Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα μια γνώμη για το παρακάτω build, χωρίς κάρτα γραφικών προσωρινά μέχρι να βγει κάποια αξιόλογη προσφορά.

Θα ήθελα όσο πιο value for money επιλογές αλλά και σχετικά future proof build για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Στο μόνο που θα χρησιμοποιείτε είναι για gaming με έμφαση σε dead by daylight, lol, Cyberpunk και γενικά καινούργιους τίτλους. 

Οθόνη και κάρτα γραφικών θα παρθούν μόλις βρω ανάλογη καλή προσφορά.

Θα προτιμούσα καταστήματα που μπορώ να βάλω 2-3 δόσεις εκτός αν αποτελεί προσφορά που δεν χάνετε οπότε μπορώ και να δώσω μετρητά.

Ευχαριστώ!

Screenshot.png

Δημοσ.

Πολλα τα λεφτά για 500αρη. Μην τρελαίνεσαι με τις ταχύτητες δε θα καταλάβεις διαφορά για gaming ένας στο κατοσταρικο πχ crucial p2 είναι ταμάμ 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Πολλα τα λεφτά για 500αρη. Μην τρελαίνεσαι με τις ταχύτητες δε θα καταλάβεις διαφορά για gaming ένας στο κατοσταρικο πχ crucial p2 είναι ταμάμ 

ήθελα να αποφύγω εξωτερικό μήπως και δώσω μετρητά σε οθόνη και κάρτα γραφικών.

Έκανα την αλλαγή με τον ssd γιατί όντως έχεις δίκιο. 

Κάποια άλλη παρατήρηση;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kourtembeu είπε

Κάποια άλλη παρατήρηση;

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο την παρούσα φάση με τους Ryzen 5000 να ξεκινανε από 375 και σε κατάστημα που δε σε βολεύει. Σε ιντελ πάντως βρες πιο οικονομική z490 και βάλε μια aftermarket ψυκτρα. Οι δόσεις πάντως αν είναι με πιστωτική γίνονται σε πολλά καταστηματα πέραν του e-shop. 

Για κάρτα και μόνιτορ πόσα υπολογίζεις να δώσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο την παρούσα φάση με τους Ryzen 5000 να ξεκινανε από 375 και σε κατάστημα που δε σε βολεύει. Σε ιντελ πάντως βρες πιο οικονομική z490 και βάλε μια aftermarket ψυκτρα. Οι δόσεις πάντως αν είναι με πιστωτική γίνονται σε πολλά καταστηματα πέραν του e-shop. 

Για κάρτα και μόνιτορ πόσα υπολογίζεις να δώσεις;

Μπορείς να μου προτείνεις μια ψήκτρα; Θεωρητικά 400 και για τα δύο.

Δεν βρίσκω κάποια πιο φθηνή αξιόλογη υλοποίηση

Επεξ/σία από kourtembeu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kourtembeu είπε

Μπορείς να μου προτείνεις μια ψήκτρα; Θεωρητικά 400 και για τα δύο.

Δεν βρίσκω κάποια πιο φθηνή αξιόλογη υλοποίηση

Κάρτα γραφικών και οθόνη 400;

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.

Αυτή αρκεί https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html

Αν πρόκειται αργότερα να αλλάξεις επεξεργαστή και να ασχοληθεις με oc  θα πάρεις και μια καινούργια πιο ντουκι τώρα δε χρειάζεται να δώσεις λεφτά. Κοίτα αν μπορείς να βρεις άλλο κατάστημα με δόσεις. Από το ss του eshop αξίζει πολύ το κουτί που έχεις.

Δημοσ.

Έχω βρει άλλο και τα έχω σπάσει σε διάφορα ώστε να κερδίσω όσο περισσότερο μπορώ . Ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθεια!

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kourtembeu είπε

Έχω βρει άλλο και τα έχω σπάσει σε διάφορα ώστε να κερδίσω όσο περισσότερο μπορώ . Ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθεια!

Καθόλου πολύτιμη συζήτηση κάνουμε. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kourtembeu είπε

Κάποια άλλη παρατήρηση;

Αν θες 500αρη πάνε σε αυτόν: https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sa2000m8-500g-a2000-500gb-m2-2280-pcie-gen-30-x-4-nvme-p-PER.346160 είναι πολύ καλός για 50€.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με 10400f κι αν δεν σκοπευει σε μελλοντικη αναβαθμιση για ξεκλειδωτο  cpu νομιζω μπορει να δει κ b460 mobo να γλιτωσει μερικα απο εκει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...