pareklinon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, soigret είπε Καλησπέρα σας, επειδηη είμαι άσχετος με την κατηγορία αλλα με ενδιαφέρει η αγορά, γνωρίζετε εάν υπαρχει τρόπος να συνδεθουν ασύρματα με την τηλεόραση? Αναλόγως με τις υποδοχές που έχει η τηλεόρασή σου, Κι αν είναι πιο παλιά και δεν υποστηρίζει bluetooth, θα έχει rca, aux, optical ή spdif έξοδο. Οπότε με έναν αντάπτορα aux/optical σε bluetooth κάνεις την δουλειά σου! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από pareklinon 1
leonardo23 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα , αν συνδεθούν με aux στον υπολογιστή θα δουλεύει το μικρόφωνο ? διοτι σε μερικα bluetooth ακουστικα μολις συνδεθουν με αυχ δεν λειτουργει το μικροφώνο
kalaxan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Για gaming κάνουν; Το μικρόφωνο επαρκεί για να σε ακούν καθαρά στο παιχνίδι;
elpenor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, GonzRod είπε Καλησπέρα, και εγώ σκεφτόμουν να τα πάρω. Ξέρετε μήπως διάφορες σε ποιότητα ήχου σε σχέση με τα Audio Technica ath-m40x? (επειδή εγώ εκείνα ήθελα αλλά δεν πέφτει ποτέ η τιμή τους) α. Fashon κινέζικο προϊόν Ελληνικού brand, ασύρματο με NC. β. Ακριβότερα ημιεπαγγελματικά ενσύρματα ακουστικά από μία κορυφαία εταιρεία. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ήχου. 1 1
Sebu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καθώς είναι τα πρώτα μου ακουστικά του τυπου και ηθελα να δοκιμασω και το ANC ,γιατι ισως αν απομονωνουν οπως λεγεται να τα χρησιμοποιω και σε περιβαλλον γραφειου με θορυβο, τσιμπησα ενα κομματι. Επουδενι δεν θα εδινα για πρωτη αποπειρα τα 150-200 ευρω που εχουν ακριβοτερα κομματια. Τα οποία σαφώς μπορεί να είναι καλύτερα/αποδοτικότερα απλά εγώ τα θεωρώ πολλά λεφτά για είσοδο στο "σπορ". Παμε για τεστ drive με αυτο και αν μεινω ευχαριστημενος, δεν ενοχλει στο κεφαλι και στα αυτια υστερα απο πολυωρη χρηση, και δουλευει και το ANC σε αυτα τα χρηματα θα ειμαι ευχαριστημενος. Συν δυνατοτητα για bluetooth (5.0 κ aptx) και παραλληλα καλωδιο. Ευχαριστώ πολύ τον topic starter! 1
vag1989 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Τα παρελαβα χθες, φαίνεται να αξιζουν τα λεφτα τους. Το anc, χωρίς να εχω μέτρο σύγκρισης, είναι αρκετα καλο με τους χαμηλης συχνοτητας ηχους. Τα συνδεσα ταυτοχρονα με λάπτοπ και κινητό και φαινονται πολυ βολικά (για να συνδεθουν με τη 2η συσκευή πρέπει να απενεργοποιήσεις το μπλουτουθ στην πρώτη για να μπουν πάλι σε pairing mode. Μετα απο αυτο οποτε τα ξανασυνδεσεις συνδέεις πρωτα με το pc και μετα με το κινητο, αλλιως τα windows γραφουν σφαλμα). Χαμηλό latency στις ταινιες που οριακά το καταλαβαινεις και δε με ενοχλησε καθολου. Πολυ καλά και στη μουσικη μεσω μπλουτουθ που τα δοκιμασα, ευχαριστος ηχος. Ευχαριστώ TS! 2
axilleaslarisa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα...θέλω να αγοράσω ακουστικά για χρήση (τηλεκπαίδευσης) καθώς και για γενική χρήση σε τηλεόραση και tablet...είδα τα συγκεκριμένα....και θέλω να ρωτήσω όταν τα έχεις ενσύρματα το BT μπορείς να το έχεις απενεργοποιημένο εντελώς; Αξίζουν για χρήση τηλεκπαίδευσης; Κάποια άλλη παρόμοια πρόταση VFM;Ευχαριστώ
axilleaslarisa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε Καλημέρα...θέλω να αγοράσω ακουστικά για χρήση (τηλεκπαίδευσης) καθώς και για γενική χρήση σε τηλεόραση και tablet...είδα τα συγκεκριμένα....και θέλω να ρωτήσω όταν τα έχεις ενσύρματα το BT μπορείς να το έχεις απενεργοποιημένο εντελώς; Αξίζουν για χρήση τηλεκπαίδευσης; Κάποια άλλη παρόμοια πρόταση VFM;Ευχαριστώ Κάποιος να βοηθήσει αν μπορεί...
elpenor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε Καλημέρα...θέλω να αγοράσω ακουστικά για χρήση (τηλεκπαίδευσης) καθώς και για γενική χρήση σε τηλεόραση και tablet...είδα τα συγκεκριμένα....και θέλω να ρωτήσω όταν τα έχεις ενσύρματα το BT μπορείς να το έχεις απενεργοποιημένο εντελώς; Αξίζουν για χρήση τηλεκπαίδευσης; Κάποια άλλη παρόμοια πρόταση VFM;Ευχαριστώ Αν και είναι υπερκοστολογημένα λόγο ζήτησης αυτή την περίοδο εγώ και πάλι αυτά θα έπαιρνα για τηλεκπαίδευση: https://www.skroutz.gr/s/17098701/Plantronics-Blackwire-3210-USB-A.html Λόγω δουλειάς μιλάω κάθε μέρα πολλές ώρες μέσω internet, έχω διάφορα over the ear, bluetooth και γενικά ότι ακουστικό μπορείς να φανταστείς. Τα συμπεράσματα μου είναι ότι: Αν δεν υπάρχει βραχίωνας που να τοποθετεί το mic μπροστά από το στόμα σου δεν σε ακούνε καλά ότι και να κάνεις. Αν η εταιρεία δεν ειδικεύεται σε ακουστικά για επαγγελματίες (κέντρα εξυπηρέτησης, πωλητές κλπ) τότε δεν φιλτράρουν καλά τους εξωτερικούς ήχους. Με τα over the ear ακούς άψογα τους άλλους αλλά σε κουράζουν. Τα μονά ελαφριά ακουστικά είναι τα μόνα που μπορείς να τα φοράς για 10 ώρες και να μην σε ενοχλήσουν. Αν έχεις χαμηλό budget θα κάνεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου με ενσύρματα. Ακουστικά σαν αυτά που σου προτείνω χαλάνε πολύ δύσκολα, οι περισσότεροι επαγγελματίες που τα χρησιμοποιούν απλά αλλάζουν μαξιλαράκι μετά από κάποια χρόνια (υπάρχουν ανταλλακτικά). ------------ Για τηλεόραση / tablet όλοι προτείνουν τα Mpow από το aliexpress (η Mpow φτιάχνει τα ακουστικά για άπειρες άλλες εταιρείες που βάζουν την φίρμα τους πάνω) ή τα Edifier από το skroutz. Υποθέτω και τα Baseus θα έχουν πολύ καλό value for money. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από elpenor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα