Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Έχω σχετικά μικρό ψυγείο, το οποίο όμως είναι εντοιχιζόμενο, και χρειάζομαι επιπλέον χώρο για κατεψυγμένα προϊόντα.

Σκέφτηκα την λύση του καταψύκτη μπαούλο και να τον βάλω στο μπαλκόνι μας μιας και μέσα δεν υπάρχει χώρος, το διαμέρισμα είναι κομματάκι μικρό.

Το θέμα είναι ότι στο μπαλκόνι θα το πιάνει η βροχή και ο ήλιος... Σκέφτηκα την λύση του αδιάβροχου καλύμματος για να το προστατέψω μα δεν ξέρω αν είναι σαν ιδέα σωστή.

Υπάρχει ήδη πρίζα στο μπαλκόνι.

Λέτε να δουλέψει ή θα κάνω ζημιά στο μηχάνημα και πάνε πεταμένα τα λεφτά;

Ευχαριστώ!!!

ΓΦΞΗΓΞΓΗΞΓΗ.PNG

Επεξ/σία από nikolaos13
Δημοσ.

εχω καταψυκτη στο μπαλκονι 25 χρονια και δεν εχει παθει τπτ εννοειται προστατευμενο απο βροχη και οχι εκτεθειμενο στον ηλιο.

Δημοσ.

Κι εγώ στο μπαλκόνι το έχω

Βάλτο δεν παθαίνει τίποτα,φρόντισε να παίρνει αέρα από τις γρίλιες ο συμπιεστής,τον χειμώνα θα δουλεύει στο ρελαντί λόγω κρύου.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nikolaos13 είπε

Το θέμα είναι ότι στο μπαλκόνι θα το πιάνει η βροχή και ο ήλιος...

αν ειναι να το χεις ετσι ,,,,ξεχνα το...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nikolaos13 είπε

Καλησπέρα!

Έχω σχετικά μικρό ψυγείο, το οποίο όμως είναι εντοιχιζόμενο, και χρειάζομαι επιπλέον χώρο για κατεψυγμένα προϊόντα.

Σκέφτηκα την λύση του καταψύκτη μπαούλο και να τον βάλω στο μπαλκόνι μας μιας και μέσα δεν υπάρχει χώρος, το διαμέρισμα είναι κομματάκι μικρό.

Το θέμα είναι ότι στο μπαλκόνι θα το πιάνει η βροχή και ο ήλιος... Σκέφτηκα την λύση του αδιάβροχου καλύμματος για να το προστατέψω μα δεν ξέρω αν είναι σαν ιδέα σωστή.

Υπάρχει ήδη πρίζα στο μπαλκόνι.

Λέτε να δουλέψει ή θα κάνω ζημιά στο μηχάνημα και πάνε πεταμένα τα λεφτά;

Ευχαριστώ!!!

ΓΦΞΗΓΞΓΗΞΓΗ.PNG

Θα δουλεψει, αρκεί να του σηκώσεις και τα πόδια τουλάχιστον 10 πόντους. 

Αν είναι απευθειας εκτεθειμένο στην βροχή, χωρίς κάποια τέντα δηλαδή, δεν θα δουλεψει.

Αν πάλι έχει παρα πολύ υγρασία στο μπαλκόνι σου, τότε ίσως να χρειαστεί να λάβεις περισσότερα μέτρα.

20 χρόνια έχει η μανα μου καταψύκτη στο μπαλκόνι, αλλά δεν είναι εκτεθειμένο απευθείας σε βροχή και ήλιο Το μόνο που έπαθε, ήταν πριν 3 χρόνια να χαλάσει το ανεμιστηράκι και να κάνει θόρυβο. Εγινε αντικατασταση και όλα οκ.

Δημοσ.

δεν λειτουργούν όλοι οι καταψύκτες σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, όποτε αν μπει σε περιοχή με χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα  πρέπει να επιλεχθεί ένας που μπορεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...