neosstoforum Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω το Mi A3 από τον περασμένο Δεκέμβριο κι ενώ όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο θέμα σκόπευα να το κρατήσω ένα χρόνο ακόμη, βρήκα σήμερα αυτή την προσφορά στο Amazon. Realme 6 4GB/64GB μεταχειρισμένο στα 136€ και με 1 χρόνο εγγύηση. Το μόνο που αναφέρει το Amazon είναι ότι λείπει η ταινία οθόνης. Σκέφτομαι να το αγοράσω και ύστερα να πουλήσω το Mi A3 στα 100€. Τι λέτε αξίζει; Σημείωση: Το κινητό το χρησιμοποιώ για web browsing και social media, αλλά θα ήθελα να έχει και καλές κάμερες για να βγάζω φωτογραφίες σε εκδρομές. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από neosstoforum
Neural_handshake Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 δεν νομιζω οτι το mi a3 δεν σε καλυπτει ακομα gcam βαλε αν δεν εχεις βαλει
neosstoforum Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε δεν νομιζω οτι το mi a3 δεν σε καλυπτει ακομα gcam βαλε αν δεν εχεις βαλει Έχω βάλει gcam από την αρχή (Camera PX λέγεται η εφαρμογή αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως έχω βάλει λάθος έκδοση;) Η αλήθεια είναι ότι με καλύπτει, απλά ξέρεις, όταν βλέπω τέτοιες τιμές το μυαλό μένει εκεί. Μου αρέσει πολύ και η μπροστινή κάμερα που είναι στην άκρη της οθόνης. Αλλά ναι, από την άλλη λέω να κρατηθώ και του χρόνου τέτοια εποχή να δώσω τα διπλάσια χρήματα για μια μεγαλύτερη αναβάθμιση.
Neural_handshake Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Έχω βάλει gcam από την αρχή (Camera PX λέγεται η εφαρμογή αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως έχω βάλει λάθος έκδοση;) Η αλήθεια είναι ότι με καλύπτει, απλά ξέρεις, όταν βλέπω τέτοιες τιμές το μυαλό μένει εκεί. Μου αρέσει πολύ και η μπροστινή κάμερα που είναι στην άκρη της οθόνης. Αλλά ναι, από την άλλη λέω να κρατηθώ και του χρόνου τέτοια εποχή να δώσω τα διπλάσια χρήματα για μια μεγαλύτερη αναβάθμιση. αν δεν βρεις καποια πολυ καλη προσφορα ειδικα τωρα bf μην κουνιεσαι επισης βαλε το app gcamator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.granturismo.gcamator&hl=el&gl=US
chios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 σε πολλά σημεία είναι καλύτερο το realme το μόνο που με προβληματίζει είναι ο mediatek αν θα έχει υποστηρίξει σε android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα