Προς το περιεχόμενο

Αγορά στρώματος ύπνου!

JiovanniGeorgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σάπισε το δικό μου, πρέπει να το παραδεχτώ! Ξεκινάνε και φεύγουν και ελατήρια!

Βγήκα παγανιά να βρω το επόμενο, και δε βλέπω/βρίσκω αρκετά ριβιού. Δε με παίρνει για πάνω από 250€, βρήκα ένα σε προσφορά στα 220€ και έλεγα πως είναι ό,τι πρέπει. Έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου το επαληθεύσετε - όποιος γνωρίζει από αυτά παρακαλώ πολύ πολύ;

https://www.mediastrom.com/advance/advance-live/

Είναι το Live, το οποίο και λέει 5/10 σκληρότητα. Έχει άλλες γραμμές που τα βλέπω πιο ΜΑΛΑΚΑ, και έχουν και αρνητικές σχετικά κριτικές. Αυτό έχει μια, και απλοϊκή κριτική και δε μπορώ να αρκεστώ σε αυτή. Εγώ έρχομαι από αρκετά FIRM στρώμα. Δηλαδή, μπορούσε να κάτσει και μπουκάλι πάνω του. Έτσι θα ήθελα και το επόμενο, αλλά και ένα κλάσμα μαλακότερο να είναι ΟΚ, απλά να μην βυθίζομαι σε καμιά των περιπτώσεων!

Πείτε μου πως εξ' αποστάσεως μπορείτε να μου πείτε πως είσαι σώα αγορά το παραπάνω, να στείλω τα λεφτά να τελειώνουμε.. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πάω σήμερα να το δω από κοντά γιατί έχω ανασφάλεια. Έχω διαβάσεις άπειρα κακά Review για στρώματα 800€+. Τι πάω να δω με 212, δεν έχω ιδέα.

Αλλά κανείς δεν βρέθηκε να με διαφωτίσει από εδώ; :(

Καταρχιν που θα πας να τα δεις αφου τα μαγαζια ειναι κλειστα.

Με 200 ευρω στρωμα της προκοπης μην περιμενεις.

Μαζεψε λεφτα τραβα στα μαγαζια οταν ανοιξουν και ψαξε να δεις τι σε βολευει  και αντεχει και η τσεπη σου

Αδερφέ βιάστηκες.

Κοίταξα το ιστορικό αυτού του στρώματος που αναφέρω, και μέχρι ΑΥΤΗ την εβδομάδα η αξία του ήταν ~420€ ΣΕ ΟΛΑ τα μαγαζιά!

Είναι -50% κάτω λόγω BF.

• Super Moderators

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...