invalid ενω σε μερικα ξεκινάει τη διαδικασία, δηλ μετραει ενα ποσοστο αλλα κοντα στο 100 % βγαζει οτι ο αριθμος δεν ειναι έγκυρος error 0xc004f050 Σε τι "μηχάνημα" γίνεται αυτή η ενέργεια? Αν είναι πχ λάπτοπ που ήρθε με προεγκατεστημένα Home άδικα θα φας το χρόνο σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι σε λαπτοπ acer nitro, δεν ειχε λειτουργικο και το περασα εγω🤔 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από navger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα