Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε (ή διαψεύσετε αντίστοιχα αν ισχύει) την αίσθηση μου ότι το φετινό blackfriday είναι μούφα 

Για παράδειγμα στο προηγούμενο Black Friday το www.plaisio.gr έδινε την RX 5700 xt pulse της Sapphire στα 320 ευρώ ενώ στο τρέχον black friday την δίνει στα 390... 

Και λάβετε υπόψιν πως μιλάμε για PC hardware που όσο παλιώνει θεωρητικά τόσο πέφτουν οι τιμές και έχουν ανακοινωθεί και οι καινούργιες κάρτες της σειράς 6000 ένας λόγος παραπάνω να θέλουν να αδειάσουν παλιό stock δηλαδή... 

Δεν τα βάζω με το πλαίσιο απλά ειναι το μόνο παράδειγμα που σίγουρα μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί είχα αγοράσει τότε την συγκεκριμένη κάρτα.... 

Γενικά όμως έχω την αίσθηση (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τις τιμές γιαυτό ρωτάω να μου πείτε την άποψη σας) ότι οι περισσότερες αν όχι όλες οι τιμές black friday έχουν ανεβεί αρκετά...

Κάνω λάθος; σε τι λέτε να οφείλεται αυτό; 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις την xiaomi mi 34 οθόνη που έπεσε στα 299€.όσοι την προλάβαμε

Γενικά προς το παρόν είναι για γέλια.

Βέβαια υπάρχουν και ελλείψεις στην αγορά τουλάχιστον σε PC parts

• Like 1
Δημοσ.

Προσφορά και ζήτηση. Στα ηλεκτρονικά είδη λόγω lockdowns τα περισσότερα πουλάνε σα ζεστό ψωμί ακόμα και χωρίς εκπτώσεις. Ποιος ο λόγος να τα ρίξουν; Προωθητική ενέργεια είναι το Black Friday άντε και ευκαιρία για ξεστοκάρισμα. Τώρα ούτε προώθηση χρειάζονται, ούτε ιδιαίτερα στοκ έχουν. Στο ρουχισμό πχ υπάρχουν πολύ καλές προσφορές γιατί απλά δεν υπάρχει ζήτηση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εκτός από τις GPU για 1080p gaming (πχ 1660 Super) όλες οι άλλες κάρτες είτε δεν είναι διαθέσιμες είτε είναι τρελά υπερκοστολογημένες. Αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι ό,τι καλύτερο για αγορά GPU.

Η τιμή που δίνει το πλαίσιο την Sapphire Pulse 5700XT είναι πολύ κοντά στο all time low (386€) όλων των ευρωπαϊκών άμαζον, οπότε ναι μπορεί να θεωρηθεί προσφορά. Αυτή τη στιγμή το αγγλικό, γερμανικό, γαλλικό, ιταλικό, ολλανδικό, και ισπανικό άμαζον αν έχουν την κάρτα την έχουν σε ακριβότερη τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...