JLEE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Το WaterPik wp-660 waterflosser έπειτα απο 3 χρόνια καθημερινής χρήσης με εγκατέληψε. Το βρήκα και πάλι απο Amazon.it στα 70,3€ με μεταφορικά. Σύνδεσμος: https://www.amazon.it/Waterpik-Wp-660Eu-Idropulsore-Professional-Bianco/dp/B073WGYSF9/ Υπάρχει σε μαύρο και σε μπλέ: https://www.amazon.it/dp/B073WG78NP/ Ελλάδα από: 127€ Αξίζει να το αγοράσει κάποιος αν έχει χώρο και ρεύμα κοντά στο νιπτήρα. Δεν σου αφαιρεί την πλάκα απλά σου καθαρίζει με πίεση το κενό ανάμεσα στα δόντια και σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη! (το είχα αγοράσει στα 60€ τότε απο αυτό το thread: ) 4
DirLan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 To amazon.it έχει και μία προωθητική ενέργια αν αγοράσεις μέσω εφαρμογής για πρώτη φορά. Σου αφαιρεί 15 ευρώ. Μέσα στην εφαρμογή με το που μπαίνεις έχει ένα banner για να το πατήσεις. 1
anivas11 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα ηρεμίσουν τα ούλα σας. Τέρμα οι φλεγμονές. 1
kamui Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ +1 για water flosser. Το καλύτερο νήμα για δόντια χωρίς κόπο. Αλλά πολλά δεν είναι 70+. Έχω το αντίστοιχο waterpik (ίσως το ίδιο) από πέρυσι BF που το πήραμε 50e και άρχισε να χάνει νερά μετά από μερικούς μήνες από διάφορα σημεία. Δεν ξέρω αν θα το σύστηνα, άλλωστε rebranded κινέζος είναι. Είδα το waterjet της Oral-B και το σκέφτομαι. Ας απαντήσει και κάποιος ειδήμονας. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από kamui
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Το ειχα παρει κι εγω τοτε, και πραγματικα με εσωσε διπλα, μιας και ειχα μολις βαλει σιδερακια, και ο καθαρισμος των δοντιων ηταν θεμα δευτερολεπτων
CCCR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, DirLan είπε To amazon.it έχει και μία προωθητική ενέργια αν αγοράσεις μέσω εφαρμογής για πρώτη φορά. Σου αφαιρεί 15 ευρώ. Μέσα στην εφαρμογή με το που μπαίνεις έχει ένα banner για να το πατήσεις. πρωτη φορα μεσω του ιταλικου αμαζον η γενικα?
DirLan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, CCCR είπε πρωτη φορα μεσω του ιταλικου αμαζον η γενικα? Είναι αν χρησιμοποιείς για πρώτη φορά την εφαρμογή amazon στο κινητό. Αν έχεις κάνει παλιά login δεν θα το πάρει (έτσι το αναφέρει) Μπορεί να έχεις πχ λογαριασμό στο amazon 10 χρόνια και να μην έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την mobile εφαρμογή. Αυτό θα το πάρει κανονικά. 1
CCCR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το ισπανικο θεωρειτε ασφαλες ως σαν το uk/com? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από CCCR
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, CCCR είπε το ισπανικο θεωρειτε ασφαλες ως σαν το uk/com? Γιατί όχι;
basilis_k6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 κάνει την δουλεια του νήματος? εχω θέμα με τα δόντια και δεν μπορω το νήμα με τίποτα.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε κάνει την δουλεια του νήματος? εχω θέμα με τα δόντια και δεν μπορω το νήμα με τίποτα. Δεν το αντικαθιστά ακριβώς όχι, αλλά εφόσον εσύ δεν έχεις τη δυνατότητα νήματος μάλλον έχεις έναν παραπάνω λόγο να το χρησιμοποιείς συμπληρωματικά.
hpdra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, DirLan είπε Είναι αν χρησιμοποιείς για πρώτη φορά την εφαρμογή amazon στο κινητό. Αν έχεις κάνει παλιά login δεν θα το πάρει (έτσι το αναφέρει) Μπορεί να έχεις πχ λογαριασμό στο amazon 10 χρόνια και να μην έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την mobile εφαρμογή. Αυτό θα το πάρει κανονικά. Το δοκίμασε κάποιος πρόσφατα; Έκανα τώρα με νέο τηλέφωνο, νέο account, νέα κάρτα πληρωμής κλπ, εφαρμογή στα Ιταλικά, αλλά banner (ή έκπτωση) δε βγάζει... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από hpdra
arianosfc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Για την χρήση του απαιτεί ανταλλακτικά πχ κεφαλή που πετάει νερό; Και αν ναι υπάρχουν στην ελληνική αγορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα