ampalis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, ψάχνω macbook μεταχειρισμένο καθώς με το δικό μου (Macbook pro late 13, 13" retina 4gb ,128gb) ,έχουν δεθεί τα χέρια μου. Δεν ήξερα τότε που το αγόρασα ότι θα έχω ανάγκη περισσότερης ram δυστυχώς. Ψάχνω macbook λοιπον εκ νέου τώρα και έχω την εξής ερώτηση. Έχω έναν σκληρό δίσκο της Samsung ssd evo 970 plus v-nand nvme m.2. Τον είχα αγοράσει αυτόν τον σκληρό για το δικό μου macbook αλλά ακόμα περιμένω από το amazon το adapter. Τέλος πάντων ψάχνω το μοντέλο το οποίο θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ssd αυτόν καθώς δεν θέλω να πάνε τσάμπα τα λεφτά του . Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Macbook Pro του 2015 για να αποφύγεις θέματα με Sleep. Τα νεότερα δεν παίρνουν αλλαγή δίσκου. Ίσως και Air του 2017. Good luck με τον συγκεκριμένο nvme, ίσως ανεβάζει λίγο θερμοκρασία κατά την έντονη χρήση. Γενικά θερμοκρασίες και κατανάλωση όπως o ssd της Apple δεν θα σου δώσει κανείς nvme. Τουλάχιστον update High Sierra ή Mojave (μη σου πω και Big Sur καλύτερα) με τον original δίσκο πριν τον αλλάξεις. Μπορείς να το ξαναγυρίσεις σε όποιο macOS θες μετά (απλά να γίνει update η Boot ROM στην πιο τελευταία έκδοση, βελτιώνει συμβατότητα με nvme)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα