giannis22k Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα.Τι θα προτεινατε απο τα 2.Διαβασα σχολιο στο σκρουτζ για το ipad air οτι εχει θεματακια με την αφη του?Επισης η μπροστινη camera του ipad ειναι κακη για βιντεο κλησεις πχ messnger?
tilaverboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το ipad του 2018. Είναι το 6ης γενιάς. Τρέχει εξαιρετικά. Έχω πολύ καλή κάμερα για βιντεοκλήση. Θα σου πρότεινα να δεις του 2020. Έχει ένα μειονέκτημα που η οθόνη είναι non laminate αλλά εγώ προσωπικά συμβιβάστηκα. Επίσης να δεις μεγαλύτερο από 32αρη. Να μην κάνεις το λάθος το δικό μου. Εάν δεις και lte 4g να μην επιβαρύνεις το κινητό σου για να κάνεις hotspot και ζεστένεται στις διακοπές σου ακόμα καλύτερα. Άσε που θα έχει και gps όποτε σε ένα ταξιδάκι θα σου λύνει τα χέρια βάζοντας ένα gps τύπου sygic Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από tilaverboy
giannis22k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Λογω χρηματων ειμαι σε αυτα τα 2 αναμεσα σε wifi εκδοση.Απλα βρισκω κοντα τις τιμες τους γιαυτο δεν ξερω σε ποιο να παω.Με την αφη εχει καποιο θεμα το air?
tilaverboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, giannis22k είπε Λογω χρηματων ειμαι σε αυτα τα 2 αναμεσα σε wifi εκδοση.Απλα βρισκω κοντα τις τιμες τους γιαυτο δεν ξερω σε ποιο να παω.Με την αφη εχει καποιο θεμα το air? Το air δεν το έχω. Έχω το απλό και είμαι υπερευχαριστημένος. Μην κάνεις το λάθος το δικό μου. Πάρε 64 και πάνω. Τα 32 δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Αν δεν υπάρχουν χρήματα περίμενε τον άλλον μήνα.
giannis22k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον αλλο μηνα γιατι?Με πιστωτικη με δοσεις θα το απαρω Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από giannis22k
tilaverboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, giannis22k είπε Τον αλλο μηνα γιατι?Με πιστωτικη με δοσεις θα το απαρω Εντάξει τα 32 είναι πλέον τιποτα
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στις 23/11/2020 στις 9:07 ΠΜ, giannis22k είπε Καλημερα.Τι θα προτεινατε απο τα 2.Διαβασα σχολιο στο σκρουτζ για το ipad air οτι εχει θεματακια με την αφη του?Επισης η μπροστινη camera του ipad ειναι κακη για βιντεο κλησεις πχ messnger? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εχεις κάποιο link;
giannis22k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 οχι κατι συγκεκριμενο μονο στο σκρουτζ που διαβασα το σχολιο και λιγο που εψαξα στο διαδικτυο για "touchscreen issues"
john114 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ έχω το ipad 6 gen,δεν το αλλάζω.Το ipad 2020 έχει τον ίδιο επεξεργαστή και μνήμη ram με το iPad air 3.Το air είτε 3 είτε 4 έχει καλύτερη οθόνη (είναι laminate) εμενα δεν με αγγίζει αυτό,ούτε και το νέο design και το απλό είναι κουκλί old time classic.Πλεονεκτημα του απλού ipad Α12 σε τιμή 330€,με ψιλο διαφορες απο το πολυ ακριβοτερο air 3.Εγώ θα περίμενα να φτάσει σε αυτή την τιμή και θα το χτυπούσα.
mad scientist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Αγόρασα το iPad air 3 τον Μάιο του 2020 και πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι το touch screen δεν ανταποκρινόταν σε όλα τα αγγίγματα και μάλιστα για μερικά δευτερόλεπτα σε τυχαίους χρόνους. Αν και περίμενα κάποια νέα ενημέρωση να διορθώσει το πρόβλημα δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Ούτε η επανεκκίνηση της συσκευής βοήθησε. Εκείνο το διάστημα δεν υπήρχαν πολλές αναφορές για αυτό το πρόβλημα στο ίντερνετ. Πρόσφατα ψάχνοντας στο διαδίκτυο διαπίστωσα πολλές αναφορές για αυτό το πρόβλημα. Έστειλα το iPad στην istorm και άμεσα με ενημέρωσαν ότι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής με καινούργια. Συγκεκριμένα ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι είναι γνωστό πρόβλημα με μία σειρά του iPad air 3. Το ευχάριστο είναι ότι θα πάρω νέα συσκευή ξανά. Σχετικά με την κάμερα μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπής. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από mad scientist
giannis22k Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Επειδη ηδη το χω παραγγειλει παιζει να ειναι συγκεκριμενη παρτιδα που ειχαν αυτο το θεμα.Εσενα σου εβγαλε το θεμα μετα απο μηνες αν καταλαβα καλα;
tilaverboy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, giannis22k είπε Επειδη ηδη το χω παραγγειλει παιζει να ειναι συγκεκριμενη παρτιδα που ειχαν αυτο το θεμα.Εσενα σου εβγαλε το θεμα μετα απο μηνες αν καταλαβα καλα; Καινούργιο το πήρες; Αν ναι μην χολοσκάς. Έχεις απόδειξη το στέλνεις στη document που είναι μακράν οι καλύτεροι επίσημοι και σου προχωράνε αυτοι την διαδικασία αντικατάστασης.
giannis22k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Ναι καινουργιο ειναι Το οεριμενω.Διαβαζοντας εδω μπορω να βρω πιστευω αν ειναι στην προβληματικη παρτιδα. https://support.apple.com/el-gr/ipad-air-3rd-gen-program-for-blank-screen-issue " Η Apple διαπίστωσε ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η οθόνη σε περιορισμένο αριθμό συσκευών iPad Air (3ης γενιάς) ενδέχεται να εμφανίζεται μόνιμα κενή. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σύντομο τρεμόπαιγμα ή αναβόσβημα πριν την κενή οθόνη. Οι επηρεαζόμενες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Μαρτίου 2019 και Οκτωβρίου 2019. Ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Apple θα επισκευάσει τις συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις, χωρίς χρέωση." και εδω https://www.xiaomist.com/2020/03/how-to-check-production-date-of-iphone.html?m=1 με βαση το serial αν ειναι κατασκευης μετα του οκτωβριου ισως δεν θα χω θεμα
mad scientist Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Εμένα το παρουσίασε δυόμισι μήνες αργότερα. Μάλιστα ώρες ώρες το επαναλάμβανε συχνά πράγμα εκνευριστικό. Απλά δεν ανταποκρινόταν στο άγγιγμα λές και κράσαρε. Μερικές φόρες το πλήκτρο φαινόταν ότι πατιέται αλλά δεν έκανε τίποτα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από mad scientist
giannis22k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα.Μπορεις να δεις με βαση το serial σου αν ηταν στις προβληματικες σειρες; Επισης τωρα που θα παρεις καινουργια συσκευη μηπως και αυτη ειναι στις προβληματικες;Μιλησες μαζι τους για το προβλημα αυτο Το γνωριζουν δηλαδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα