Προς το περιεχόμενο

[Router] ASUS DSL-AC55U - Wireless AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL @ Cosmodata 74,5€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fullthrottl3 είπε

Πως το βλεπουμε αυτο;

Θα το έγραφε στα specifications.

Αλλά και μόνο φωτογραφίες να δεις από την πίσω μεριά, θα το καταλάβεις. Θα του λείπουν οι 2 τηλεφωνικές (συνήθως γκρίζες) θύρες Voip

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marksk είπε

από τις θύρες για τηλέφωνο που δεν έχει 

Θελω να πω πως βλεπουμε αν εχουμε αυτο το VOID που λετε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

υπαρχει τροπος  ,πρωτα αυτο και μετα του cosmote για τηλεφωνια

...αν έχεις vodafone όμως όπως εγώ..... ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aXer είπε

...αν έχεις vodafone όμως όπως εγώ..... ;)

εκει δεν ξερω φιλε μου,νομιζω η voda δεν δινει κωδικους ,επιφυλάσσομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε

Θελω να πω πως βλεπουμε αν εχουμε αυτο το VOID που λετε

Εγώ επειδή δεν ήμουν σίγουρη τηλεφώνησα στην κοσμοτε και με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς πως έχω ευρυζωνικό. voip δλδ.

Kαι αυτό επειδή δεν έχω τηλεφωνική σύνδεση επομένως δεν ήξερα αν θα παίρνει από το μόντεμ

Επεξ/σία από hyperlost
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hyperlost είπε

Εγώ επειδή δεν ήμουν σίγουρη τηλεφώνησα στην κοσμοτε και με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς πως έχω ευρυζωνικό. voip δλδ

βγαλε το ιντερνετ απο την μπριζα  και αν δεν εχεις τηλ εχεις voip 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στα 70.00€ έχετε δωρεάν μεταφορικά, επομένως βάλτε και κάτι φθηνό για να τα γλιτώσετε. Εγώ έβαλα μπαταρίες πχ.

Ευχαριστούμε τον TS.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, hyperlost said:

Το ρούτερ της προσφοράς απ'οτι κατάλαβα δεν υποστηρίζει voip σωστά??

Ούτε 35b Profile για 200Mbps VDSL.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή του είναι καλή το router όμως όχι, το έχω δύο χρόνια περίπου και το λειτουργώ ως κύριο με το voip. Κολλάει συχνά το interface, το VPN είναι απαίσιο (όταν σπανίως δουλεύει) και η σύνδεση του τηλεφώνου τις περισσότερες φορές που το κάνω restart δεν δουλεύει ( κι άλλο restart, δουλεύει το τηλέφωνο κολλάει το interface και φτου κι απ την αρχή). Α, επίσης το σήμα του στο WiFi είναι πολύ αδύναμο και στις δύο μπάντες, όταν δεν έχει προβλήματα κι αυτό φυσικά. Όποιος το θέλει μπορεί να πάρει το δικό μου με λίγα λόγια γιατί update να λυθούν τα προβλήματα δεν πρόκειται να πάρει, πήρε πριν 4 χρόνια το τελευταίο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, kwstas125 είπε

Η τιμή του είναι καλή το router όμως όχι, το έχω δύο χρόνια περίπου και το λειτουργώ ως κύριο με το voip. Κολλάει συχνά το interface, το VPN είναι απαίσιο (όταν σπανίως δουλεύει) και η σύνδεση του τηλεφώνου τις περισσότερες φορές που το κάνω restart δεν δουλεύει ( κι άλλο restart, δουλεύει το τηλέφωνο κολλάει το interface και φτου κι απ την αρχή). Α, επίσης το σήμα του στο WiFi είναι πολύ αδύναμο και στις δύο μπάντες, όταν δεν έχει προβλήματα κι αυτό φυσικά. Όποιος το θέλει μπορεί να πάρει το δικό μου με λίγα λόγια γιατί update να λυθούν τα προβλήματα δεν πρόκειται να πάρει, πήρε πριν 4 χρόνια το τελευταίο. 

Φτου . Άργησες να ποστάρεις και ήδη το παρήγγειλα για το VPN...

Επεξ/σία από anivas11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kwstas125 είπε

Όποιος το θέλει μπορεί να πάρει το δικό μου με λίγα λόγια γιατί update να λυθούν τα προβλήματα δεν πρόκειται να πάρει, πήρε πριν 4 χρόνια το τελευταίο. 

Το χαρίζεις δηλαδή ή μόλις έβαλες αγγελία;😁

Αν είναι το πρώτο δηλώνω υποψηφιότητα.😝

52 λεπτά πριν, anivas11 είπε

Φτου . Άργησες να ποστάρεις και ήδη το παρήγγειλα για το VPN...

Μπορείς να ακυρώσεις ή ακόμα και να επιστρέψεις το προϊόν άθικτο, εντός 14 ημερών αφού παραλάβεις.

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...