Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, astral7 είπε

Εγώ πήρα τον adata XPG Gammix S11 Pro 1tb για βαριές εφαρμογές και games και έχω πάθει πλάκα..

Άμεση απόκριση, πολύ γρήγορα loadings αφού μέχρι να τον πάρω ένιωθα ότι παλιωσε το μηχάνημά μου.. 

Από θερμοκρασίες στο pubg πχ είδα να ανεβαίνει μέχρι 43 βαθμούς.. Ο άλλος ssd που έχω για τα Windows την ίδια ώρα ήταν στους 50 με 55.

Είδες κάποια διαφορά στα παιχνίδια όμως σε σχέση με προηγούμενους απλούς ssd;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Είδες κάποια διαφορά στα παιχνίδια όμως σε σχέση με προηγούμενους απλούς ssd;

Δεν ξέρω αν φανεί περίεργο αλλά είδα διαφορά στο multitasking. 

Δηλαδή το πόσο ακαριαία μπορούσα με alt tab να πλοηγηθω σε άλλη ανοιχτή εφαρμογή. 

Επίσης σε κάποια open world games το γραφικό περιβάλλον του κόσμου φόρτωνε πιο γρήγορα! 

Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι σημαντικός λόγος για να αλλάξεις από ssd σε nvme. Αλλά ήθελα να πάρω κάτι που να είναι future proof. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, astral7 είπε

Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι σημαντικός λόγος για να αλλάξεις από ssd σε nvme. Αλλά ήθελα να πάρω κάτι που να είναι future proof. 

Αυτό είναι η ουσία κατά τη γνώμη μου, με όλους τους SSD / NVME οι ταχύτητες είναι μια χαρά.

Δημοσ.

το γραφω κ εδω να υπαρχει  :

Ο SX8200 με τον καινουργιο controller συνεχιζει και ειναι καλυτερος του 970 Evo?? 

Επισης ξερετε αν η αλλαγη controller εχει γινει για ολες τις χωρητικοτητες του Adata?? 

Δημοσ.

καλημέρα και από εμένα.

επειδη δεν πρόλαβα την προσφορά του amazon.de για τον

samsung 970 evo plus  στα 271 

είδα ότι έχει ADATA XPG GAMMIX S11 Pro SSD PCIe M.2 2TB στα 258 με φπα και μεταφορικά.

αξίζει σε εσχέση με τον samsung.

διαβάζοντας προηγούμενα σχόλια ότι ο 1tb adata αξίζει αλλά στα 2 tb ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...