celtic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα. Ξερετε αν υπαρχει καποια υπηρεσια / γραφειο / εταιρια που να αναλαμβανει εξ'ολοκληρου μεταβιβαση αυτοκινητου χωρις να χρειαστει να κανεις εσυ το παραμικρο (εννοω περα απο τις εξουσιοδοτησεις που θα τους κανεις), χωρις να τρεχεις τραπεζες εφοριες κτλ; Απλα δλδ να κανουν ο αγοραστης και ο πωλητης υπευθυνες δηλωσεις που εξουσιοδοτουν τριτους, και να κανουν αλλοι ολη τη δουλεια, για να εχουμε απλα την αδεια κυκλοφοριας ετοιμη να μας παραδωθει... Με το αντιστοιχο τιμημα φυσικα...
dimitris21gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Φυσικά και υπάρχουν! Δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο γραφείο αλλά εγώ προσωπικά είχα απευθυνθεί στο δάσκαλο οδήγησης μου το καλοκαίρι που αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Κάναμε εξουσιοδοτήσεις εγώ και ο πωλητής και εκείνος έκανε τα πάντα. Μέσα σε ένα πρωινό είχα στα χέρια μου τη νέα άδεια κυκλοφορίας. Ψάξου λίγο και κάτι θα βρεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Παντα κοντα στα μηχανολογικά υπάρχουν γραφειάκια που αναλαμβάνουν διεκπεραιωσεις έναντι αντιτίμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα