Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρήγγειλα την μητρική Gigabyte B460M DS3H (rev. 1.0) και έχω το κουτί Zalman Z11 neo.

H μητρική έχει USB 3.2 Gen 1 ενώ το κουτί USB 3.0. Από τι είδα έχουν το ίδιο βύσμα (πάνω στην μητρική), οπότε φαντάζομαι πως δεν θα υπάρξει θέμα με το κουτί (ως προς τις μπροστινές usb 3.0), σωστά? Επίσης οι ταχύτητες θα είναι  USB 3.2 Gen 1 ή USB 3.0? 

Δημοσ.

Και με 3.1 να τρέχει που είναι το πιθανότερο μια χαρά θα είναι. Το USB 3.2 πιάνει ταχύτητες 3 GB/s. NVME θα συνδέσετε πάνω του; 😋

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Και με 3.1 να τρέχει που είναι το πιθανότερο μια χαρά θα είναι. Το USB 3.2 πιάνει ταχύτητες 3 GB/s. NVME θα συνδέσετε πάνω του; 😋

Όχι, έναν απλό ssd που έχω θα βάλω. Δεν θα μου χρειαστεί nvme για την τωρινή μου χρήση. Σε κανα 2-3 χρόνια που λογικά θα ξεκινήσω edit videos, τότε το ξανακοιτάω αν και τότε λέω να πάρω άλλο set up...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/11/2020 στις 2:19 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Καλησπέρα, παρήγγειλα την μητρική Gigabyte B460M DS3H (rev. 1.0) και έχω το κουτί Zalman Z11 neo.

H μητρική έχει USB 3.2 Gen 1 ενώ το κουτί USB 3.0. Από τι είδα έχουν το ίδιο βύσμα (πάνω στην μητρική), οπότε φαντάζομαι πως δεν θα υπάρξει θέμα με το κουτί (ως προς τις μπροστινές usb 3.0), σωστά? Επίσης οι ταχύτητες θα είναι  USB 3.2 Gen 1 ή USB 3.0? 

Μετά τον επαναπροσδιορισμό των προδιαγραφών USB την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2019  τα USB 3.0 ή USB 3.1 Gen 1 θα ονομάζεται τώρα USB 3.2 Gen 1. Επιπλέον, το πρότυπο που ήταν προηγουμένως γνωστό ως USB 3.1 Gen 2 θα μετονομαστεί τώρα σε USB 3.2 Gen 2.

Άρα η μητρική σου έχει ουσιαστικά USB 3 με μέγιστη ταχύτητα 5 Gbps

https://www.msi.com/blog/new-usb-standard-usb-3-2-gen-1-gen2-explained

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...