skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δες και το καινούριο iPad Air. Μιλάμε για καταπληκτικό tablet. Εχει και τον καινούριο σχεδιασμό. Ο παλιός πλέον είχε κλείσει δεκαετία.
giannis22k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω αν διαβασες τα προηγουμενα ποστ αλλα ηδη το χω παραγγειλει .Καλο και το 4αρι αλλα αλλη τιμη
NikolasKon14 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα,κοιτάω και εγω το iPad 8th gen να το βρω σε τιμη κατω απο 400€. Σκοπευω να αντικαταστήσω Laptop με αυτο και θα χρειαστώ σιγουρα μια θήκη πληκτρολόγιο ισως και ενα dongle για hdmi. Ζω και χωρις usb,δουλευω με cloud. 32GB/WiFi θεωρώ πως ειναι αρκετα για τη χρήση μου, δεν ξερω αν θελω παραπανω. Το 4G ξεφεύγει, εχουμε κινητο για tethering.
ronnie79 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αν μπορείς αγοράζεις το air. Είναι καλύτερο με πολύ μικρές διαφορές. Και εγώ το έχω από τον Απρίλιο αλλά δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στην οθόνη .
vtiiii Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προερχόμενος από το ipad 6gen με τα 32 gb είχα μεγάλο θέμα με το χώρο.2-3 games να βάλεις να έχεις και βιντεάκια μέσα και να βάλεις και 2-3 πραγματάκια πάει γέμισε. Τώρα έχω πάρει το 2020 8gen με τα 128gb και ησύχασα .σαν ταχύτητα νομίζω κατά 20-30% ποιο γρήγορο και νομίζω και η οθόνη του έχει καλύτερα χρώματα . Αν δεν κάνω λάθος η οθόνη του είναι 60-90hz και του ipad air είναι μόνο 60hz Στο βιντεάκι δείχνει και την διαφορά στα hz στης οθόνες ... Και στης μετρήσεις το ipad 2020 το βγάζει γενικά λίγο ποιο γρήγορο ασχέτως που έχουν ίδιο cpu Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από vtiiii
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα