Προς το περιεχόμενο

Wind Adsl 24Mbps χαμηλό Download

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω σύνδεση wind adsl 24 mpbs, αλλά παρατηρώ στο download πιάνω max τα 640 kbps. Υπάρχει κάποια δυνατότητα να ανέβω σε ταχύτητα ή αναγκαστικά να προχωρήσω σε άλλο πάροχο με 50αρι vdsl. Παραθέτω στατιστικά γραμμής.

IMG_20201123_005941.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5960kbps ισούται με 745kilobytes το δευτερόλεπτο, το πρώτο είναι bits per second όχι bytes. 640 με 745 είναι αρκετά κοντά οπότε παίρνεις όσο σου επιτρέπει η γραμμή σου, η οποία δεν φαίνεται καλή. Φαίνεται ότι η καλωδίωση σου δεν είναι στα καλύτερα της από το Line Attenuation.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Οπότε ότι πάροχο και να είχα στα ίδια θα κυμαινόμουνα; Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την καλωδίωση; Είναι δουλειά ηλεκτρολόγου να φανταστώ;

47 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

5960kbps ισούται με 745kilobytes το δευτερόλεπτο, το πρώτο είναι bits per second όχι bytes. 640 με 745 είναι αρκετά κοντά οπότε παίρνεις όσο σου επιτρέπει η γραμμή σου, η οποία δεν φαίνεται καλή. Φαίνεται ότι η καλωδίωση σου δεν είναι στα καλύτερα της από το Line Attenuation.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα επειδη κι εγω εχω σχεδον ιδιο προβλημα με το παιδι  η συνδεση πως ειναι εχω θεμα? Κατεβαζω γυρω στα 600  και στα τεστ βγαζει 5mbps κυριως ταχυτητα download

Desktop Screenshot 2020.11.23 - 01.55.10.30.png

5 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα επειδη κι εγω εχω σχεδον ιδιο προβλημα με το παιδι  η συνδεση πως ειναι εχω θεμα? Κατεβαζω γυρω στα 600  και στα τεστ βγαζει 5mbps κυριως ταχυτητα download

Desktop Screenshot 2020.11.23 - 01.55.10.30.png

Με το attenuation που έχεις θά έπρεπε να έπιανες μεγαλύτερη ταχύτητα. 1.Αφου ελέγξεις την εσωτερική σου καλωδιοση καί είναι όλα οκ 2.Τοτε θά καλέσεις τόν πάροχο σου για να ζητήσεις τεχνικό για χαμηλό συγχρονισμό, ο τεχνικός θα μετρήσει καί στην πρίζα σου αλλά καί έξω στον κατανεμητή σου.

56 λεπτά πριν, durantula είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Οπότε ότι πάροχο και να είχα στα ίδια θα κυμαινόμουνα; Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την καλωδίωση; Είναι δουλειά ηλεκτρολόγου να φανταστώ;

Είσαι σχετικά μακρυά απ'το αστικό κέντρο για αυτό καί ή χαμηλή ταχύτητα, εγώ στην θέση σου αφού πρώτα ελέγξεις την εσωτερική σου καλωδιοση καί είναι οκ θά τούς τηλ νά έρθει καί τεχνικός για χαμηλό συγχρονισμό ώστε νά αποκλείσω τό ενδεχόμενο ότι με έχουν σέ κλειδωμένο προφίλ.

Πως μπορώ να ελέγξω μόνος μου την εσωτερική καλωδίωση? Πριν 2 χρόνια είχε έρθει ηλεκτρολόγος και πρέπει να πέρασε καινούριο καλώδιο. Το αστικό κέντρο πως το βλέπω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...