Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποσό που διαθέτουμε : εως 1,000€

Χρήση υπολογιστή : Gaming σε 1440p προς το παρων τουλαχιστον, προγραμματισμος (php storm, intelli j, καποια vm, απειρες καρτελες σε browsers)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: php storm, intelli j και διαφορα προγραμματα για web development

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?:  Οχι

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Αδιαφορο, προτασεις δεκτες , αλλα τα βρισκουμε αυτα ειναι τα ευκολα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Αναλογα τα parts δεν εχω προβλημα να ειναι και απο διαφορετικα καταστηματα. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Θα το στησω εγω εκτός αν εχεις καποια watercooling λύση το οποιο δεν το εχω κανει ποτέ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: Οχι

Δεν επιθυμώ κάρτα γραφικών ακόμη θα κρατησω την 1070 που εχω μεχρι να πεσουν οι τιμες στις καινουριες καρτες τις nvidia και κυκλοφορησουν και οι καινουριες της amd. Για το pc με ενδιαφερει να ειναι οσο το δυνατον πιο μαζεμενο και μικρο, θα προτιμουσα λευκη case, και προτασεις σκέψεις όσων αφορα την ψυξη καθως σκοπευω να του περασω την 3070 αργοτερα επανω ή καποια αντιστοιχη της amd θα δούμε. HDD's επίσης εχω οποτε δε θα χρειαστω αλλά θα ήθελα προτασεις σε σχεση με nvme δισκο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου έλεγα να δεις το coolermaster nr200p σε λευκό, μαζί με Gigabyte b550 itx, κάποιον Ryzen 5000 όταν σταθεροποιηθούν οι τιμές, Crucial ballistix32gb 3600 η σε Corsair και Kingston αν χρειαστεί low profile λόγω ψύκτρας. Σχετικά με ψύξη μπορείς να απευθυνθείς εδώ σε παιδιά που έχουν αυτό ή αντίστοιχα 

Επίσης μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ https://pcpartpicker.com/builds/by_part/29drxr

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Θα σου έλεγα να δεις το coolermaster nr200p σε λευκό, μαζί με Gigabyte b550 itx, κάποιον Ryzen 5000 όταν σταθεροποιηθούν οι τιμές, Crucial ballistix32gb 3600 η σε Corsair και Kingston αν χρειαστεί low profile λόγω ψύκτρας. Σχετικά με ψύξη μπορείς να απευθυνθείς εδώ σε παιδιά που έχουν αυτό ή αντίστοιχα 

Επίσης μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ https://pcpartpicker.com/builds/by_part/29drxr

Σε ευχαριστω, αυτό το κουτι εχω δει και εγω και μου αρεσει πολυ πάνω κατω σε αυτα που ανεφερες κυμαινομαι απλα αγχωθηκα λιγο μήπως έχω προβλημα με τις θερμοκρασιες και αν θα πρεπει να βαλω καποιο aio watercooling system ή οχι. Επισης με τους επεξεργαστες τις amd έχω μπερδευτει λιγο

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, rogu4ever είπε

Σε ευχαριστω, αυτό το κουτι εχω δει και εγω και μου αρεσει πολυ πάνω κατω σε αυτα που ανεφερες κυμαινομαι απλα αγχωθηκα λιγο μήπως έχω προβλημα με τις θερμοκρασιες και αν θα πρεπει να βαλω καποιο aio watercooling system ή οχι. Επισης με τους επεξεργαστες τις amd έχω μπερδευτει λιγο

Δε θα έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες απλά θα είναι μεγαλύτερες συγκριτικά με ένα κανονικό. Τι εννοείς μπερδεύτηκες; Δες reviews 5800x και δες msrp

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Δε θα έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες απλά θα είναι μεγαλύτερες συγκριτικά με ένα κανονικό. Τι εννοείς μπερδεύτηκες; Δες reviews 5800x και δες msrp

Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα στο σύστημα τοτε οκ. Θα ψάξω να δω ποια ψυκτρα ταιριαζει καλυτερα απο θεμα ογκου και αποδοσης/τιμης. Μπερδευτικα απο την αποψη οτι ο Ryzen 7 3800X μου μοιαζει καλυτερος σε σχεση αποδοσης/τιμης με τον 5600Χ και ειναι φθηνοτερος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rogu4ever είπε

Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα στο σύστημα τοτε οκ. Θα ψάξω να δω ποια ψυκτρα ταιριαζει καλυτερα απο θεμα ογκου και αποδοσης/τιμης. Μπερδευτικα απο την αποψη οτι ο Ryzen 7 3800X μου μοιαζει καλυτερος σε σχεση αποδοσης/τιμης με τον 5600Χ και ειναι φθηνοτερος.

Στο gaming είναι ο 5600x , καλύτερο single λόγω  ipc ενώ στο multitasking ο 3800x. Υποτίθεται θα ήταν στα 299$ αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα γι'αυτό τον έχουν στο Θεό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...