KilliK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω. θελω να κανω το εξης. στο PC να φτιαξω ενα φακελο πχ Share στο Android κινητο μου να φτιαξω ενα φακελο με το ιδιο ονομα. οτι αρχεια βαζω στον PC φακελο, να εμφανιζονται αυτοματα στο phone φακελο, και αντιστροφως. κατα προτιμηση θελω το sync να γινεται μεσω LAN. δοκιμασα με το Dropbox. απο PC φακελο προς το κινητο, το κανει. απο κινητο φακελο, προς το PC δεν το κανει. στο site αναφερει οτι μπορω να προσθεσω φακελο στο Dropbox account, αλλα δεν υπαρχει πουθενα αυτη η επιλογη. το μονο που μπορω να κανω ειναι να κανε share μεμονωμενα αρχεια απο το κινητο προς το PC, κατι που δεν βολευει καθολου. βαζω το DropSync app που δουλευει με το Dropbox account μου. κανει ακριβως αυτο που θελω. sync κοινου φακελου απο PC σε κινητο και αντιστροφως. δεν κανει share ομως αρχεια που ειναι πανω απο 10mb, ζηταει συνδρομη. οποτε δεν μπορω να το χρησιμοποιησω. καποια αλλη λυση υπαρχει? το Google Sync η το OneDrive το κανουν αυτο; καποιο αλλο app? δεν θελω κατι υπερβολικο, ο shared φακελος δεν θαναι πανω απο 1gb και θελω αν γινεται να τρεχει το sync μεσω τοπικου WIFI. και φυσικα να μην ζηταει συνδρομες. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από KilliK
prototypegr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Το onedrive το κάνει σίγουρα. ´Έτσι έχω με δύο υπολογιστές και το κινητό μου κοινό φάκελο και η ενημέρωση είναι άμεση από όπου κι αν προσθέσω, αφαιρέσω ή τροποποιήσω ένα αρχείο. 1
konnak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Χρησιμοποιώ το FolderSync για να το κάνω αυτό με network drive. Μπορείς να ορίσεις πολλά folder pairs, κατευθύνσεις, πότε να γίνεται το sync (ακαριαία ή με schedule), αν θα γίνεται π.χ. μόνο αν φορτίζει το κινητό, κ.ο.κ. 1
KilliK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 1:59 ΠΜ, konnak είπε Χρησιμοποιώ το FolderSync για να το κάνω αυτό με network drive. Μπορείς να ορίσεις πολλά folder pairs, κατευθύνσεις, πότε να γίνεται το sync (ακαριαία ή με schedule), αν θα γίνεται π.χ. μόνο αν φορτίζει το κινητό, κ.ο.κ. το δοκιμασα το FolderSync, κανει ακριβως αυτο που θελω....αλλα δεν δουλευει. εφτιαξα ενα κοινο φακελο, ενα samba 2 στο PC και ενα local στο smartphone, και αν πατησω manual sync μεσω WIFI, το PC και το κινητο θα συγχρονιστουν με τα ιδια αρχεια. μια χαρα. αλλα το αυτοματο sync δεν δουλευει καθολου. το εβαλα να κανει sync ανα 5 λεπτα, και προσθεσα δυο διαφορετικα αρχεια, ενα για καθε φακελο ξεχωριστα. δεν συγχρονιζονται. Στις 23/11/2020 στις 3:29 ΜΜ, prototypegr είπε Καλησπέρα. Το onedrive το κάνει σίγουρα. ´Έτσι έχω με δύο υπολογιστές και το κινητό μου κοινό φάκελο και η ενημέρωση είναι άμεση από όπου κι αν προσθέσω, αφαιρέσω ή τροποποιήσω ένα αρχείο. πως ακριβως το εκανες; εβαλα το onedrive, αλλα το menu του στο κινητο ειναι σχεδον το ιδιο με αυτο του dropbox. δεν βλεπω καποια επιλογη να προσθεσω ενα φακελο, παρα μονο να κανω upload μεμονωμενα αρχεια. 🤔
prototypegr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, KilliK είπε το δοκιμασα το FolderSync, κανει ακριβως αυτο που θελω....αλλα δεν δουλευει. εφτιαξα ενα κοινο φακελο, ενα samba 2 στο PC και ενα local στο smartphone, και αν πατησω manual sync μεσω WIFI, το PC και το κινητο θα συγχρονιστουν με τα ιδια αρχεια. μια χαρα. αλλα το αυτοματο sync δεν δουλευει καθολου. το εβαλα να κανει sync ανα 5 λεπτα, και προσθεσα δυο διαφορετικα αρχεια, ενα για καθε φακελο ξεχωριστα. δεν συγχρονιζονται. πως ακριβως το εκανες; εβαλα το onedrive, αλλα το menu του στο κινητο ειναι σχεδον το ιδιο με αυτο του dropbox. δεν βλεπω καποια επιλογη να προσθεσω ενα φακελο, παρα μονο να κανω upload μεμονωμενα αρχεια. 🤔 Καταρχάς ξέχασα να διευκρινήσω ότι το έχω σε iphone αλλά φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στο android. Δεν το κάνω από την εφαρμογή αλλά βρίσκω αυτό που θέλω να ανεβάσω, το επιλέγω, κοινή χρήση και κατόπιν επιλογή της εφαρμογής και το μέρος που θέλω να το ανεβάσω.
konnak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Στις 25/11/2020 στις 4:23 ΜΜ, KilliK είπε το δοκιμασα το FolderSync, κανει ακριβως αυτο που θελω....αλλα δεν δουλευει. εφτιαξα ενα κοινο φακελο, ενα samba 2 στο PC και ενα local στο smartphone, και αν πατησω manual sync μεσω WIFI, το PC και το κινητο θα συγχρονιστουν με τα ιδια αρχεια. μια χαρα. αλλα το αυτοματο sync δεν δουλευει καθολου. το εβαλα να κανει sync ανα 5 λεπτα, και προσθεσα δυο διαφορετικα αρχεια, ενα για καθε φακελο ξεχωριστα. δεν συγχρονιζονται. Περίεργο, εμένα παίζει κανονικά. Μήπως παίζει τίποτα με ρυθμίσεις μπαταρίας/παρασκηνίου στο κινητό; Εμένα με το που βγάλω φωτογραφία στο σπίτι βλέπω να συγχρονίζει επί τόπου (εμφανίζεται το εικονίδιο του FolderSync στην μπάρα ειδοποίησης).
stark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2020 στις 2:20 ΜΜ, KilliK είπε Να ρωτησω. θελω να κανω το εξης. στο PC να φτιαξω ενα φακελο πχ Share στο Android κινητο μου να φτιαξω ενα φακελο με το ιδιο ονομα. οτι αρχεια βαζω στον PC φακελο, να εμφανιζονται αυτοματα στο phone φακελο, και αντιστροφως. κατα προτιμηση θελω το sync να γινεται μεσω LAN. δοκιμασα με το Dropbox. απο PC φακελο προς το κινητο, το κανει. απο κινητο φακελο, προς το PC δεν το κανει. στο site αναφερει οτι μπορω να προσθεσω φακελο στο Dropbox account, αλλα δεν υπαρχει πουθενα αυτη η επιλογη. το μονο που μπορω να κανω ειναι να κανε share μεμονωμενα αρχεια απο το κινητο προς το PC, κατι που δεν βολευει καθολου. βαζω το DropSync app που δουλευει με το Dropbox account μου. κανει ακριβως αυτο που θελω. sync κοινου φακελου απο PC σε κινητο και αντιστροφως. δεν κανει share ομως αρχεια που ειναι πανω απο 10mb, ζηταει συνδρομη. οποτε δεν μπορω να το χρησιμοποιησω. καποια αλλη λυση υπαρχει? το Google Sync η το OneDrive το κανουν αυτο; καποιο αλλο app? δεν θελω κατι υπερβολικο, ο shared φακελος δεν θαναι πανω απο 1gb και θελω αν γινεται να τρεχει το sync μεσω τοπικου WIFI. και φυσικα να μην ζηταει συνδρομες. Εγώ χρησιμοποιώ στο κινητό τον MiXplorer file manager (free), στον οποίο μπορείς να συνδέσεις και cloud accounts (π.χ. Dropbox). Ενα απλό copy paste αρχείου (ή/και φακέλου με αρχεία) από οποιοδήποτε φάκελο του κινητού στο Dropbox κάνει τη δουλειά που θέλεις (αν κατάλαβα σωστά τι θέλεις). Το αρχείο φαίνεται αμέσως και στο dropbox folder του PC. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. http://mixplorer.com/ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα