SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Εχω 2-3 σκληρους και θελω να τους χρησιμοποιησω ως εξωτερικους. Βλεπω αυτο. Ειναι οκ για καποια βασικη δουλεια, back up κτλ? Δεν θα ειναι 24/7 ανοιχτο https://www.e-shop.gr/natec-nsd-0955-kangaroo-dual-usb-30-docking-station-sata-hdd-p-PER.573753
j_karigiannis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Για backup σε μηχανικούς δίσκους καλύτερα να επιλέξεις κάποιο nas, για να μπορείς να ρυθμίσεις raid και να είσαι ασφαλής ακόμα και αν χτυπήσει κάποιος δίσκος. Απο εκεί και πέρα, εξαρτάται πόσο πολύτιμα είναι τα αρχεία σου. Αν δεν σε νοιάζει και πολύ, τη δουλειά σου μπορείς όντως να τη κάνεις και με το docking station που κοιτάς. 1
tarantules Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πολύ προτιμότερο το docking station από ένα NAS (εαν έχεις windows υπολογιστή).Ο λόγος είναι η διαμόρφωση exFAT που σε δένει ουσιαστικά εαν επιλέξεις λύση NAS μιας και παίζεις αναγκαστικά με λειτουργικό Linux. Υπάρχουν και υλοποιήσεις NAS με Windows αλλά είναι η εξαίρεση.Το μόνο μείον του docking είναι το εξωτερικό τροφοδοτικό το οποίο θα πρέπει να είναι ποιοτικό.Ακόμα καλύτερη λύση είναι τα hotswap drives.Καταλαμβάνουν μια εως 3 θύρες 5,25'' και έχεις πολλαπλές επιλογές , συν οτι οι δίσκοι σου είναι πίσω από το καλό τροφοδοτικό του υπολογιστή με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του-των δίσκων που βάζεις πάνω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ το πήρα, έκανα τη δουλειά μου αξιοπρεπεστατα και τέλος. Με 22 ευρώ κ μιας κ είχα 5 σκληρούς που κάθονταν κ δεν μπορούσα να τους αξιοποιήσω , δε θέλει σκέψη. Τους γέμισα ως backup, τα τύλιξα με αλουμινόχαρτο και άρχισα να τα μοιραζομαι σε γονείς , αδέρφια κ ντουλαπια. Καθόλου κακή αγορα. Πολύ προτιμότερη από το να πάρεις θήκες για σκληρό αφού τα θέλω για backup και δεν θα είναι στο ρεύμα όλη την ώρα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα