Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για τηλεόραση 50αρα με ταβάνι τα 500€. Αγορά από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων κατά προτίμηση (εκτός κι αν υπάρχει κάτι πολύ καλό σε άλλο κατάστημα Θεσσαλονίκης).

Άσχετος από τηλεοράσεις.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

λογω που  το εχω  ψαξει λιγο το θεμα και εχω δει μοντελα ,   την εχω παραγγειλει   και  προς Τριτη  θα την εχω ...  χτυπα την με κλειστα ματια,   μεχρι 500  παιζει μπαλα μονη της ! !

https://www.skroutz.gr/s/22630460/Samsung-QE50Q60T-Smart-4K-UHD-50.html           ( και την εχει και το media mark ) 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

λογω που  το εχω  ψαξει λιγο το θεμα και εχω δει μοντελα ,   την εχω παραγγειλει   και  προς Τριτη  θα την εχω ...  χτυπα την με κλειστα ματια,   μεχρι 500  παιζει μπαλα μονη της ! !

https://www.skroutz.gr/s/22630460/Samsung-QE50Q60T-Smart-4K-UHD-50.html           ( και την εχει και το media mark ) 

Αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο για αυτά τα λεφτά. Καλύτερη προσφορά απο Γερμανό, ιδια τιμή με τους άλλους μεγάλους αλλά με επιστροφή Eurobank 15%

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, L3xone είπε

Αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο για αυτά τα λεφτά. Καλύτερη προσφορά απο Γερμανό, ιδια τιμή με τους άλλους μεγάλους αλλά με επιστροφή Eurobank 15%

σε σχεση  με οτι και να δεις  κατω απο 500  ειναι με διαφορα η καλυτερη  ( μιλαω για τα χρηματα της   που εχει πεσει τοσο )   ,   ειχα παλια 49 LG Ips  την εδωσα  και πηρα  παλι LG 50" με VA panel ... κανα μηνα την κρατησα  και την εδωσα και παω στην Qled  ,  την ειχα δει σε αρκετα καταστημα και το panel  της ξεχωριζε  με διαφορα απο  ολες  ,  αλλα τοτε ηταν ακριβη  ( π.χ. οταν ειχα παρει την LG απο media mark  την ειχε την QLed  καπου  630   ευρω ,  δεν  εφτανα τοσο  τοτε )      ,  τωρα ειναι μια  πολυ καλη ευκαιρια !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...