maik42 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 12/9/2020. Τώρα όμως αξιώθηκα να βάλω την κάρτα στο card reader και να δω το αποτέλεσμα. Το φεγγάρι ήταν ψηλά άρα αποκλείεται να είνα κάτι απο κάποια ταράτσα κανενα μπαλόνι και δεν ξερω τι άλλο. ειναι τραβηγμενες με την D700 και τον 200-500 της Nikon στο χερι. Η χρονικη διαφορα μεταξυ τους ειναι 1 λεπτο περιπου. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από maik42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πέρα από την πλάκα, δε ξέρω.. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μηπως ειναι καποιος δορυφορος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μου πέρασε από το μυαλό. Και εκείνη η γραμμή που διακρίνεται? 10 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Πέρα από την πλάκα, δε ξέρω.. Χαχαχα μη λες τέτοια, φοβουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μήπως είναι ο ISS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μας ψεκάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Και πέρα από οτιδήποτε άλλο , αυτό μοιάζει με ανεμούριο σε πίστα αεροδρομίου , είναι φουσκωμένο σύμφωνα με την κατεύθυνση του ανέμου που έπνεε . Έτσι δείχνει η πρώτη εικόνα , η δε γραμμή είναι ξεκάθαρα ο στύλος που το στηρίζει . Για τα περαιτέρω ......... προτείνω η έρευνα να συνεχιστεί , μάλιστα θα έλεγα να αναλύσουμε τα δεδομένα συνοδεία μεζέδων σε καμιά ταβέρνα ....... νηστικός ο εγκέφαλος μου δεν λειτουργεί άψογα .......... 🤣🤣🤣 ... Ανεμούριο είναι , τώρα πως βρέθηκε να προβάλλεται μέσα στην εικόνα ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Ξένο σώμα, σκουπιδάκι. Αλλάζει φορά (κατεύθυνση) όπως αλλάξες και στην λήψη, στην φωτογραφία DSC_8545.jpg 795px × 905px φαίνεται σχεδόν οριζόντια, ενώ στην DSC_8546.jpg 1,171px × 779px φαίνεται κάθετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Λογικά είναι κάποιο παιδάκι που έπαιζε έξω από το θόλο και όταν το είδες τρόμαξε και έφυγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 babisskg Ανεμουριο δεν παιζει να 'ναι με καμια κυβερνηση. Η ληψη εγινε μεσα στην πολη απο το σπιτι μου. το κοντινοτερο αεροδρομιο ειναι 30 χλμ μακρια. Οσο για το τσιπουρο ειμαι μεσα αν σε φερει ο δρομος προς την Δραμα. χαχαχα. htaccess ο φακος και ο αισθητιρας ειναι και τα δυο καθαρα. Αρα και αυτος ο συλλογισμος καταρριπτεται. vagosofron Εχεις δικιο μαλλον αυτο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα