Προς το περιεχόμενο

[ΚΑΡΕΚΛΑ] δρομέας reflex d 227€ [ΤΕΛΟΣ]

artlu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, renaxan είπε

Καλημέρα!

Την συγκεκριμένη καρέκλα την αγόρσασα από το περισινό Black Friday. Είναι άψογη σε άνεση, λειτουργικότητα, και κατασκευή.  Δεν έχει υποστεί καμιά φθορά σε ένα χρόνο λειτουργίας.

Μην την συγκρίνεται με Gaming καρέκλες από θέμα άνεσης. Στην Gaming κάθονται αυστηρά μόνο οι επισκέψεις στο σπίτι μου !  😄

Όποιος παραγγείλει θα πρέπει να έχει υπομονή. Δεν είναι έτοιμες, δεν αποστέλλονται αμέσα. Επίσης έρχονται σχεδόν συναρμολογημένες, μόνο την πλάτη θα χρειαστεί να βιδωθεί.

Καλές αγορές!

Το προσκέφαλο ανεβοκατεβαίνει ή είναι σταθερό? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Τώρα ποια χρησιμοποιείς;

την έστειλα την anda στον αδερφό μου και πήρα πίσω την GENESIS NFG-0893 NITRO 550 που είχε , να την δοκιμάσω λίγο μέχρι να πάρω αυτήν του Δρομέα 😄

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, DaRkAnGeL999 said:

Το προσκέφαλο ανεβοκατεβαίνει ή είναι σταθερό? 

Ανεβοκατεβαίνει . Επισης το κάθισμα μετακινειται- συρταρωτά ,μπρος και πίσω δίνοντας μεγαλύτερη ή μικρότερη βάση καθίσματος. 

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 2
  • Thanks 2

18 λεπτά πριν, deltaf είπε

Το δίχτυ mesh ( Mesh - Μαύρο )

προτείνεις mesh δηλαδή ? λογικά στην φώτο και βίντεο έχει το μαύρο (την πρώτη επιλογή) και όχι το mesh , άλλα πιο θα ναι καλύτερο με την έννοια άνεσης - αντοχής  ( όχι πως θα φαίνεται το χρώμα δηλαδή )

Είχα δοκιμάσει μερικές καρέκλες και κατέληξα στη reflex-d αφού την δοκίμασα και αυτήν στο κατάστημα της Αθήνας πριν κανένα μήνα. Έχοντας δει από πέρισυ ότι κάνουν μεγάλη έκπτωση αυτήν περίοδο του black Friday περίμενα πως και πως... Να μην τα πολυλογώ χτες το βράδυ, ώρα 1:30 την παρήγγειλα! Έχοντας δει αν κοντά τα υφάσματα και τα δίχτυα πλάτης επέλεξα το γκρι ύφασμα και το γκρι mesh.

Καλοδούλευτη σε όποιον την επιλέξει

• Like 2
  • Thanks 1

Δεν μπορώ να προτείνω γιατί δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, αλλά σε ένα review που είδα πριν λίγο ανάμεσα σε Eurotech Ergohuman και Herman Miller Aeron (πολύ ακριβές και μάλλον από τις κορυφαίες στον κόσμο) είχαν και οι δύο δίχτυ mesh.

Δεν γνωρίζω αν οι δύο αυτές υπάρχουν και σε έκδοση με το κλασικό δίχτυ και επίσης βλέπω ότι είχαν λίγο διαφορετικό σχέδιο mesh (πιό αραιό) από ότι η reflex d.

• Like 4

Just now, themis_81 said:

Υπαρχει ρυθμιση για την μεση ?   Και για τα χερουλια υπαρχει η δυνατοτητα να μην ειναι επανω ?

Για την μέση, πάρα πολλές ρυθμίσεις. Θα περάσουν 2-3 ημέρες για να δεις τι σου αρέσει ή σε βολεύει. Τα χερούλια ναι είναι αποσπόμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σημειωση για οποιον ειναι πανω απο 1.85,

σε προηγουμενη προσφορα πηγα να αγορασω την reflex d αλλα δυστυχως το υψος της πλατης δεν ρυθμιζεται και η κορυφη της πλατης ηταν κατω απο τους ωμους και το προσκεφαλο μου ηταν στο σβερκο. Εγω ειμαι 1.88 και επελεξα την action d (η οποια δεν ειναι ποτε σε προσφορα) στην οποια ρυθμιζεται και μου κανει οριακα.

Παντως η ποιοτητα τους ειναι φανταστικη, ειμαι γυρω στα 110 κιλα και η action d δεν κανει ουτε κιχ

Επεξ/σία από Geo.grv
  • Like 3
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nightstalker56 είπε

Μια ερώτηση για όσους την έχουν. Σε παλιότερη συζήτηση είδα να λένε ότι και στην πιο όρθια θέση έχει μια κλίση προς τα πίσω.

Άρα δεν έχει καλή στήριξη για να κάθεσαι σε ορθή γωνία; Κάτι τέτοιο φαίνεται και στο βίντεο παρουσίασης.

Μπορεί κάποιος κάτοχος να απαντήσει σχετικά με την παραπάνω ερώτηση; Με βολεύει η όρθια στάση για gaming και πολύωρη εργασία.

Επεξ/σία από bebius
  • Like 2

4 λεπτά πριν, renaxan είπε

Για την μέση, πάρα πολλές ρυθμίσεις. Θα περάσουν 2-3 ημέρες για να δεις τι σου αρέσει ή σε βολεύει. Τα χερούλια ναι είναι αποσπόμενα.

Το ρωτάω γιατί δεν βλέπω αυτό που είναι σαν μαξιλαράκι που ρυθμίζεται σε άλλες πάνω κάτω ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...