pink_glitter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Γράφω εδώ διότι δεν ξέρω τι να κάνω και που πρέπει να απευθυνθώ, μήπως έχει τύχει σε κάποιον και μπορεί να με βοηθήσει. Πριν δύο εβδομάδες άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας σε τράπεζα. Το σπίτι βρίσκεται σε γωνία και επειδή οι μεταφορικές δεν βρίσκουν το σπίτι αν δεν είναι και οι δύο οδοί στην διεύθυνση, δίνω πάντα και τις δυο οδούς. Όταν άνοιγα το λογαριασμό, με ρώτησαν και τους είπα κανονικά τη διεύθυνση. Με ρώτησαν σε ποια οδο είναι η είσοδος του σπιτιού και απαάντησα χωρίς να το πολυσκεφτώ μέσα στον πανικό της ημέρας (πρώτη μέρα lockdown). Μάλλον σημείωσαν μόνο την μια οδό. Την προηγούμενη εβδομάδα με κάλεσε από κινητο κάποιος ταχυδρόμος από ΕΛΤΑ και μου είπε ότι έχω έναν φάκελο και ότι δεν βρίσκουν τη διεύθυνση, και σε ποια περιοχή είμαι. Τόνισα τη σωστή διεύθυνση, καθώς και την περιοχή που είμαι και είπε ότι θα το δώσει σε συνάδελφό που περνάει από την περιοχή. Αυτό έγινε την περασμένη Τρίτη. Από τότε η κάρτα είναι άφαντη. Επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ, που θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ; Στα ΕΛΤΑ, ή στην τράπεζα; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από pink_glitter
angmar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πάρε στην τράπεζα, πες ότι η κάρτα χάθηκε απ το ταχυδρομείο, να σου εκδώσουν νέα και να την κρατήσουν στο κατάστημα να την πάρεις από εκεί. Η κάρτα έτσι κι αλλιώς δεν έρχεται ενεργοποιημένη, οπότε για τη χαμένη δε χρειάζεται ν ανησυχείς ιδιαίτερα. 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, pink_glitter είπε Καλημέρα σε όλους. Γράφω εδώ διότι δεν ξέρω τι να κάνω και που πρέπει να απευθυνθώ, μήπως έχει τύχει σε κάποιον και μπορεί να με βοηθήσει. Πριν δύο εβδομάδες άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας σε τράπεζα. Το σπίτι βρίσκεται σε γωνία και επειδή οι μεταφορικές δεν βρίσκουν το σπίτι αν δεν είναι και οι δύο οδοί στην διεύθυνση, δίνω πάντα και τις δυο οδούς. Όταν άνοιγα το λογαριασμό, με ρώτησαν και τους είπα κανονικά τη διεύθυνση. Με ρώτησαν σε ποια οδο είναι η είσοδος του σπιτιού και απαάντησα χωρίς να το πολυσκεφτώ μέσα στον πανικό της ημέρας (πρώτη μέρα lockdown). Μάλλον σημείωσαν μόνο την μια οδό. Την προηγούμενη εβδομάδα με κάλεσε από κινητο κάποιος ταχυδρόμος από ΕΛΤΑ και μου είπε ότι έχω έναν φάκελο και ότι δεν βρίσκουν τη διεύθυνση, και σε ποια περιοχή είμαι. Τόνισα τη σωστή διεύθυνση, καθώς και την περιοχή που είμαι και είπε ότι θα το δώσει σε συνάδελφό που περνάει από την περιοχή. Αυτό έγινε την περασμένη Τρίτη. Από τότε η κάρτα είναι άφαντη. Επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ, που θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ; Στα ΕΛΤΑ, ή στην τράπεζα; Αρχικα η καρτα ειναι ανενεργη,δεν εχεις κατι να φοβασαι. Κατα δευτερον,απλα εχει κολλησει καπου η αποστολη,αυτη τη στιγμη ολες οι αποστολες εχουν καθυστερηση. Δεν εχεις κατι να ανησυχεις,τωρα αν δεν καιγεσαι να παρεις την καρτα,κανε λιγο υπομονη,αλλιως επικοινωνεις με το καταστημα για επανεκδοση και παραλαβη απο εκει. 1
pink_glitter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά βρήκα την κάρτα στο γραμματοκιβωτιο μου σήμερα, οπότε ή απλά υπήρξε καθυστέρηση στην μεταφορά, ή πήγε σε κάποιον γείτονα και την έφερε στο γραμματοκιβωτιο μου. Οπότε όλα καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα