Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Bluetooth ακουστικά Crystal Audio Studio1K στα 59€ από Media Markt. Έχουν ρίξει και άλλοι στην ίδια τιμή(λογικά προσφορά Crystal Audio) αλλά με βάση τα μεταφορικά που βγάζει στο σκρουτζ είναι η μοναδική με δωρεάν παράδοση και αντικαταβολή.

https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/akoustika/akoustika-headphones/crystal-audio-studio-1-black-anc-over-ear-headphones/1441866

Skroutz από 79€

https://www.skroutz.gr/s/21146794/Crystal-Audio-Studio1K.html

Γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τα συγκεκριμένα αλλά στο κομμάτι των χαρακτηριστικών φαίνονται VFM.
Είναι BT 5.0 με AptX και επίσης έχουν μικρόφωνο για συνομιλία. Συνδέπνται και με καλώδιο 3.5mm.
Αν κάποιος τα έχει ή μπορεί να δώσει παραπάνω πληροφορίες σε σχέση με άλλα ακουστικά από τις πιο "γνωστές" εταιρίες για να ξέρουμε τι να περιμένουμε ας βοηθήσει.

Το μόνο review που βρήκα είναι εδώ.

Edit: Είχα ξεχάσει να αναφέρω ότι έχουν και Active Noise Cancelation.

Επεξ/σία από greatony
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα είχα πάρει τον Φλεβάρη στα 99 ☹️ 
Προσωπικά με βολεψαν πολυ στη δουλεια και μου αρεσε η ποιοτητα του ήχου. Έχουν και καρφί μέσα για όταν δεν θες να χαλάσεις μπαταρία και να έχεις ίσως λιγο καλυτερο ηχο.
Για 59 χωρις να ξερω τι παιζει στην αγορα, πιστευω είναι εξαιρετικά.

Επεξ/σία από devaggos
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, devaggos είπε

Προσωπικά με βολεψαν πολυ στη δουλεια και μου αρεσε η ποιοτητα του ήχου. Έχουν και καρφί μέσα για όταν δεν θες να χαλάσεις μπαταρία και να έχεις ίσως λιγο καλυτερο ηχο.

Ενώ είχα δει το βιντεάκι στα αποτελέσματα το προσπέρασα επειδή στο thumbnail φαινοταν η ηχόμπαρα. Ευχαριστώ που με ξεστράβωσες!
Αν και δε λέει και τπτ φοβερό σαν τεστ. Πιο πολύ παρουσίαση είναι.

Ένα ηχείο πάντως Crystal Audio που είχα πάρει παλιότερα με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένο στο κομμάτι του ήχου γι'αυτό και προχώρησα στην αγορά αυτών των ακουστικών.
Τώρα θα το δούμε όταν με το καλό φτάσουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα μπορεί να μας πει κάποιος αν έχουν σίγουρα MIC .. ..???

Επεξ/σία από tottis
Δημοσ.
21 ώρες πριν, EliasKir είπε

Με τι usb dongle μπορω να τα δουλεψω στο pc? Εχετε καποια δοκιμασμενη λυση?

Δεν μου έχει χρειαστεί να πάρω κάποιο dongle γιατί θα τα δουλέψω σε λάπτοπ που έχει ενσωματωμένο BT. Αλλά φαντάζομαι καλό θα είναι να υποστηρίζει AptX και να είναι ΒΤ5.0 ότι πάρεις.

15 λεπτά πριν, tottis είπε

Παίδες καλησπέρα μπορεί να μας πει κάποιος αν έχουν σίγουρα MIC .. ..???

Δεν μου έχουν έρθει για να στο πω με σιγουριά αλλά και στο site της media και στο review που είχα βάλει στο 1ο ποστ γράφει ότι έχει.
Επίσης στο video που είχε ανεβάσει ο @devaggos στο 10:35 στη συσκευασία φαίνεται να γράφει "Τalk/Playback time 20hrs" οπότε η λογική λέει να έχουν.

Και γω με τη λογική ότι έχουν τα αγόρασα πάντως. Είδωμεν!

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχουν μικρόφωνο. Wireless headphones είναι. Το μικρόφωνο που εχουν ενσωματωμενο χρησιμοποιειται για την τεχνολογια του noise cancelation. Δηλαδή είναι εξώ και real-time αφαιρεί την κυματομορφή που πιανει εξώ απο τα ακουστικά, στον ήχο που ακούς. 
Δυστυχώς είναι λάθος το σκρουτζ αποτι φαίνεται

http://b2b.damkalidis.gr/image/catalog/brochures/CA/Studio1_A4_2.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, devaggos είπε

Παιδιά δεν έχουν μικρόφωνο. Wireless headphones είναι. Το μικρόφωνο που εχουν ενσωματωμενο χρησιμοποιειται για την τεχνολογια του noise cancelation. Δηλαδή είναι εξώ και real-time αφαιρεί την κυματομορφή που πιανει εξώ απο τα ακουστικά, στον ήχο που ακούς. 
Δυστυχώς είναι λάθος το σκρουτζ αποτι φαίνεται

http://b2b.damkalidis.gr/image/catalog/brochures/CA/Studio1_A4_2.pdf

Δεν είναι κουλό αν δεν έχει μικρόφωνο να αναφέρει στο κουτί για talk time;

image.png.6ed06fa6eb4cf637884c6844d579a65b.png

Τα έχεις δοκιμάσει με κινητό καθόλου;

Όπως και να έχει στη χειρότερη τα επιστρέφω πίσω μιας και στο site της Media το αναφέρει ξεκάθαρα.

image.png.7eb1d7367c7a53c49b64888603772df9.png

Edit: Στο άλλο video που βρήκα από youtube όταν το συνδέει με το κινητό αναφέρει δείχνει ότι συνδέεται για "calls και media audio playback".

Αν δεήσουν ποτέ να μου στείλουν από ΜΜ θα ενημερώσω κατευθείαν.

Επεξ/σία από greatony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχα θα τρελαθουμε τελείως! Δεν ξέρω πως να το δοκιμασω ρε μαγκες.. πως θα καταλαβω αν ακουγεται απο τη συσκευη η απο τα ακουστικα?

Έκανα δοκιμή με ένα φίλο και με ακουγε κανονικά από το άλλο δωμάτιο οπότε έχουν μικρόφωνο :D Σορρυ οσους τους μπέρδεψα/αγχωσα δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε :P Με γειες σας 

Επεξ/σία από devaggos
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, και εγώ σκεφτόμουν να τα πάρω. Ξέρετε μήπως διάφορες σε ποιότητα ήχου σε σχέση με τα Audio Technica ath-m40x? (επειδή εγώ εκείνα ήθελα αλλά δεν πέφτει ποτέ η τιμή τους)

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, επειδηη είμαι άσχετος με την κατηγορία αλλα με ενδιαφέρει η αγορά, γνωρίζετε εάν υπαρχει τρόπος να συνδεθουν ασύρματα με την τηλεόραση?

Δημοσ.
Στις 23/11/2020 στις 11:54 ΠΜ, devaggos είπε

Καλησπέρα, η δουλειά σου που λες ότι σε βόλεψαν σχετίζεται καθόλου με μουσική/ήχο ή απλά άκουγες μουσική όσο δούλευες;; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GonzRod είπε

Καλησπέρα, η δουλειά σου που λες ότι σε βόλεψαν σχετίζεται καθόλου με μουσική/ήχο ή απλά άκουγες μουσική όσο δούλευες;; 

Το 2ο, με βολεψαν στην πολύωρη χρήση και στην απομόνωση. Ασχολούμαι και με μουσική πάντως και έχουν πολυ τίμιο ήχο πάντως αν σε απασχολεί αυτό.
Παλιότερα δούλευα φορώντας τα Audio-Technica-ATH-M40x που έχουν πολύ καλύτερο/καθαρότερο ήχο αλλά σε κουράζουν πιο γρήγορα.
Τα Crystal ειναι πανάλαφρα και πραγματικα πολυ ξεκουραστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...